Web Analytics Made Easy - Statcounter

کره شمالی اعلام کرده آمریکا با قرار دادن مجدد پیونگ یانگ در فهرست حامیان تروریسم چشم انداز دیپلماسی میان دو کشور را تیره و تار کرده است. ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کره شمالی امروز سه شنبه با انتقاد از آمریکا اعلام کرد قرار دادن مجدد نام پیونگ یانگ توسط ایالات متحده در فهرست کشورهای حامی تروریسم چشم اندازهای دیپلماسی هسته‌ای میان دو کشور را تیره و تار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای تاکید کرده است گزارش فهرست سیاه تروریسم وزارت امور خارجه آمریکا که هفته گذشته منتشر شد نشان دهنده این است که ایالات متحده "سیاست خصمانه" و "تنفر ریشه‌دار" در قبال کره شمالی را حفظ کرده است.

کره شمالی در هفته‌های اخیر انتقاد خود به سیاست‌ها و رویکرد آمریکا را افزایش داده و هفته گذشته نیز دو موشک دیگر به نشانه اعتراض شلیک کرد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه کره شمالی اقدام اخیر آمریکا توهین و خیانت به طرف مقابل گفتگو محسوب می‌شود و این اقدام کانال مذاکره میان دو کشور را هر چه بیشتر تنگ‌تر می‌کند.

کره شمالی دو دهه است که در فهرست سیاه تروریسم آمریکا قرار دارد. در سال 2008 که واشنگتن قصد داشت وارد مذاکره با کره شمالی این کشور را از فهرست سیاه حذف کرد اما دولت ترامپ در سال 2018 مجددا پیونگ یانگ را در لیست سیاه قرار داد.

واکنش نرم "پامپئو" به آزمایش موشکی کره شمالیکره شمالی 2 موشک کوتاه برد آزمایش کردمرد شماره 2 کره شمالی: آمریکا سیاست‌های خصمانه خود را کنار بگذاردپرواز 2 فروند بمب افکن آمریکا در نزدیکی کره شمالی

سران کره شمالی و آمریکا تا کنون سه دیدار رودررو داشته‌اند و به نتیجه‌ای منتهی نشده است. کره شمالی پس از اصرار آمریکا اعلام کرد حاضر است با بررسی یک بسته پیشنهادی جدید به میز مذاکرات بازگردد. کره شمالی خواستار کاهش تحریم‌ها و تضمین امنیتی شده است اما آمریکا حاضر به دادن امتیاز نیست و منتظر گام‌های ملموس کره شمالی در راستای خلع سلاح است.

کیم یونگ چول مقام ارشد کره شمالی هفته گذشته تاکید کرده بود اگر دولت ترامپ ضرب‌الاجل رهبر کره شمالی در خصوص ارائه پیشنهاد بندهای قابل قبول طرفین برای مذاکرات هسته‌ای را نادیده بگیرد "جداً اشتباه" کرده است. رهبر کره شمالی در آوریل 2019 تأکید کرد آمریکا تا پایان سال جاری میلادی فرصت دارد تا به ارائه بسته پیشنهادی معقولانه برای حل موضوع هسته‌ای اهتمام ورزد.

انتهای پیام/

R36447/P/S8,87,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط کیم جونگ اون دونالد ترامپ اخبار "آمریکا" کره جنوبی اخبار "کره شمالی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کیم جونگ اون دونالد ترامپ اخبار آمریکا کره جنوبی اخبار کره شمالی کیم جونگ اون دونالد ترامپ اخبار آمریکا کره جنوبی اخبار کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است

به زعم کارشناسان فروش نفت و گاز در شرایط تحریم اقتضاهای خاص خودش را دارد. البته به طور کلی بازاریابی برای فروش نفت و گاز کشور تخصص خاصی می طلبد، اما این امر در شرایط تحریم اهمیت بیشتری پیدا می کند.

واقعیت این است که طی سال های اخیر صادرات نفت و گاز کشور با محدودیت هایی روبرو شد. دولت سیزدهم و وزارت نفت تلاش خود را در راستای به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به منظور فروش گاز به همسایگان در دستور کار قرار دادند.

یکی از مهم ترین تلاش های دولت که اخیراً به اجرا گذاشته شده است، تلاش در راستای احیای خط لوله گاز ایران-پاکستان-هند است. اخیراً اخباری مبنی بر از سرگیری ساخت خط لوله در بخش پاکستانی منتشر شد. این خبر بسیار خوش حال کننده است، زیرا موفقیت کشورمان را در این حوزه نشان می دهد. در صورتی که این خط لوله با موفقیت تکمیل شود و بتوانیم اسلام آباد را متقاعد کنیم که از ایران گاز مورد نیاز خود را تأمین کند، اتفاقات خوبی به لحاظ صادرات گاز برای کشورمان رخ می دهد.

 محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی در ارتباط با دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده در دولت سیزدهم تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار این دولت اقدامات خوبی در زمینه روابط ما با کشورهای همسایه در حوزه انرژی اعم از نفت، گاز و فرآورده شروع شد.

وی ادامه داد: در سال 1400 بدهی های کشور به ترکمنستان انجام شد. این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. طی سال های قبل از آن به بهانه عدم پرداخت بدهی ها، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما قطع شد.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: شمال شرق کشور در قسمت انتهایی خطوط لوله گاز در کشور قرار دارند و با افت فشار در این بخش روبرو هستیم. در زمستان 1401 به خاطر برداشت زیاد از خطوط لوله در مسیر گازرسانی و افت فشار در بخش های پایانی، دچار قطع گاز در مناطق شمال شرق کشور شدیم.

مهرجو گفت: در این شرایط، به دلیل سرمای زیاد، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما نیز قطع بود و با مشکلات عدیده ای همچون تعطیلی پایتخت و مسائل دیگر روبرو شدیم.

وی ادامه داد: بعد از اتفاقاتی که در سال 1401 رخ داد، دولت به دنبال انعقاد یک قرارداد پایدار انتقال گاز به کشورمان از ترکمنستان برآمد. همچنین قرارداد سوآپ با آذربایجان امضا کردیم. بعد از شیطنت های سیاسی که آذربایجان انجام داد، تحرکات خوبی انجام دادیم. از یک طرف پیام قدرت کشور را به آذربایجان مخابره کردیم و از طرف دیگر توسعه روابط تجاری از طریق مبادلات انرژی را پیگیری کردیم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: آذربایجان صادرکننده گاز است اما به دلیل قراردادهایی که در زمینه ال ان جی با دیگر کشورها دارد، واردکننده گاز نیز محسوب می شود. وزارت نفت با دیپلماسی فعال انرژی که به اجرا گذاشت، توانست به سوآپ گاز از ترکمنستان به آذربایجان بپردازد. به نحوی که روزانه به واردات 7 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان پرداختیم و 1 میلیون متر مکعب از آن را به آذربایجان صادر کردیم.

مهرجو خاطرنشان کرد: قرارداد قدیمی ای در زمینه سوآپ گاز و برق با ارمنستان داشتیم. به جمهوری نخجوان هم گاز صادر می کنیم که رقمش بالا نیست و زیر 1 میلیون متر مکعب است. عمده ترین شرکای کشور در زمینه صادرات گاز ترکیه و عراق محسوب می شوند که تعهد صادراتی روزانه بین 70 تا 80 میلیون متر مکعبی گاز با آن ها داریم.

وی ادامه داد: خط لوله صلح مبنی بر صادرات گاز از ایران به پاکستان که تا هندوستان نیز کشیده می شود، در دستور کار قرار گرفت. تحت تأثیر فشارهای سیاسی آمریکا و رقبای ما در منطقه این خط لوله به نتیجه نرسید. اما در جریان قرار گرفته ایم که قرار است با پیگیری های صورت گرفته از طرف کشورمان، پاکستان بخش مربوط به خودش را از این خط لوله تکمیل کند. به این ترتیب، با پیگیری مستمر دیپلماسی فعال منطقه ای در حوزه انرژی توانستیم که به تمدید قرارداد گازی عراق برسیم، سوآپ گاز از ترکمنستان را از سر بگیریم و خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا، در حال ساخته شدن است و با این اقدامات بستری برای تبدیل شدن کشورمان به هاب گازی منطقه فراهم خواهد شد.  

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • ترور برای بقا
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟