Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ امام جمعه مشهد گفت: طرح اخیر مجلس در خصوص منع پخش اعترافات متهمان از صداوسیما، رسانه ملی و رسانه‌های عمومی ضد شفاف‌سازی است و این منع شفافیت و منع پخش اعترافات متهمان از رسانه ملی باعث خواهد شد که مسائل برای مردم روشن نباشد.
آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: ایام سرور و شادی اهل بیت(ع) است اما یک نکته‌ای وجود دارد ولو اینکه با این ایام سازگار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایام سرور و شادی این روزهای ما آغاز امامت وجود مقدس امام زمان(ع) است اما این روزهایی که بر امام زمان(ع) می‌گذرد و می‌گذشت در سیره و زندگانی هیچ امامی پیش نیامد.
وی افزود: هیچ امامی در آغاز امامت خود در ظاهر پسر 5 ساله آواره بیابان نشد و بی‌خانه، بی‌زندگی و بدون پناه زندگی نکرد. این برای هیچ امامی پیش نیامد و نکته دردناکی است. در روزهای اول آغاز امامت امام زمان(ع) شما مرد و زن شیعه‌ای که مسرور و شادمان هستید می‌دانید اقای شما در آن روزها در چه شرایطی قرار داشت. این آوارگی 1178 سال طول کشیده، کی تمام می‌شود و کی دست ما به دامن ارباب و مولای ما خواهد رسید.
علم‌الهدی با بیان اینکه هفته وحدت فرا می‌رسد و وحدت تابع یک محور است، عنوان کرد: تا محوری نباشد، وحدت معنایی ندارد. دست به دست هم دهیم و کنار هم بایستیم برای چه کاری؟ وحدت محور می‌خواهد و آن محوری که امروز باعث می‌شود همه فرق اسلامی و همه اقوام، ملل و مذاهبی که رو به کعبه و رو به قبله می‌ایستند اشهد ان محمد رسول الله می‌گویند، ضرورت زندگی مسلمانی امروز است.
امام جمعه مشهد ادامه داد: ما در شرایطی قرار گرفتیم که کفر جهانی و استکبار جهانی دست به دست هم داده تا اسلام و پیغمبر را براندازی کند. این محور اقتضا می‌کند که امروز همه مسلمانان جهان در هر شرایط، نظریه، بینش و مذهب و همه افرادی که در رسالت پیغمبر با هم هماهنگ هستند، دست به دست هم دهند، در مقابل دشمن یکتا بایستند و دشمن اسلام را نابود کنند. 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در هفته‌ای که بر ما گذشت، به برکات امام هشتم(ع) در این شهر برکاتی داشتیم که باید به آن‌ها توجه داشته باشیم. از ریاست محترم سازمان صداوسیما و خدمتگزاران رسانه ملی تشکر می‌کنم که برای شبکه خراسان  HDرا تاسیس و افتتاح کردند. امیدواریم این افتتاح در شبکه خراسان باعث شود در درجه اول همه کشور و بعد همه جهان در زیر پوشش معرفت علی بن موسی الرضا(ع) و فرهنگ ثامن‌الائمه(ع) قرار گیرند و این شبکه مورد استفاده همه افراد در این مملکت و همه اقلیم‌های مسلمان‌نشین و شیعه‌نشین قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه برکت دیگری که داشتیم و امروز هم ادامه دارد، حضور پربرکت ریاست قوه‌قضاییه و اولیا و متولیان قضایی کشور در این نماز جمعه و در شهر مشهد بود، تصریح کرد: ریاست قوه‌قضاییه، اولیا و متولیان قضایی کشور در سمینارها، همایش‌ها و جلسه فرهنگی شرکت کردند که بسیار مفید و موثر بوده است. با تشکر از زحمات ارزشمند و ابتکارات قابل توجه قوه‌قضاییه در مبارزه با فساد، آنچه برای ما قابل توجه است و قانون اساسی نیز روی آن اصرار دارد، مساله شفاف‌سازی در پیگیری‌های مبارزه با فساد است.
علم‌الهدی اضافه کرد: مسئولان ما بدانند همه ما در این کشور خدمتگزار و نوکر این مردم هستیم، اصل این مردم هستند و خادم آن‌ها هستیم. وقتی نوکر و خادم برای ارباب خود کار می‌کند، باید برای ارباب خود نسبت به خدمتش شفاف‌سازی کند. مساله فساد اقتصادی یک ویروس مهلکی است که جان، امنیت و ناموس مردم را هدف قرار داده است.
امام جمعه مشهد بیان کرد: فساد یک ویروس اقتصادی است. یک مفسد اقتصادی که دنبال چاپیدن و دزدیدن است، تنها این نیست که بر ثروت و دارایی مردم ضربه وارد کرده و ازجیب مردم دزدیده، ثروت انبوهی که مفسد با این دزدی‌ها فراهم می‌کند، برای عیاشی در این کشور و ساختن زندگی مرفه بوده و اینکه همه چیز را در استخدام لذایذ نفسانی خود در بیاورد. دنبال فساد اقتصادی این بی‌بندوباری‌ها، ولنگاری‌ها و چشم دوختن به ناموس بی‌پناه و مظلوم مردم است. مفسد عنصر ناپاکی بوده که باید این جانی و خائن به جان، مال و ناموس برای مردم مشخص شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برخی زمزمه‌های مسموم که گوشه و کنار ساز می‌کنند که جلوی این حرکت مجاهدانه قوه‌قضاییه را بگیرند برای این است که در مملکتی که دزدبگیری شروع شده، گریبان خود آنها را نگیرد. می‌گویند اینکه شما دادگاه‌های فساد اقتصادی را در صداوسیما علنی می‌کنید باعث می‌شود مردم ناامید شوند، در حالی که به عکس است، مردم امید پیدا می‌کنند.
وی افزود: شما مردم را نادان فرض کردید. شما فکر کردید دزدها در این مملکت بدزدند، مردم نمی‌فهمند؟ مردم خوب می‌فهمند و دزدی‌ها را خوب می‌دانند. در یک مملکت، در یک خیابان و در یک محله و شهر زندگی می‌کند، می‌بیند که اولیات زندگی خود را ندارد و صبحانه بچه مدرسه‌ای او اداره نمی‌شود اما آقای فلان هر روز بر برق اتومبیل، بر شبکه عمارت و ویلا و بر ثروتش اضافه می‌شود. می‌فهمد در این مملکت دزد است زیرا اگر دزد وجود نداشت، اینگونه نبود که یک طرف به نان شب محتاج باشند و یک طرف به آلاف و الوف برسند. مردم می‌فهمند که در این مملکت دزد وجود دارد.
علم‌الهدی ادامه داد: اگر دزدبگیر در این مملکت پیدا نشد، مردم ناامید می‌شوند، اما اگر پیدا شود، مردم امیدوار می‌شوند. می‌گویند این حرکت‌‎هایی که می‌کنید سرمایه‌دارها را فراری می‌دهد، این فوق‌العاده پندار غلطی است. سرمایه‌دارد می‌خواهد سرمایه خود را به کار بزند که سود حلال کسب کند یا در سایه سرمایه خود به دزدها اضافه شود؟ سرمایه‌داری که می‌خواهد در سایه سرمایه‌گذاری خود بر دزدها اضافه شود، همان بهتر که فرار کند.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: سرمایه‌دار باتقوا، متدین، حلال‌خور، پاک و مقدسی که می‌خواهد سرمایه خود را به کار بزند تا رزق و سود حلال به دست بیاورد، اکنون که می‌فهمد مملکت جای دزدی نیست و جای کسب حلال است، بیشتر تشویق می‌شود در این مملکت سرمایه‌گذاری کند، می‌داند کسی پولش را نمی‌دزدد، سرمایه‌اش به هدر نمی‌رود و با تکیه بر قدرت‌ها جیب او را خالی و از هستی ساقط و بدبختش نمی‌کنند زیرا دزدها را می‌گیرند، بنابراین اطمینان پیدا می‌کند که سرمایه متعلق به خودش است و از سرمایه خود استفاده می‌کند. این مساله سرمایه‌دار واقعی را فراری نمی‌دهد، بلکه دزد را فراری می‌دهد. این شفاف‌سازی لازم است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه جریانات، طرح‌ها و لوایحی که شفاف‌سازی را زیر سوال ببرد، از نظر مردم ما تولید سوءظن می‌کند، عنوان کرد: طرحی که اخیرا در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، منع پخش اعترافات متهمان از صداوسیما، رسانه ملی و رسانه‌های عمومی که می‌خواهند به عنوان یک قانون در مجلس تصویب کنند، ضد شفاف‌سازی است.
وی اضافه کرد: فردی محور رسانه‌ای ضد انقلاب و استکبار در دنیا بوده که ایثارگران سپاه او را از چنگ تمام دستگاه‌های اطلاعاتی و جاسوسی دنیا گرفتند و به کشور آورند تا به جزای خود برسانند، عنصری که خبر هر جلسه مسئولان را وارونه پخش می‌کرد و به اساس سیاست ما در دنیا ضربه می‌زد، اگر عناصر و عواملی که خبررسانش بودند و رابطه داشتند را افشاگری کند، مردم نفهمند و خائن‌شناس نباشند؟ دو روز دیگر این خائن با هزار و یک کلک در مجلس، دولت، دستگاه مجریه، مقننه و قضایپه ما نفوذ کند و ضربه بزند، مردم خائن‌شناس نباشند؟ این منع شفافیت و منع پخش اعترافات متهمان از رسانه ملی باعث خواهد شد که مسائل برای مردم روشن نباشد.
علم‌الهدی با اشاره به اینکه امتیاز کشور ما در تمام کشورهای دنیا دو چیز است، تصریح کرد: اول اینکه مردم ما مردمی بیدار و در سایه رهنموهای حجت امام زمان(ع) مردمی هشیار هستند. دوم اینکه تنها کشوری هستیم که امروز روی کره‌زمین مردم برای خودشان تصمیم می‌گیرند، هیج مملکتی در دنیا نیست که مردم آن مملکت برای خودشان تصمیم بگیرند، فقط ایران است.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: حتی در آمریکا با این قدرت نیز مردم برای خودشان تصمیم نمی‎گیرند، بلکه لابی صهیونیستی تصمیم می‌گیرد، هستی ملت را زیر پای یهود صهیونسیت اسرائیل می‌ریزند و همه را از بین می‌برند. 45 میلیون نفر در آمریکا نان شب ندارند و با سختی زندگی می‌کنند و هستی و ثروتشان زیر پای صهیونسیت‌های اسرائیل است. آنچه باعث می‌شود این دو امتیاز بماند، شفاف‌سازی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در قانون اساسی اساس محاکمات و دادگاه‌ها، علنی بودن دادگاه است، مگر به خاطر مسائل امنیتی یا اشاعه فاحشه قاضی تشخیص دهد علنی بودن دادگاه درست نیست. اصل بر این است دادگاه‌ها علنی باشند، مجرم و متهم شناخته شوند و دزد و خائن از نظر مردم معروف شود. بر اساس حقوق اسلامی، حدود اسلامی باید در منظر مردم اجرا شود و حد را مقابل چشم مردم بزنند، این دستور شریعت ما است برای اینکه مسائل شفاف و معلوم باشد، مردم آدم‌شناس باشند و بر حسب شناخت خود، رشد سیاسی‌شان بالا رود و بر اساس آن برای خودشان تصمیم بگیرند تا با تصمیم خود مردم قضایا صورت بگیرد. برچسب ها: علم‌الهدی ، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ، اعترافات متهمان از رسانه ملی ، شفاف‌سازی

منبع: خرداد

کلیدواژه: علم الهدی شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عهد کردیم خودسانسوری نکنیم

به گزارش قدس آنلاین، ​​​​​​این برنامه در هر قسمت، یکی از پرونده‌های مهم و چالشی کشور را بدون واسطه بررسی می‌کند. فصل اول بی‌واسطه در ۲۶قسمت از شبکه یک سیما پخش شد. این برنامه محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. درباره جزئیات بیشتر این برنامه با «محمدعلی صدری‌نیا»  کارگردان و تهیه‌کننده «بی‌واسطه» گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید.  


در این فصل سراغ فضاهایی رفتید که پیش از این کمتر دوربینی به آنجا رفته بود، مثل کارخانه اسلحه‌سازی یا مراکز هسته‌ای. تمایز و ویژگی فصل دوم «بی‌واسطه» را نسبت به فصل اول چه می‌دانید؟ تلاش ما در فصل دوم این است فضای رنگارنگی از سوژه‌ها، موضوعات و لوکیشن‌ها را داشته باشیم و مانند فصل اول به دنبال این بودیم دوربین «بی‌واسطه» سراغ روایت‌هایی برود که مخاطب، کمتر تصویر و تصوری از آن‌ها دارد. در فصل دوم سراغ موضوعاتی رفتیم که مردم امکان حضور در آن فضاها را ندارند؛ مثلاً در قسمت اول به کارخانه اسلحه‌سازی پارچین رفتیم که یک مجموعه نظامی با حساسیت‌های بالای امنیتی است یا قسمتی دیگر سراغ رئیس سازمان انرژی اتمی رفتیم و به موضوع صنعت هسته‌ای پرداختیم. وارد فضاهایی مثل رآکتورها و خط تولید رادیوداروها شدیم که کمتر دوربینی به آنجا رفته است. همچنین در این فصل سراغ برخی معضلات و مشکلات اجتماعی رفتیم که روایت‌های کمتر دیده‌شده‌ای در قاب تلویزیون داشتند؛ مثلاً به بعضی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و یا حاشیه شهر تهران رفتیم که تاکنون روایت‌های کمی از آن‌ها روی آنتن دیده‌ایم. 

موضوعاتی مثل صنعت هسته‌ای و توان نظامی، موضوعاتی حساس هستند که کمتر برنامه‌سازی سراغشان رفته است و به دلیل کمبود روایت‌های داخلی در این باره، مردم برای یافتن پاسخ پرسش‌هایشان به روایت‌های غیررسمی و رسانه‌های خارجی هم رجوع می‌کردند، چه شد که این ضرورت روایتگری، امروز احساس شد؟ اهمیت و ضرورت این موضوع از سال‌ها پیش مشخص بود اما بستگی داشت که تیم‌های برنامه‌ساز با چه نگاهی سراغ این موضوعات بروند و اینکه دستگاه‌ها و بخش‌هایی که باید پاسخگو باشند چقدر همراهی و همکاری کنند. ما از فصل اول در «بی‌واسطه» با خودمان عهد کردیم خودسانسوری نداشته باشیم. وقتی سراغ موضوعی می‌رویم، تا جایی که ممکن است پرسش‌های مردم را در آن حوزه بپرسیم. در قسمت اول این فصل که سراغ کارخانه اسلحه‌سازی و مرکز صادرات دفاعی رفتیم درباره مباحث مرتبط با موشک، پهپاد، توان نظامی و اهمیت آن سؤالات صریحی پرسیدیم. در قسمتی که مرتبط با موضوع هسته‌ای بود مسئله اصلی ما، پرداختن به این پرسش مهم در اذهان عمومی بود که با وجود تحریم‌های جدی کشورمان به‌خاطر انرژی هسته‌ای، منافع این صنعت چیست و چرا اثراتش را نمی‌بینیم؟ ما تلاش کردیم سراغ این پرسش برویم و به آن پاسخ بدهیم. ولی ماجرا، سمت دیگری هم دارد که نهادها و مسئولان هستند و بستگی به همراهی و همکاری آن‌ها دارد. خوشبختانه وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی با روی خوش ما را همراهی کردند ولی در مسیر تولید برنامه با دستگاه‌هایی مواجه شدیم که همچنان نگاه سنتی دارند و زمانی‌که می‌فهمند مجری برنامه، محمد دلاوری است یا ممکن است سؤالاتی بپرسد که ضعف‌ها و کم‌کاریشان عیان شود تمایلی به مشارکت ندارند و ترجیح می‌دهند با حضور در یک برنامه تلویزیونی خنثی، گزارش عملکرد بدهند، به جای اینکه پاسخگو باشند. 

ساخت چنین برنامه‌هایی می‌تواند مسیر برنامه‌سازی سیاسی را در رسانه ملی هموار کند؟
امید و تلاش ما همین است. تولید برنامه در استودیو برای ما راحت‌تر و بی‌دردسرتر است، چرا که هماهنگی لوکیشن‌هایی خارج از تهران برای تیم تولید، فرسایشی و سخت است اما فکر می‌کنیم این شکل از پرداخت به سوژه‌ها و مطالبه‌گری سبب می‌شود برنامه‌سازی سیاسی را یک گام به جلو ببریم. 

اگر رسانه‌های رسمی از زیر بار برنامه‌سازی سیاسی شانه خالی کنند، رسانه‌های خارجی و غیررسمی وارد این حوزه می‌شوند و میدان روایت‌ها از سوی راویان داخلی خالی می‌شود. همین‌طور است. معمولاً رسانه ملی تمایل به ساخت برنامه‌های سیاسی دارد تا مرجعیت رسانه‌ای داشته باشد ولی بخشی از ماجرا به نهادها و دستگاه‌های مختلف برمی‌گردد که آن‌ها هم باید این نگاه را داشته باشند. ما در مسیر تولید فصل دوم «بی‌واسطه» دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی را داشتیم که با آغوش باز پذیرای ما بودند و ضعف‌ها و قوت‌هایشان را صادقانه می‌گفتند اما گارد برخی از دستگاه‌ها و نهادها به روی ما بسته بود و حتی به صورت غیررسمی می‌گفتند سمت ما نیایید. این ناشی از ضعف عملکردی آن دستگاه یا نگاه دهه شصتی روابط عمومی‌هایشان به رسانه است. حتی این نگاه وجود دارد که اگر دیده نشوند یا فراموش شوند بهتر از این است که در معرض توجهات رسانه‌ای قرار گیرند. 

مرز استقلال رأی در روایت‌های «بی‌واسطه» که سفارش‌دهنده آن، سازمان اوج و پخش‌کننده‌اش رسانه ملی است تا کجاست؟ «بی‌واسطه» وقتی موفق خواهد بود که واقعیت ایران امروز را به مخاطبان نشان دهد. این واقعیت، اجزای مختلفی دارد که شامل پیشرفت‌ها، ضعف‌ها، قوت‌ها و کمبودها در حوزه‌های مختلف می‌شود. آنجایی مخاطب، ما را باور خواهد کرد که بفهمد واقعیت را به او می‌گوییم، یعنی هم نیمه پر لیوان را به او نشان می‌دهیم و هم نیمه خالی را. ما سعی نکردیم دوربین «بی‌واسطه» را به دوربین تبلیغاتی یک‌طرفه تبدیل کنیم. هم سراغ پیشرفت‌ها می‌رویم و هم ضعف‌ها. تلاش ما این است روایتی واقعی از اتفاقات و ماجراها داشته باشیم، چون نقطه مطلوب ما و مخاطبان، همین‌جاست. ما در عصری زندگی می‌کنیم که روایت‌ها یک‌سویه نیستند و اگر درباره موضوعی روایتی داشته باشیم که درست نباشد، روایت دیگری از آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود؛ پس اعتماد مخاطب برایمان مهم است.
 
گاهی هزینه‌های اجتماعی که تلویزیون پس از پخش برنامه‌های سیاسی داده آنچنان سنگین بوده که ترجیح می‌دهد سراغ این‌گونه از برنامه‌سازی نرود، اما نپرداختن به موضوعات روز در رسانه ملی چه هزینه‌هایی برای جامعه پرسشگر امروز دارد؟ به‌نظرم رسانه ملی باید برندهای ماندگار در برنامه‌سازی سیاسی داشته باشد و این برندها، مقطعی نباشند. اگر قرار است روی افکار عمومی اثرگذار باشد باید تحملش را بالا ببرد تا بتواند برندهایی از برنامه‌های تلویزیونی سیاسی جدی را خلق کند که مجری معتبر و دارای کاراکتر ویژه داشته باشد. در گام اول، تلویزیون باید در حوزه برنامه‌سازی سیاسی، برندسازی کرده و سپس آن برند را حفظ کند. ما با موضوعات مختلفی در جامعه مواجه هستیم که در مقاطع مختلف درباره آن، برنامه‌ای ساخته و هر بار برند جدیدی خلق می‌شود. مثلاً در مقطع انتخابات، یک‌سری برنامه‌ها روی آنتن می‌رود که با گاردهای بازتری به موضوعات روز جامعه می‌پردازد و پس از پایان انتخابات، آن برنامه و پرداخت به آن موضوعات، تمام می‌شود. مثلاً مسئله حجاب در مقطعی حساسیت بیشتری دارد و در یک بازه زمانی کوتاه، برنامه‌های گفت‌وگو محور با رویکردی باز در این باره روی آنتن می‌رود اما بعد تعطیل می‌شود. رسانه ملی بابت این برنامه‌ها، هزینه‌های اجتماعی می‌دهد در حالی‌که اگر برندهایی ثابت با رویکردی مشخص طی سال‌ها ساخته شود و همیشه روی آنتن برود، اعتبار و مخاطب پیدا می‌کند. در چنین وضعیتی، آن برنامه سیاسی و اجتماعی برند می‌تواند در موقعیت‌های مختلف، موضوعاتش را متناسب با شرایط روز به آن مباحث اختصاص دهد ولی وقتی نگاه‌ها مقطعی شود سبب می‌شود هر دفعه، برند جدیدی خلق شود و برای جا افتادن و اعتباربخشی آن، هزینه و تلاش مضاعفی صورت گیرد ولی زمانی‌که بناست اثرگذار باشد، آن ماجرا تمام شده و برنامه هم تعطیل می‌شود. این رویکرد، اشتباه است و در این سال‌ها ضربه‌اش را در مدیریت افکار عمومی خوردیم. کاش برندهای ماندگار برنامه سیاسی را در تلویزیون داشته باشیم و مدیران سازمان، فشارهای بیرونی که به صدا و سیما می‌آید را تحمل کنند تا این برنامه‌ها استمرار یابند. امیدوارم برنامه «بی‌واسطه» در یک بازه زمانی طولانی روی آنتن بماند و به یک برنامه مقطعی تبدیل نشود. اگر قرار باشد «بی‌واسطه» به برنامه‌ای مطالبه‌گر تبدیل شود که هر بار سراغ پرونده‌های جدید و جنجالی می‌رود، مماشات نمی‌کند و بررسی دقیق و موشکافانه دارد، باید به برندی ثابت تبدیل شود. در صورت استمرار در ساخت و پخش چنین برنامه‌هایی می‌توان به اثرگذاری آن‌ها در طولانی مدت امیدوار بود. زهره کهندل

دیگر خبرها

  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم