Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارزیابی سیاست‌های کلی نظام گفت: دوری از اقتصاد نفتی باعث رونق اشتغال و افزایش ارزش پول ملی می‌شود.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، سید یاسر جبرائیلی چهارشنبه‌شب در جشن آغاز امامت امام زمان (عج) در آبپخش اظهار داشت: ما در کشور با مشکلات و چالش‌هایی مواجه هستیم که دو دیدگاه برای رفع آنها وجود دارد؛ یکی دیدگاه نگاه به خارج و دیگری تکیه به توان داخلی کشورمان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برجام تجربه‌ای گرانسنگ برای ماست و باید با نگاه علمی و کارشناسی ابعاد و زوایای مختلف آنرا بررسی و برای اقشار مختلف مردم بیان کنیم.

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارزیابی سیاست‌های کلی نظام بیان داشت: ۲۲ مشکل اصلی کشور را احصا کرده‌ایم و ابعاد مختلف آنها را به‌صورت علمی و کارشناسی مورد بررسی قرار داده‌ایم و نتیجه‌ای که گرفته‌ایم آن بوده است که برای حل هیچ یک از آنها نیازی به برجام نبود.

جبرائیلی تاکید کرد: اقتصاد نفتی راه و چاره مشکلات امروز کشور نیست و یقین دارم اگر دو سال نظام صادرات نفت مدیریت شود، شاهد رونق تولید و اشتغال و افزایش ارزش پول ملی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه نداشتن نظام مالیاتی درست یکی از مشکلات ما در حوزه اقتصاد است، بیان داشت: رئیس سازمان مالیاتی کشور اعلام کرده است ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد و اگر این میزان وصول شود بخش قابل توجهی از بودجه عمومی دولت تامین می‌شود.

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارزیابی سیاست‌های کلی نظام گفت: واقعا جای تاسف دارد که در انتخابات‌های ما یک کاندیدا میلیاردها تومان هزینه می‌کند تا به مجلس برسد. قطعا چنین کاندیدایی هدفی جز کسب سود و سرمایه ندارد.

وی تاکید کرد: این خود ما هستیم که باید با تصمیم گیری صحیح افرادی را سر کار بیاوریم که از عزت و اقتدار کشور صیانت بکنند.

جبرائیلی با بیان اینکه عزت در حوزه اقتصادی هم مانند حوزه نظامی دست یافتنی است، گفت: در حوزه اقتصادی دو تفکر وابسته و غیر وابسته وجود دارد که یکی مبتنی بر وابستگی به ابرقدرت‌ها و دیگری مبتنی بر وابستگی بر توان و استعدادهای داخلی است که کشور را به یک ابرقدرت تبدیل کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برجام اقتصاد نفتی رونق اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۷۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان