Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:04:09 GMT

کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۰۴۲۳

کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم است

منصور غلامی روز شنبه درجلسه هیات امنا و اساتید دانشگاه حضرت معصومه(س) قم، اظهار داشت: یکی از ضرورت‌های کیفی سازی دانشگاه‌ها توجه به نحوه ارائه دروس و برنامه‌ریزی مناسب دراین زمینه است و از دانشگاه‌های جوان انتظار این است که تلاش آنها برگزاری دوره‌های آموزشی با کیفیت بالاتر باشد.

وی با بیان اینکه هدف قراردادن تبدیل دانشگاه‌های کشور به دانشگاه جامع با توجه به سرعت بسیار زیاد پیشرفت علوم و حرکت شتابدار دانشگاه‌های پیشتاز در این زمینه ممکن نیست گفت: تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه جامع ممکن نیست ولی امکان کیفی‌سازی و تخصصی کردن مراکز علمی دررشته های خاص با استفاده از آینده پژوهی ظرفیت تحول جدی در این زمینه را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد شبکه علمی میان دانشگاه‌های کشور ادامه داد: درگام اول ایجاد شبکه علمی در بین دانشگاه‌های هر استان و در گام دوم با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده طراحی شبکه علمی در سطح منطقه‌ای ایجاد می‌شود که در این راستا ۱۰ منطقه تعریف شده‌است.

غلامی با بیان اینکه اولویت و ماموریت‌های دانشگاه‌ها بر اساس این شبکه علمی تعریف شده‌است، افزود: دانشگاه مادر هر استان به محور این شبکه علمی تبدیل و با شناخت دقیق از امکانات و ظرفیتها اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به نقدهای وارده به آموزش عالی کشور گفت: باید نقدهای منصفانه به آموزش عالی کشور را به خوبی گوش و تلاش لازم برای پاسخگویی به این نقدها و رفع این مشکلها در دستور کار مجموعه آموزش عالی کشور قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، با تاکید بر اینکه دنیا به سرعت در حوزه علوم و تحقیقات درحال حرکت است گفت: اگر خود را با این کاروان علمی همراه نکنیم، در چند سال آینده درس‌هایی دردانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود که با علوم روز دنیا فاصله زیادی خواهد داشت.

وی دانشگاه حضرت معصومه(س) را دانشگاهی جوان دانست و گفت: رسیدن به اهداف والای این مرکز نیازمند تلاش مضاعف است و وزارت علوم برای رسیدن سریع به آرمان های وظیفه حمایت از این مرکز علمی به وظایف خود عمل می کند.

غلامی، تقویت بنیه مالی دانشگاه حضرت معصومه(س) را مورد تاکید قرار داد و گفت: کیفی سازی اموزشی از جمله اولویت های وزارت علوم است و باید دانشگاه ها خود را آماده ارائه خدمات آموزشی علمی باکیفیت نمایند.

دانشگاه حضرت معصومه(س) در سال ۸۶ ویژه دانشجویان دختر در قم تاسیس شد.

این دانشگاه دارای ۹ رشته کارشناسی در حوزه علوم انسانی و همچنین ۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است ضمن اینکه در آن  یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی دخترمشغول تحصیل هستند.

برچسب‌ها قم دانشگاه وزیر علوم تحقیقات و فن آوری منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم دانشگاه منصور غلامی قم دانشگاه منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار نامه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص اعمال پایه‌های تشویقی اعضای هیأت علمی با انتشار نامه مذکور اعلام کرد: یک اتفاق مبارک و مؤثر برای وزارت علوم تحقیقات و فناوری (عتف) بخشی ازجورچین (پازل) انگیزشی دوره جدید مدیریت وزارت (عتف).

بیشتر بخوانید: بخشنامه سازمان سنجش ابطال شد/ نقل و انتقال فرزندان اعضای هیأت علمی غیرقانونی است

متن نامه به شرح زیر است:

مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه‌ای به محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره ۳۶۸۳۵۲/ و مورخ ۵ فروردین ۱۴۰۳ در خصوص پایه‌های تشویقی اعضای هیأت علمی به استحضار می‌رساند:

با توجه به ماده (۷) تصویب نامه شماره ۱۶۰۷۱۶/ ت ۶۰۰۲۹ ه مورخ ۲ آذر ۱۴۰۱ هیأت وزیران، دستورالعمل اعطای پایه‌های تشویقی تا (۶۰ پایه) ازسوی آن وزارت خانه ابلاغ‌شده برای تمامی اعضای هیأت علمی که از طریق مراکز جذب وزارت‌خانه مربوطه به‌کار گرفته شده یا می‌شوند از سال هزار و چهارصد و ۲ قابلیت اجرایی یافته است.

بنابراین محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی تا (۷) پایه موضوع ماده پنجاه و سه آئین‌نامه استخدامی اعضای هیأت علمی از تاریخ اجرای ماده مذکور لغو می‌گردد.

علی‌ای‌حال چنانچه احدی از اعضای مذکور در شرف بازنشستگی هستند در صورت رعایت ضوابط کلی اعطای پایه‌های مورد بحث که دستورالعمل مزبور تشریح گردیده موضوع اعمال پایه‌های تشویقی در محاسبه حقوق بازنشستگی قابل رسیدگی و اقدام خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228534 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی