Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام نخستین کمپ کارآفرینی دانشجویان مراکز علمی کاربردی ایلام در جهاددانشگاهی واحد استان آغاز به کار کرد.

دکتر «اسفندیار محمدی» ، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام،  با تاکید بر اینکه پرداختن به موضوع اشتغال به پشتوانه‌ی مهارت مبتنی بر فناوری یکی از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است، اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی سلسله مسائل زائد اداری را ندارد و از این رو با تورم نیرو مواجه نیست و می‌تواند به راحتی نوآوری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه8 مرکز از مراکز علمی کاربردی استان ایلام در سطح دو قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: هم‌اکنون 4500 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و 1100 مدرس در 150 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در حال تدریس هستند.

محمدی تحصیل دانش‌آموختگان حتی تحصیلات تکمیلی در این دانشکده را مایه‌ی مباهات دانست و تصریح کرد: امروز با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان شاهد آغاز نخستین کمپ کارآفرینی هستیم که گردشگری روستایی و بوم‌گردی ، فرآوری محصولات زراعی و باغی و خدمات بازاریابی و تبلیغات را از موضوعات این کمپ است.

وی گفت: ایده‌های برتر علاوه بر بهره‌مندی از جوایز پیش‌بینی شده از خدمات مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی از جمله تیم سازی ، معرفی به بازار ، سرمایه‌گذاری و اتصال به شبکه سرمایه‌گذاران، کمک به تهیه بوم کسب و کار، امکانات لازم برای برگزاری رویداد ، خلق و پرورش ایده  و  شبکه‌سازی ، برندسازی و اتصال به بازار بهره‌مند می‌شوند.

دکتر «حسین مهدیزاده» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام نیز در این نشست با تأکید بر ارتباط بین صنعت و دانشگاه ،  گفت: برای توسعه اشتغال آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به تنهایی کافی نیست و یک زمانی سعی شد با تأمین مالی این مشکل را رفع کنند اما همچنان آن کیفیت و اثربخشی شکل نگرفت و یک خلاء وجود داشت.

وی افزود: امروزه سعی می‌شود آن خلاء با آموزش‌های کارآفرینی و ایجاد مهارت‌های کسب و کار در بین دانشجویان با راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری پر شود تا جوانان پس از تحصیل و آشنایی با این مهارت‌ها وارد بازار کار شوند.

مهدی‌زاده با بیان اینکه مهارت‌ها کسب و کار یکی از مهمترین مباحث ایجاد اشتغال پایدار است، گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی نظیر همین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام باید به شکلی برگزار گردد که مسیر درست را به دانشجویان نشان دهد.

معاون پژوهشی دانشگاه ایلام تاکید کرد: در بحث کارآفرینی باید به سه مبحث ایده و تشخیص ایده، نوشتن بوم کسب و کار و روش اجرای کسب و کار توجه ویژه‌ای داشت.

«شکراله شیرخانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: خیلی از افراد دانش‌آموخته متاسفانه طالب پشت میزنشینی در ادارات هستند که علت این امر نداشتن مهارت در فضای کسب و کار واقعی است.

وی تاکید کرد: دانش تئوری صرف و بدون مهارت یکی از مشکلات امروز دانش‌آموختگان است که می‌طلبد سواد آنها را مسلح به مهارت کرد و آنها را در فضایی قرار داد که برایشان تغییر نگرش اتفاق بیفتد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی یکی از مراجعی است که می‌تواند در این رویکرد نقش عمده داشته باشد باید پس از دانش‌آموختگی افراد شاهد تغییرات رفتاری دائم بخصوص در حوزه کسب و کار در آنان باشیم.

شیرخانی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و داشگاه علمی کاربردی را از نظر رسالت هم خانواده دانست و گفت: حاضریم همه ظرفیت‌های خود را در اختیار دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، بعد از مراسم افتتاحیه‌ شرکت‌کنندگان از مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان بازدید کردند.

نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام ازامروز 18 تا 22 آبان در جهاددانشگاهی ایلام در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروفسور‌های ضداسرائیل

دانشگاه‌های شرق تا غرب امریکا عرصه فریاد خشم از جنایات صهیونیست‌هاست. افزایش روزافزون صف معترضان در شرایطی است که اساتید هم به طرق مختلف حمایت خود را از این اعتراضات اعلام کرده‌اند. 

تظاهرات بی‌سابقه در راستای همبستگی با فلسطینیان به بیش از ۵۸دانشگاه، مؤسسه و دانشکده در سراسر امریکا سرایت کرده است، اما اقدامات در برخی از این دانشگاه‌ها تأثیرگذار‌تر و به تبع آن واکنش پلیس هم شدیدتر بوده است. در دانشگاه اوهایو در شرق امریکا، پلیس به دانشجویان تحصن‌کننده، حمله و شماری از آنان را بازداشت کرد. در نیویورک محوطه دانشگاه جورج‌واشینگتن مملو از چادر‌هایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آنها را نصب کردند. ضمن اینکه به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد. همچنین در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه‌سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل‌کشی را خواستار شدند. در ایالت تگزاس هم دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. شدت بازداشت‌ها در این تظاهرات به حدی بود که اعتراضات را سرکوب کرد. در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیرو‌های امنیتی تعدادی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند، اما این بار برخلاف دانشگاه کالمر، بازداشت‌ها باعث نشد تظاهرات‌ها متوقف شود. دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک در این زمینه نقش پیشرو را ایفا کرد. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز دست از اعتراض نمی‌کشند. در دانشگاه نورث‌ایسترن، ۱۰۰ نفر از دانشجویان به دلیل همبستگی با غزه بازداشت شدند. در امریکا شمار دانشجویان دستگیرشده به ۶۰۰ نفر رسیده است. دامنه این اعتراضات به اروپا هم گسترش یافته و پس از فرانسه، دیروز پلیس آلمان به سمت محل تجمع معترضان حامی فلسطین در مقابل دفتر صدراعظم حمله برد و ۷۵نفر را بازداشت کرد و چادرهای‌شان را از میان برداشت. 

 اساتید سپر بلای دانشجویان شدند

شمار قابل‌توجهی از اعضای هیئت علمی امریکا در کنار دانشجویان معترض ایستاده‌اند. در دانشگاه اموری جورجیا، اعضای هیئت علمی در تظاهرات طرفدار فلسطین دستگیر شدند که خبر دستگیری امیل کمه، استاد زبان انگلیسی و مطالعات بومی و نوئل مک آفی، رئیس گروه فلسفه انعکاس فراوانی داشت. با توجه به تظاهرات گسترده دانشگاه‌ها، مراسم رسمی فارغ‌التحصیلی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی لغو و از سخنرانی اثنا‌تبسم، دانشجوی مسلمان جلوگیری شد. بریتانی فریدمن، دانشیار جامعه‌شناسی می‌گوید: «متأسفانه دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به جای پاسخگویی به نگرانی‌های اساتید و دانشجویان در مورد لغو سخنرانی اثنا‌تبسم و دستگیری معترضان مسالمت‌آمیز، رویکرد مستبدانه خود را دوچندان کرده و جنبه‌ای از فارغ‌التحصیلی را که دانشجویان به دست آورده‌اند و مشتاقانه منتظر آن بودند، لغو کرده است.» او تصریح کرد: «دیدن وضعیت کنونی آموزش عالی در کشور ما، قرار گرفتن گسترده دانشجویان در معرض خشونت پلیس و بی‌توجهی کامل به آنچه دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ادعا می‌کند، ناامیدکننده است.» اساتید و دانشجویان در دیگر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه نیویورک دستگیر شدند. در شرایطی که برخی از دانشجویان کمی بعد از حفاظت از دانشجویان مسلمانی که نماز به پا داشته بودند، دستگیر شدند، تعدادی از اساتید زنجیره انسانی تشکیل دادند تا میان دانشجویان و نیرو‌های پلیس حصار ایجاد کنند. در پرینستون، کلاس‌هایی مانند کلاسی که ماکس وایس برگزار و تاریخ فلسطین و صهیونیست‌ها را تدریس می‌کند، حتی در حین برگزاری برخی تظاهرات‌ها، برگزار شد. به‌تازگی وایس به ده‌ها عضو هیئت علمی دیگر در نیوجرسی پیوست. آنها نامه‌ای سرگشاده، در حمایت از معترضان دانشکده و دانشجویان کلمبیا نوشتند که مضمون آن این است: «ما، اساتید و کارکنان دانشگاه پرینستون، همبستگی و حمایت خود را با دانشجویان دانشگاه کلمبیا و کالج بارنارد تأیید می‌کنیم که همچنان به درخواست دانشگاه به مخالفت با نسل‌کشی اسرائیل در غزه و اشغال مستمر کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی ادامه می‌دهند.» در این نامه آمده است: «سرزمین فلسطین. ما به طور کامل از حقوق همه اعضای جامعه دانشگاه، از جمله دانشجویان، برای شرکت در تظاهرات مسالمت‌آمیز در کلمبیا، پرینستون و در تمام محوطه‌های دانشگاه حمایت می‌کنیم.»

 تزریق پول به MIT

در ایالات متحده، کالج‌ها باید هدایا و قرارداد‌ها با منابع خارجی را گزارش کنند، اما شواهد حاکی از این است که این روند با اخلال‌هایی مواجه بوده است و کالج‌ها گاهی اوقات با هدایت پول از مسیر بنیاد‌های جداگانه‌ای که از طرف آنها کار می‌کنند، از گزارش‌دهی طفره می‌روند. براساس گزارش گاردین، حدود ۱۰۰ کالج ایالات متحده هدایا یا قرارداد‌هایی را از رژیم صهیونیستی به مبلغ ۳۷۵ میلیون دلار در دو دهه گذشته گزارش کرده‌اند. با این حال، داده‌ها حاوی اطلاعات کمی در مورد اینکه پول از کجا می‌آید، یا چگونگی استفاده از آن است. برخی دانشجویان دانشگاه MIT اسامی چندین پژوهشگر را منتشر کرده‌اند که از وزارت جنگ صهیونیست‌ها برای پروژه‌هایی پول می‌گیرند که به گفته دانشجویان می‌تواند به ناوبری هواپیما‌های بدون سرنشین و حفاظت موشکی کمک کند. در مجموع، دانشجویان طرفدار فلسطین می‌گویند، MIT طی یک دهه گذشته، بیش از ۱۱ میلیون دلار از وزارتخانه یاد شده، پول دریافت کرده است. 

 نگرانی جدی از سرکوب وحشیانه

سازمان ملل از دستگیری‌ها در دانشگاه‌های امریکا ابراز نگرانی کرد. دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک هم در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به برخورد پلیس امریکا با دانشجویان حامی فلسطین و مردم غزه نوشت: «ما سرکوب وحشیانه و خشونت‌آمیز اعتراضات مسالمت‌آمیز گسترده حامی فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده را به‌شدت محکوم می‌کنیم. خشونت پلیس ایالات متحده و استفاده بیش از حد از زور در تجمعات مسالمت آمیز و هدف قرار دادن دانشجویانی که از پایان دادن به جنگ و نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنند، یک نگرانی جدی است.»

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه ایلام در محکومیت آمریکا برگزار شد
  • تجمع اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام در محکومیت آمریکا در سرکوب اساتید و دانشجویان حامی فلسطین
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام