Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسیدگی به پرونده متهمان بانک ملت و پارسیان به سرکردگی رئیس شبکه فساد علی دیواندری مدتی است که در شعبه یک دادگاه ویژه مفساد اقتصادی و به ریاست قاضی موحد برگزار می‌شود.

اخبار اجتماعی - این پرونده که هشت متهم اصلی دارد به فساد سازمان یافته‌ای که در شرکت‌های تابعه بانک پارسیان و ملت رخ داده است توجه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر پنج متهم حاضر در جلسه دادگاه سه متهم دیگر  این پرونده یعنی آقایان رحمت الله باختری، مجید سعادتی و خانم سمانه حضرتی آشتیانی از همان روز اول و پیش از شروع جلسات رسیدگی به پرونده متواری شدند و خبری از آن‌ها نیست.

مجید سعادتی ۵۱ ساله به جرم مشارکت در اخلال نظام اقتصادی کشور از طریق عضویت در شبکه کلاهبرداری و خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع به میزان ۳۰۰ درهم و تحصیل ۲۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۴۹۴ دلار در ازای مابه التفاوت ارزی از فروش فرآورده‌های نفتی با مشارکت باختری، همکاری با متهم مختاری در خرید و فروش کشتی به میزان ۳۶ میلیون دلار و قاچاق ارز به ترکیه متهم است.

رحمت الله باختری فرزند موسی، متواری، به جرم مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور و عضویت در شبکه کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۲۱ میلیون و ۵٨٢ هزار و ۴٩۴ دلار و همکاری با مجید سعادتی برای فروش نفت به میزان ٣٢ میلیون و ١١٠ هزار دلار متهم است.

سمانه حضرتی آشتیانی فرزند هاشم، کارمند سابق بانک ملت، متواری، به جرم مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور و عضویت در شبکه کلاهبرداری و وحید نمازی فرزند غلامعلی، آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، به جرم مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور و عضویت در شبکه کلاهبرداری متهم هستند.

محل اختفای متهمان فراری بانک ملت و پارسیان کجاست؟

این متهمان که هرکدام به نوعی در فساد سیستمی و سامان یافته همکاری داشته‌اند اکنون به خارج از کشور گریخته‌اند و بر اساس گفته‌های قاضی موحد در ابتدای جلسه ششم رسیدگی به این پرونده مشخص شد که دو تن از آن‌ها در لندن و یک نفر دیگر در سوئیس حضور دارد.

از جلسه دوم بحث لوایح نویسی یا نامه نویسی متهمان فراری به برخی از دستگاه‌ها و مقامات مطرح شد و برای اولین بار در جلسه دوم نماینده دادستان از اقامت مجید سعادتی در انگلستان و نوشتن لوایح کذب برای برخی از دستگاه‌ها خبر داد.

مجید سعادتی که پایه یکی از پایه‌های اصلی فساد در شرکت‌های تابعه بانک‌های ملت و پارسیان بوده است پس از آن که به اتهام خود پی برد و هنگام فرار تمام اسناد، مدارک و سرور‌های بانک را با خود از کشور خارج کرد.

مخاطب نامه‌ مفسدان اقتصادی چه کسانی هستند؟

البته موضوع نامه نویسی‌های متهمان فراری تنها به اینجا ختم نشد و بار دیگر قاضی موحد از نامه نویسی‌های متعدد این متهمان فراری برای برخی از مقامات کشور و دستگاه‌های مختلف خبر داد.

در جلسه هفتم رسیدگی به پرونده قاضی موحد از باخبر بودن متهمان فراری از جریان رسیدگی به پرونده خبر داد و به آن‌ها توصیه کرد که بهتر است به کشور بازگردند و در جلسات دادگاه حضور پیدا کرده و بتوانند در کنار وکلای خود از اتهامشان دفاع کنند.

البته مشخص نیست که لوایحی که قهرمانی از آن‌ها صحبت می‌کند و نامه نویسی‌هایی که قاضی موحد از آن‌ها خبر می‌دهد به چه کسی نوشته می‌شوند و کدام یک از مسئولان مخاطب نامه این متهمان فراری هستند.

از تاریخ ۲۶ ام شهریور ماه امسال تاکنون که هفت جلسه از رسیدگی به پرونده گذشته است هنوز خبری از متهمان فراری نیست و تنها صحبت از نامه نگاری‌های آن‌ها در میان است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بانک ملت پرونده بانک ملت قاضی موحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری سارقان محتویات خودرو و کشف ۲۰ پرونده سرقت

سرهنگ محمد قاسم طرهانی گفت: در پی مراجعه و شکایت چند تن از شهروندان در هفته‌های اخیر، در خصوص سرقت از محتویات خودرو شهروندان در محدوده شهرستان ری، پیگیری موضوع سریعاً به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد، متهمان با پرسه زنی در مناطق جرم خیز و شناسایی خودرو‌هایی که قفل صندوق عقب آنها از ایمنی کمتری برخوردار بودند، در فرصت مناسبی قفل صندوق عقب خودرو را تخریب و وارد خودرو شده و محتویات آن را به سرقت می‌بردند.

این مقام انتظامی در ادامه ابراز داشت: کارآگاهان پلیس با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، در نهایت در دوم اردیبهشت ماه امسال هویت متهمان شناسایی شد.

رئیس پلیس شهرستان ری گفت: بلافاصله با هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران در روز گذشته متهمان را در حال سرقت مشاهده و طی یک عملیات غافلگیرانه متهمان را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: پس از انتقال متهمان به اداره پلیس و انجام تحقیقات تخصصی و مواجهه با ادله و مستندات پلیس به ۲۰ فقره سرقت محتویات داخل خودرو در محدوده شهرستان ری و جنوب تهران اعتراف کردند.

سرهنگ طرهانی در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند، به شهروندان توصیه کرد: خودرو خود را به تجهیزات ایمنی و بازدارنده مجهز و فرصت ارتکاب جرم را از مجرمان سلب و با پلیس در راستای ارتقاء امنیت در جامعه همکاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • متهمان به قتل در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری دو متهم به قتل در آمل
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش
  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش!
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • شناسایی ۱۶ متهم فراری در خرمشهر
  • دستگیری سارقان محتویات خودرو و کشف ۲۰ پرونده سرقت
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو