Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم کاظمی‌‌‌‌پور معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد کرمان در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره مجلات علمی و پژوهشی که در واحدهای استان منتشر می‌‌شود گفت: در حال حاضر، سه مجله علمی و پژوهشی با عناوین ادبیات تطبیقی، علوم قرآنی به زبان فارسی و مجله دراسات الادب المعاصر به زبان عربی، در واحد جیرفت منتشر می‌‌شود که هر سه این مجلات به صورت فصلنامه بوده و مجوز وزارتین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آیین‌‌‌نامه جدید انتشار نشریات علمی تشریح کرد: امسال، آیین‌نامه‌‌ای در حوزه نشریات علمی منتشر شد که از این زمان تغییراتی در زمینه انتشار مجلات تخصصی و پژوهشی ایجاد شد. بر طبق این آیین‌‌نامه نشریات واحدهای دانشگاهی مختلف در دانشگاه آزاد باید بر این مبنا منتشر شوند. از جمله این تغییرات می‎توان به سردبیران نشریات علمی اشاره کرد که باید استاد تمام باشند. فرایند ارزیابی رتبه نشریات نیز تغییر کرده است و این ارزیابی از طریق سامانه ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم و با توجه به معیارهای علمی مندرج در متمم این آیین‌‌نامه انجام خواهد شد. براین اساس اگر مجله‎‎ای با رتبه علمی پژوهشی یا علمی ترویجی رتبه «د» را کسب کند به مدت دو سال نمی‎تواند به فرآیند ارزیابی ورود کند.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد کرمان در ادامه خاطرنشان کرد: شرایط اعضای گروه دبیران مجلات دانشگاهی نیز تغییر کرده است. تعداد اعضای هیأت تحریریه نیز باید حداقل 7 نفر با مرتبه علمی استاد و دانشیار در رشته تخصصی مربوط به موضوع باشند. حداقل 3 نفر از اعضای گروه دبیران نشریه باید عضو هیأت علمی مؤسسه صاحب امتیاز و حداقل 50 درصد اعضای گروه دبیران باید خارج از مؤسسه صاحب امتیاز باشند.

کاظمی‌‌‌‌‌پور درباره محصولات دانش‌‌‌‌بنیان تولید شده در مراکز رشد واحد کرمان تصریح کرد: در حال حاضر، محصولاتی چون کیت‌‌های ملکولی تشخیص طبی و پژوهش برای تعیین میزان نسخه‌‌‌های ویروس‌‌ها و پرینتر سه‌‌‌‌‌بعدی و نرم‌افزار حمل و نقل جاده‌‌ای هوشمند و تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی را در واحد کرمان داریم. این محصولات برای اولین‌‌‌‌‌بار در ایران تولید شده و در مرحله تجاری‌‌‌‌‌‌سازی قرار دارد.

وی درباره طرح پویش یادآور شد: براساس این طرح، بخش‌های صنعتی، دانشجویان را از ابتدای تحصیل بورسیه می‌کنند. بر همین مبنا دانشجویان از روز نخست به طور هم‌‌‌‌‌‌‌‌‌زمان، تحصیل در دانشگاه و کارخانه را آغاز کرده و به این ترتیب فارغ‌‌‌‌‌‌التحصیلانی پرورش می‌‌‌یابند که همراه با تحصیل، مهارت‌‌‌های لازم را آموزش دیده و بعد از فارغ‌‌‌التحصیلی توانایی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند داشت. سرای نوآوری در واحد رفسنجان تحت عنوان سرای کشت بافت، راه‌‌‌اندازی شده و تنها سرای استان در حال حاضر است.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد کرمان در پایان خاطرنشان کرد: برای ایجاد سرای نوآوری در دانشگاه باید کلیه شرایط و ظرفیت لازم برای ایجاد این امر فراهم شود. بر همین مبنا، سرای نوآوری در واحد رفسنجان تحت عنوان سرای کشت‌‌بافت راه‌‌‌اندازی شده است. از جمله شرایط لازم برای ایجاد سرای نوآوری وجود 20 واحد فناور و 3 شرکت دانش‌‌‌بنیان است تا بتوانیم بر همین مبنا، سرای نوآوری ایجاد کنیم که شتاب‌‌‌دهنده ها و مراکز رشد در این سرای نوآوری قرار گرفته و با عنوان پردیس پارک شناخته شده که همه این موارد زیر مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد می‌‌‌‌شوند.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد کرمان مریم کاظمی‌‌پور مجلات علمی و پژوهشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجلات علمی و پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_ir تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • (عکس) اولین تصویر از تصادف شدید مزدا و کمپرسی در جاده زرند- رفسنجان کرمان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد