Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی ابراهیمی» در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با تاکید بر لزوم تصویب و تایید لوایح  مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کشور ما در جهان فقط با آمریکا در یک جنگ اقتصادی به سر می برد و چون این کشور به لحاظ قدرت اقتصادی می‌تواند به بقیه کشورها اعمال فشار کند، ما در تنگنا قرار گرفته‌ایم. اما در صورتی که توسط گروه ویژه اقدام مالی ( FATF) در لیست کشورهای پرخطر قرار بگیریم، حتی همین کشورهای دوستی که امروز و در شرایط تحریم یکجانبه آمریکا می‌خواهیم با آنها مبادلات داشته باشیم، دیگر با ما مبادله نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که آنها شرطشان این است که الزامات FATF را رعایت کرده باشیم.
وی افزود: موضوع FATF  و جنگ اقتصادی آمریکا با ما دو موضوع کاملا متفاوت است و نباید بین این دو ارتباط برقرار کرد.  FATF یک گروه ویژه نظارت بر تبادلات مالی است که یک سری استانداردها تعیین کرده  و اگر ما به کنوانسیون‌های که جزو الزامات آن است نپیوندیم‌ و قوانین مورد نیاز را در کشور خودمان اجرا نکنیم. ما را جزو کشورهای پر خطر معرفی می کنند و مبادلات تجاری ما در سطح بین الملل مختل می‌شود.
 عضو فراکسیون امید  تصریح کرد: پیوستن به این کنوانسیون ها شاید در بعد بین الملل مشکلات فعلی ما را حل نکند، اما قطعا نپیوستن به آنها مشکلات جدیدترین را برایمان ایجاد خواهد کرد.
ابراهیمی درباره پیامدهای رد لوایح FATF گفت: اگر ما این الزامات را رعایت نکنیم حتی پروازهای عادی و تجارت عادی ما هم تحت شعاع قرار می‌گیرد و ما به نوعی به دست خودمان انزوا را می‌پذیریم.

 هر قدر نظام اقتصادی شفاف باشد سوء استفاده ازآن کمتر می‌شود

وی با اشاره به نقد منتقدین مبنی بر اینکه ممکن است اطلاعات کشور در اختیار دشمنان قرار بگیرد،گفت: رعایت الزامات FATF در داخل کشور باعث شفافیت می‌شود و هر قدر نظام اقتصادی مان شفاف و روشن باشد، سوء استفاده در آن کمتر رخ می‌دهد. از سوی دیگر اصولاً کنوانسیون ها و توافقنامه ها و قراردادهای بین المللی نظمی جهانی را ایجاد می‌کند ولو اینکه بعضی سردمدارانش هم کشورهایی باشند که با ما روابط خوبی نداشته باشند یا کشورهای استکباری هم در آن‌ها فعال باشند. اما پیوستن به این نظم در مجموع در راستای منافع ملی ماست.
 این نماینده مجلس با تامید بر اینکه ما نباید منافع ملی را فراموش کرده و آن را به خطر بیندازیم،در عین حال گفت: گروه های سیاسی و دولت هایی که ما با آن‌ها در رابطه هستیم هم نباید به خاطر این قوانین و مقررات تحت شعاع قرار بگیرند.
ابراهیمی با اشاره به مخاطرات انزوای بین المللی برای کشور اظهار داشت: زمانی که پس از برجام عده ای با شعارهای تقدس گرایانه مخالف جدی می گفتند چرا سرمایه گذاری خارجی‌ انجام می‌شود و چرا در پروژه‌های اقتصادی با کشورهای مختلف مشارکت صورت می‌گیرد، الان اثراتش را می‌بینم.

 باید با کشورهای دنیا منافع مشترک ایجاد می‌کردیم

وی افزود: نظام اقتصادی آمریکا، توانسته است تا میزان مشارکتش را با کشورهای دیگر دنیا و حتی کشورهای دوست ما آنقدر بالا ببرد که وقتی تحریم های یکجانبه آمریکا اعمال می شود آنها هم ترجیح می دهند خواسته‌های آمریکا را رعایت کنند. اما ما چون با کشورهای مختلف منافع مشترکی ایجاد نکردیم، آنها فقط چشم طمع برای سودآوری به ما دارند و وقتی منافعشان به خطر می‌افتد به راحتی ما را فراموش می کنند. در حالی که اگر منافع مشترک با این کشورها ایجاد کرده بودیم بود به این راحتی آنها تحریم ها را نمی پذیرفتند. بنابراین یکی از رموز موفقیت در حوزه اقتصاد داشتن منافع مشترک با دنیاست.
نماینده مردم شازند در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت لوایح FATF گفت: مردم ما همه موضوعات را به قوه مقننه و مجریه موکول می‌کنند. اما در این موضوع مسلما مجمع تشخیص مصلحت نظام در جایگاهی قرار گرفته که تصمیماتش بر سرنوشت کشور موثر است. مطمئنا آنان تصمیمی‌خواهند گرفت که مردم متضرر نشوند و امنیت ملی ما به خطر نیفتد.

برچسب‌ها برجام فراکسیون امید FATF علی ابراهیمی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تحریم ایالات متحده آمریکا مجمع تشخیص مصلحت نظام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام فراکسیون امید علی ابراهیمی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تحریم ایالات متحده آمریکا مجمع تشخیص مصلحت نظام برجام فراکسیون امید علی ابراهیمی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تحریم ایالات متحده آمریکا مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۲۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین

ایسنا/هرمزگان هیات اقتصادی-تجاری استان هرمزگان وارد کشور چین شد و قراردادی جهت خرید مکنده برای جلوگیری از وقوع حریق در خطوط تولیدی واحدهای تولیدی پلاستوفوم منعقد شد.

در اولین روز از سفر هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به چین، اعضاء این هیات در بدو ورود مورد استقبال گرم سرکنسول در فرودگاه قرار گرفتند.

خلیل قاسمی رئیس سازمان صمت هرمزگان در این باره اظهارکرد: پس از استقرار هیات تجاری، ترتیبی برای مذاکره یکی از واحدهای تولیدی پلاستوفوم جهت اصلاح خط تولید داده شد.

وی افزود: خطوط تولیدی این نوع از واحدها به دلیل دارا بودن نوع خاصی از مکنده‌ها مشکلاتی اعم از ایجاد حریق در خطوط تولید دارد که نیاز به اصلاح آنها یکی از اولویت‌ها محسوب می‌شد.

قاسمی بیان کرد: پس از مذاکرات واحد تولیدی استان هرمزگان با طرف چینی جهت اصلاح خطوط تولیدی از جمله مکنده در راستای جلوگیری از ایجاد حریق در این واحدها، مذاکره به خرید منجر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم گیران اقتصادی کشور قرار گرفت
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند