Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمال عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه جشنواره ملی ایل سنگسری در مهدی‌شهر ضمن بیان اینکه بزرگ‌ترین جشنواره ملی ایل سنگسری باهدف معرفی جاذبه‌های گردشگری استان سمنان آغاز به کارکرده است، ابراز داشت: مهم‌ترین رویکردی که این جشنواره ملی دنبال می‌کند تبدیل استان سمنان به مقصد گردشگری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه بر اساس تأکید بر واگذاری امور به بخش خصوصی، این جشنواره به بخش خصوصی باهدف توانمندسازی جوامع محلی واگذار شد، افزود: بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران مهدی‌شهر در برگزاری این رویداد مشارکت دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان بابیان اینکه یکسان‌سازی نگرش حوزه گردشگری استان در اولویت کاری این اداره کل قرار دارد، ابراز داشت: با تمام توان از برگزاری نظیر چنین رویدادهای گردشگری توسط بخش خصوصی با انجام سیاست‌گذاری حمایت می‌شود.

جمال ضمن بیان اینکه در این جشنواره هنرمندانی از استان‌های قم، قزوین، تهران، البرز و مازندران نیز حضور دارند، تصریح کرد: می‌توان با استفاده از سرریز جمعیت استان تهران و استان‌های هم‌جوار برنامه‌ریزی سفر ارزان‌قیمت و جذب گردشگران را داشته باشیم.

وی ضمن بیان اینکه خروجی این جشنواره ثبت سیاه‌چادرهای عشایری و کوچ ایل سنگسری است، افزود: قطعاً استان سمنان یک پکیج کامل و جامع گردشگری محسوب می‌شود که به‌راحتی می‌توان با سرمایه‌گذاری در هرکدام از بخش‌های آن ضمن ایجاد درامد زایی رونق اقتصادی نیز برای استان به ارمغان آورد.

کد خبر 4765206

منبع: مهر

کلیدواژه: عشایر میراث فرهنگی سمنان مهدی جمال مهدیشهر یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان بارش باران پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه شهرکرد بیرجند قزوین مشهد تئاتر کودک و نوجوان شهادت امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • (تصاویر) جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • پایان جشنواره بین المللی کوچ عشایر جعفر آباد مغان
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد