Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید محصولات شیلاتی اظهار کرد: اگرچه سازمان شیلات تولید محصولات شیلاتی را بالای یک میلیون تن اعلام می‌کند، اما بخش خصوصی معتقد است که تولید محصولات شیلاتی بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابر آمار سال گذشته، ۵۲۰ میلیون دلار از محل صادرات محصولات شیلاتی ارز وارد کشور شد که امسال پیش بینی می‌شود ارزش صادراتی از این میزان کمتر نباشد.

قاسمی مجموع ارزش واردات محصولات شیلاتی در سال گذشته را ۲۴۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: با وجود ارزش بالای صادرات محصولات شیلاتی در برابر واردات می‌توان گفت که شیلات جزو معدود بخش‌های کشاورزی است که تراز تجاری آن مثبت است.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با انتقاد از اختلاف چند برابری قیمت محصولات شیلاتی از مزرعه تا سفره بیان کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد که قیمت محصولات شیلاتی به سبب سیستم دلالی و سلف خری از مزرعه تا بازار ۱۵۰ درصد اختلاف دارد که سود حاصل از این اختلاف قیمت ارتباطی به تولیدکننده ندارد.

وی ادامه داد: همه ساله در ۶ ماهه دوم سال به سبب ازدیاد تقاضا و مصرف، قیمت ماهی با نوساناتی روبرو می‌شود، اما قیمت فعلی ماهی نسبت به ماه‌های اخیر افزایش چندانی نداشته است و حال باید منتظر ماند و دید که در ماه‌های آتی چه اتفاقی می‌افتد.

قاسمی در پایان کمبود نظارت دستگاه‌های متولی را عامل اصلی اختلاف ۱۵۰ درصدی قیمت ماهی از مزرعه تا سفره اعلام کرد و گفت: با وجود کاهش قیمت ماهی تن از کیلویی ۳۷ تا ۳۸ هزار تومان به ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان، اما یک ریال هم قیمت ماهی کنسرو تن برای مصرف کننده کاهش نیافته است که این امر ناشی از ضعف دستگاه‌های متولی و سودجویی دلالان و عوامل واسطه است.

انتهای پیام/

اظهارات ضد و نقیض آمار تولید محصولات شیلات

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صادرات قیمت ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری