Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@20:25:52 GMT

استاندار یزد خواستار تقویت خانه احزاب شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۷۲۷۳۹

استاندار یزد خواستار تقویت خانه احزاب شد

محمدعلی طالبی  شامگاه یکشنبه در نشست هم‌اندیشی با دبیران و مسئولان احزاب و تشکل‌ها افزود: ایجاد فضای گفت و گو با حضور احزاب و تشکل‌های سیاسی نقش مهمی در جلب مشارکت همگان دارد.

وی ادامه داد: ایجاد فضای نقد و نظر و ابراز آزادانه دیدگاه‌های انتقادی در استان یک ظرفیت است که باید مستمر نسبت به تحقق آن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول اظهار داشت: باید تمام تشکل‌ها و احزاب، گفت و گو با فعالیت برای توسعه  استان را همواره محور و برنامه اساسی خود قرار دهند.

طالبی تاکید کرد: برگزاری جلسات متعدد و مفصل‌تر با احزاب و تشکل‌های سیاسی و اطلاع از نقد و نظرهای افراد مناسب و ضروری است.

وی به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: مجریان انتخابات و نهادهای نظارتی باید در تحقق مشارکت حداکثری مردم نقش آفرین باشند.

طالبی گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو یک نیاز داخلی و بین‌المللی است و حضور همه سلایق در صحنه انتخابات ضروری است.

استاندار یزد گفت: مجریان انتخابات و نهادهای نظارتی وظیفه دارند در تحقق مشارکت حداکثری مردم نقش آفرین باشند .

طالبی افزود: باید زمینه‌ای فراهم شود که هر کسی احساس کند کاندیدای خودش را در جمع نهایی کاندیداها دارد و در نهایت نتیجه انتخابات به خیر و صلاح مردم ختم  شود.

خانه احزاب استان یزد همزمان با ایام الله دهۀ فجر انقلاب‌اسلامی و با حضور مسئولان کشوری در سال ۱۳۹۵فعالیت خود را آغاز کرده است.

۲۲ حزب به صورت فعال در استان یزد با گرایش‌های مختلف سیاسی فعالیت دارند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد محمدعلی طالبی احزاب سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۳ درصد مردم شهرستان کلات در دور اول انتخابات
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها