Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@22:18:42 GMT

چه انتظاراتی از نسل بعدی آیفون داریم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۱۳۵۹

چه انتظاراتی از نسل بعدی آیفون داریم؟

به گزارش همشهری آنلاین، به اعتقاد بسیاری از کاربران و کارشناسان چنین تغییراتی بسیار جزئی است و آیفون‌ها از لحاظ ویژگی‌های جدید باید حرف بیشتری برای گفتن داشته باشند. در هر صورت با توجه به اینکه یک سال دیگر تا معرفی آیفون های ۲۰۲۰ فاصله داریم، در این مطلب قصد داریم به‌صورت مختصر و مفید انتظاراتمان را از این گوشی‌ها مطرح کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوچک‌تر شدن بریدگی نمایشگر

در سال ۲۰۱۷، اپل از آیفون X رونمایی کرد که حاشیه‌های اندک نمایشگر آن و فقدان دکمه هوم سروصدای زیادی به راه انداخت. برای پر کردن جای خالی حسگر اثر انگشت، اپل تصمیم گرفت از سیستم تشخیص چهره استفاده کند و این گونه بود که فیس آی‌دی متولد شد.

قطعات مربوط به این سیستم باید در بخش فوقانی نمایشگر قرار بگیرند و این منجر به تعبیه یک بریدگی در بالای پنل جلویی گوشی شد.

با توجه به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه فناوری تشخیص چهره، امیدواریم اپل برای نسل بعدی آیفون ها بتواند اندازه این بریدگی را تا حد زیادی کاهش دهد یا اینکه به بهره‌گیری از فناوری‌های دیگر مانند حفره نمایشگر روی بیاورد. ا

گرچه اخیرا در رابطه با تکنولوژی دوربین زیر نمایشگر هم پیشرفت‌های خوبی حاصل شده، ولی اپل احتمالا به این زودی‌ها از فناوری مذکور استفاده نخواهد کرد.

نمایشگر ProMotion

یکی از ویژگی‌های آیپد پرو که امیدواریم به آیفون‌های جدید راه پیدا کند، بهره‌گیری از نمایشگر ProMotion است. اپل برای فناوری نمایشگر که به آن اجازه می‌دهد رفرش ریت متغیر با حد نصاب ۱۲۰ هرتز را به ارمغان بیاورد، از نام ProMotion استفاده می‌کند.

برای یادآوری باید بگوییم عدد رفرش ریت به تعداد فریم‌هایی گفته می‌شود که در هر ثانیه در نمایشگر پدیدار می‌شود. هرچقدر عدد رفرش ریت بالاتر باشد، محتوای موردنظر به‌صورت روان‌تر نمایش داده می‌شود.

بسیاری از گوشی‌های هوشمند از نمایشگرهای مبتنی بر رفرش ریت ۶۰ هرتز استفاده می‌کنند و اخیرا شاهد استقبال از رفرش ریت ۹۰ هرتز هستیم. نمایشگرهای ProMotion در صورت لزوم می‌توانند این عدد را به ۱۲۰ هرتز برسانند و اگر نیازی به این قابلیت نباشد، به‌صورت خودکار رفرش ریت را کاهش می‌دهند.

تعبیه پورت USB-C

طی چند سال گذشته کاربران زیادی خواستار ارائه‌ی این مشخصه بوده‌اند و حالا که نسل جدید آیپد پرو از پورت USB-C بهره می‌برد، دیگر وقت آن رسیده که این مشخصه به آیفون‌ها هم راه پیدا کند. شمار زیادی از انواع و اقسام گجت‌ها از پورت USB-C بهره می‌برند و این پورت می‌تواند انرژی بیشتری را منتقل کند و از انتقال سریع‌تر داده‌ها پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این کاربران آیفون دیگر نیازی به استفاده از رابط‌های مختلف برای شارژرهای مختلف نخواهند داشت. گوشی‌های شرکت‌های مختلف تقریبا به‌طور کامل به پشتیبانی از این پورت روی آورده‌اند و دیگر وقت آن رسیده که اپل هم به این سمت حرکت کند.

شارژر بی‌سیم معکوس

پرچم‌داران سامسونگ می‌توانند به‌عنوان پد شارژ بی‌سیم برای گجت‌های سازگار با این تکنولوژی انجام وظیفه کنند. بنابراین زمانی که شارژ ایرپاد کاهش پیدا می‌کند، با بهره‌گیری از پنل پشتی آن‌ها می‌توانید این ایرپادها را شارژ کنید که علی‌رغم سرعت پایینی که دارد، در هر صورت ویژگی مفیدی محسوب می‌شود.

در ابتدا گفته می‌شد آیفون ۱۱ از این قابلیت بهره می‌برد ولی در دقیقه ۹۰ مدیران اپل به این نتیجه رسیده‌اند که عملکرد آن با استانداردهای این شرکت سازگار نیست و به همین خاطر مشخصه مذکور کنار گذاشته شده است. در هر صورت اپل تا سال آینده وقت زیادی برای بهبود عملکرد این تکنولوژی دارد و امیدواریم این آیفون ها از قابلیت شارژ بی‌سیم معکوس پشتیبانی کنند.

افزایش حافظه پایه آیفون

حافظه مدل پایه آیفون ۱۱ و آیفون ۱۱ پرو ۶۴ گیگابایت است. برای یک گوشی هوشمند گران‌قیمت در سال ۲۰۱۹، چنین چیزی کاملا ناموجه به حساب می‌آید.

این روزها بسیاری از کاربران ویدیوهای خود را با رزولوشن ۴K ضبط می‌کنند و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی با وجود چنین ویدیوهایی خیلی سریع پر می‌شود. اگرچه برخی بحث مربوط به سرویس‌های فضای ابری را پیش می‌کشند، ولی در هر صورت گوشی‌های مدرن (به‌خصوص موارد گران‌قیمت) باید از حداقل حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت بهره ببرند. امیدواریم اپل برای نسل بعدی آیفون ها این رویه خود را کنار بگذارد.

بازگشت تاچ آی‌دی به آیفون

سیستم فیس آی‌دی عملکرد بسیار خوبی دارد ولی در نهایت همچنان بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند بدون نگاه کردن به گوشی خود و صرفا با اثر انگشت، گجت موردنظر را آنلاک کنند.

این روزها فناوری حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر تا حد زیادی پیشرفت کرده و نسبت به گذشته از سرعت و دقت بیشتری بهره می‌برد. به همین خاطر، امیدواریم نسل بعدی آیفون‌ها در کنار سیستم تشخیص چهره از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر هم بهره ببرند. با این کار، دست کاربران برای آنلاک کردن آیفون خود بازتر می‌شود.

کد خبر 461720 برچسب‌ها شرکت اپل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو

فرارو- پوکو X5 پرو که از یک سال قبل به‌عنوان یکی از خفن‌ترین میان‌رده‌های شیائومی در بازار حضور دارد، آرام‌آرام به آخر خط نزدیک می‌شود. تقریبا از نیمه زمستان پارسال پوکو X6 پرو در ویترین موبایل‌فروشی‌ها دیده می‌شود و حالا با فروکش کردن تب مرسوم گوشی‌های نوبرانه، اختلاف قیمت منطقی نسبت به پوکو X5 پرو پیدا کرده است. میان‌رده جدید شیائومی علاوه بر طراحی و نمایشگر بهتر نسبت به پوکو X5 پرو، از پردازنده قدرتمند‌تر و شارژدهی بیشتری برخوردار است و به‌همین خاطر رفتن خرید پوکو X5 پرو توصیه نمی‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت طراحی

پوکو X5 پرو از نظر طراحی یک درجه پایین‌تر از پوکو X6 پرو دسته‌بندی می‌شود. علاوه بر ابعاد نسبتا کوچکتر پوکو X6 پرو درمقایسه با پوکو X5 پرو، حاشیه‌های کنار نمایشگر به‌شکل ملموسی کم شده و همین فاکتور به جذابیت و ریخت و قیافه میان‌رده جدید شیائومی کمک می‌کند.

پوکو X5 پروتقریبا یک سال قبل با نمایشگری با سهم ۸۶ درصدی از قاب رویی گوشی روانه بازار شد، اما چینی‌ها امسال پوکو X6 پرو را جوری طراحی کردند که این عدد به بیش از ۹۰ درصد می‌رسد و سروشکل قشنگ‌تری به گوشی می‌دهد. جدای این بحث، کوچکتر شدن ابعاد پوکو X6 دلیل دیگری بابت برتری آن درقیاس با پوکو X5 پرو تلقی می‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت نمایشگر

پوکو X5 پرو با نمایشگر ۶.۶ اینچی از نوع AMOLED در دسترس طرفداران شیائومی قرار گرفت و امسال هم چینی‌ها از همین نوع نمایشگر برای پوکو X6 پرو استفاده کردند. با این تفاوت که پوکو X6 پرو یک سر و گردن از نسل قبلی خودش بهتر عمل می‌کند. تراکم ۳۹۵ppi نمایشگر پوکو X5 پرو نسبت به تراکم ۴۴۶ppi نمایشگر پوکو X6 پرو اولین دلیل برای فرار از میان‌رده قبلی است و عامل دوم را می‌توانیم با عدد و رقم و بدون بحث و جدل بررسی کنیم. جایی که حداکثر روشنایی نمایشگر پوکو X5 پرو حدود ۹۰۰ نیت تخمین زده می‌شود و این عدد برای پوکو X6 پرو تا هزار و ۸۰۰ نیت ارتقا پیدا می‌کند. کافی نیست؟

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت تراشه

پوکو X5 پرو درمقایسه با پوکو X6 پرو در بخش پردازنده متحمل شکست می‌شود. تراشه شش نانومتری اسنپدراگون ۷۷۸G درقیاس با تراشه چهار نانومتری مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا حرفی برای گفتن ندارد و در همه آیتم‌ها سرافکنده از میدان رقابت کنار می‌رود.

پوکو X6 پرو در اجرای بازی‌ها سنگین لگ کمتری نسبت پوکو X5 پرو دارد و از نظر توانایی و کارایی حدود ۱۰ درصد بهتر از نسل قبلی خودش عمل می‌کند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت باتری

پوکو X5 پرو روی کاغذ در بخش باتری چیزی از پوکو X6 پرو کم ندارد، اما تفاوت تراشه‌ها حکم به برتری میان‌رده جدید شیائومی می‌دهد.

پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو هر دو از باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کنند، ولی تراشه مدیاتک دایمنسیتی باعث می‌شود میان‌رده جدید شیائومی شارژدهی بیشتری داشته باشد و در استفاده‌های روزمره چند ساعت دوام بیشتری داشته باشد. از یک طرف دیگر پوکو X6 پرو از شارژر ۶۷ وات و جذاب پوکو X5 پرو که ظرفیت باتری را در کمتر از ۴۵ دقیقه از صفر به ۱۰۰ درصد می‌رساند، پشتیبانی می‌کند و نگرانی برای خرید میان‌رده جدید شیائومی باقی نمی‌ماند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو در یک نگاه

مشخصات

پوکو X5 پرو

پوکو X6 پرو

ابعاد

162.9 در 76 در 7.9 میلیمتر

160.5 در 74.3 در 8.3 میلیمتر

وزن

181 گرم

186 گرم

سایز نمایشگر

6.6 اینچ

6.6 اینچ

نوع نمایشگر

AMOLED

AMOLED

دوربین اصلی

108 مگاپیکسل

64 مگاپیکسل

تراشه اصلی

اسنپدارگون 778G

مدیاتک دایمنسیتی 8300 اولترا

ظرفیت باتری

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

دیگر خبرها

  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳