Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدپور، در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تصمیمات و تلاش ها و مصوبات شهرداری و شورای شهر در حوزه فرهنگ و توسعه فرهنگ عمومی قابل تقدیر است.

او با اشاره به فرا رسیدن ۱۴ آبان، روز فرهنگ عمومی، عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی استان به ریاست نماینده محترم ولی فقیه در استان، نایب رئیسی استاندار و عضویت شخصیت های برجسته شهر و استان از جمله شهردار و رئیس شورا و دیگر دستگاه های مرتبط با حوزه فرهنگ تاکنون ۷۷ جلسه برگزار کرده که اغلب این جلسات طی دو، سه سال اخیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدپور ادامه داد: فرهنگ عمومی زیربنا و اساس توسعه در جامعه است اما متاسفانه دچار شعارزدگی شده ایم و در عمل چیزی برای اجرا نداریم. فرهنگ باید در آحاد مردم و به ویژه در بین مدیران به یک باور عمومی تبدیل شود.

او گفت: اگر بخواهیم انسجام ملی عمیق باشد و گسترش یابد، باید توجه خاصی به حوزه فرهنگ عمومی داشته باشیم و مولفه های آن را تقویت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه با اشاره به آمار پایین سرانه مطالعه در استان، اظهار کرد: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، سرانه مطالعه جمعیت باسواد بالای ۱۵ سال در کشور، ۱۵ دقیقه است و متاسفانه این آمار در استان آذربایجان شرقی ۹ دقیقه و ۵۶ ثانیه است.

او افزود: قصد من از ارائه این آمار، ایجاد حساسیت در بین مدیران دستگاه ها است تا همه برای بهبود و افزایش این آمار تلاش کنیم.

محمدپور سرانه مطالعه در استان و کشور را مرتبط با دیگر عوامل دخیل در امور و زندگی مردم دانست و گفت: جریان توسعه، وفاق اجتماعی، باور به توسعه، توجه به تولید نه مال اندوزی، انسجام ملی، امنیت اجتماعی و امنیت ملی همگی با سرانه مطالعه نسبت دارند.

او با اشاره به استقبال خوب شهروندان از هفدهمین نمایشگاه کتاب تبریز، گفت: بالای یک میلیون نفر در شش روز از هفدهمین نمایشگاه کتاب تبریز استقبال کردند و رقمی برابر ۱۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان کتاب به فروش رفت. این در حالی است که سال گذشته این رقم هشت و نیم میلیارد تومان بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار کرد: در نمایشگاه امسال ۹۰۰ ناشر با ۱۵۰ هزار عنوان کتاب حضور داشتند و مردم نیز استقبال خوبی کردند. هم اکنون ۱۱۲ باشگاه کتابخوانی در سطح استان داریم.

او افزود: سال گذشته به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان در مدارس و مساجد کتاب توزیع کردیم و به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان از ناشران کتاب خریدیم.

کد خبر 4762653

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تبریز ارشاد آذربایجان شرقی بوشهر ایلام بارش باران گرگان یوم الله 13 آبان پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه شهرکرد مشهد قزوین بیرجند سانحه تصادف شهادت امام رضا ع تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • نگاهی به آمار رویارویی ۲ تیم استقلال و تراکتور
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد