Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین در سالگرد تاسیس خود تاکید کرد که به همراه مردم و نیروهای زنده و پویای جامعه به مبارزه با استبداد رژیم آل خلیفه و فساد ادامه خواهد داد. ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از  العهد، جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین در بیانیه ای به مناسبت هجدهمین سالگرد تاسیس خود اعلام کرد: جمعیت وفاق در هفتم نوامبر سال 2001 میلادی تاسیس شد که تاسیس آن بعد از مرحله ای از مبارزات ملی طولانی رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جمعیت "بر وحدت سرزمینی و استقلال و حاکمیت بحرین، تعهد خود به دغدغه های مردم، پاسداری از بافت ملی متنوع بحرین و زندگی مشترک، روابط ریشه دار و مستحکم بحرین با عمق عربی و اسلامی و نیز روابط متوازن این کشور با جهان" تاکید کرد.

محرومیت زندانی 12 ساله بحرینی از خدمات پزشکی

الوفاق با تاکید بر دیدگاه ملی و اسلامی و موضع ثابت خود در حفاظت از اموال عمومی و دارایی های عمومی و خصوصی، عدالت در توزع ثروت، تامین کرامت و حقوق بشر برای همه مردم بحرین و حمایت از منافع آنها و تکیه به معیارهای زمامداری مطلوب و تکثرگرایی و رقابت و شایسته سالاری، طرح ملی فراگیر خود را شراکت سیاسی واقعی برای پاسداری از حقوق ملت و حفاظت از آزادی کشور دانست و افزود: پاسداری از هویت ملی، رد تجارت با میهن از طریق سیاست اعطای تابعیت به خارجی ها و سلطه بر اراضی و دست اندازی به اموال و ثروت ملی از طریق غصب و غارت را خواسته ای ریشه ای و بی برو برگرد دانست.

جمعیت وفاق تاکید کرد: برنامه این جمعیت در مبارزه با فساد و اصلاح مسیر و بازگردادندن کشور به راه درست در افزایش سطح معیشتی شهروندان و توسعه اشتغال و سرمایه گذاری و حقوق ها و پیوند دادن بخش آموزش با مشاغل و بالابردن سطح اقتصادی و فضای کسب و کار و تجارت و ایجاد فرصت های راهبردی برای کاهش تکیه بر نفت به عنوان تقریبا تنها منبع درآمد کشور است.

این جمعیت در بیانیه خود به ملت بزرگ بحرین درود و تهنیت فرستاد و به نقش شیخ علی سلمان دبیرکل این جمعیت برای خدمت تمام عیار به مردم و نیز بازداشت شدگان آزاده و شهدای راه آزادی در این کشور اشاره کرد.

جمعیت وفاق همچنین از نیروهای ملی موثر در مسیر مبارزه در راه تحقق اهداف مردم تقدیر و تاکید کرد که این جمعیت همراه با ملت و همه نیروهای پویا و زنده در طرح خود گام بر می دارد و این کار را در چارچوب روش ملی مستحکم و مبتنی بر دفاع تمام عیار از حقوق مردم و مقابله با طرح خرابکارانه و ویرانگر نهاد قدرت انجام می دهد. نهاد قدرت طرح خرابکارانه و ویرانگر خود را از طریق استبداد و تکروی و به حاشیه راندن شهروندان و سرقت امول عمومی و تهی کردن نهادها از کارکرد خود و تبدیل آنها به نهادهای خدمتگذار دیکتاتوری و بازی با قانون برای سلطه گری بیشتر انجام می دهد.

انتهای پیام/

 

R7969/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "بحرین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار بحرین اخبار بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: امسال با تلاش و جدیت بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری استان اقدام خواهیم کرد.

مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، امروز( هشتم اردیبهشت) در دیدار نمایندگان جامعه کارگری با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته، افزود: اگرچه کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته امیدوارکننده است، اما کافی نیست و قرار است امسال با جدیت بیشتری در این زمینه کار کنیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا از محل های مختلف شامل بند ب تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، تسهیلات سفر ریاست جمهوری، مشاغل خانگی، نهادهای حمایتی و ... در استان پرداخت شده است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۶ تعاونی با اشتغالزایی ۱۸۵۰ نفر در استان تشکیل شد، گفت: همچنین سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی هم ۱۲ هزار مجوز به صورت برخط و آنلاین صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به انجام حدود هشت هزار بازرسی توسط بازرسان اداره کار در سال گذشته، گفت: عمده این بازرسی ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار انجام شده که منجر به کاهش ۲۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان در سال گذشته شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در کارگاه های ساختمانی رخ می‌دهد، افزود: انتظار داریم شهرداری و نظام مهندسی برای کاهش حوادث ناشی از کار همکاری بیشتری با هم داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه هیئت های حل اختلاف استان کرمانشاه در سال گذشته هفت هزار رای در جهت حمایت از جامعه کار و کارگری صادر کردند، گفت: ۳۰ درصد این رای ها به صورت سازشی حل و فصل شده که رضایتمندی بیشتر جامعه کار و کارگری استان را به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: میانگین زمان رسیدگی به پرونده های شکایتی حوزه کار و کارگری در استان در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده که این عدد در پایان سال ۱۴۰۲ به ۴۰ روز رسیده است.

تشکیل شورای توسعه تعاون استان، بهره مندی حدود ۳۰۰۰ نفر از مقرری بیمه بیکاری، بهره مندی ۱۸ هزار نفر از کارگران ساختمانی از بیمه تامین اجتماعی، اجرای طرح کالابرگ در قالب طرح فجرانه و اتصال بیش از ۳۵۰۰ فروشگاه استان به طرح کالابرگ الکترونیکی و ... از دیگر اقدامات مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان در سال گذشته بود که احمدی از آن‌ها یاد کرد. 

 اولیا علی بیگی دبیر خانه کارگر کرمانشاه نیز با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: معتقدم اگر در طول این سال‌ها به فرامین رهبری بیشتر توجه می‌شد، همانطور که در ابعاد نظامی توانستیم هیمنه دشمنان را بشکنیم، در حوزه‌های اقتصادی هم می‌توانستیم موفق تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که در حوزه اقتصادی مشکلات فراوانی داریم که باید برای حل آنها چاره اندیشی شود.

علی بیگی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات جامعه کارگری، گفت: برای بهتر کردن حال جامعه کارگری باید در وهله اول کرامت جامعه کارگری را حفظ کرده و نشان بدهیم همانطور که دین اسلام برای کارگران احترام و ارزش قائل است، مسئولین هم به این قشر اهمیت می دهند و در این راستا باید رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری در اولویت مسئولین قرار بگیرد.

وی  با بیان اینکه نداشتن امنیت شغلی و داشتن قراردادهای موقت موضوع دیگری است که جامعه کارگری را آزار می دهد، گفت: بیش از ۹۸ درصد جامعه کارگری با قراردادهای یک ماهه و سه ماهه و بعضا شش ماهه کار می کنند که اصلا شایسته نیست.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت شغلی کارگران وظیفه مسئولین است، گفت: جامعه کارگری خواهان این است که امنیت شغلی آنان تامین شود.

 دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه در ادامه ایمنی و بهداشت را خواسته دیگری جامعه کارگری در استان برشمرد و گفت: توجه به سلامت و بهداشت جامعه کارگری باید به دید سرمایه گذاری نگاه شود، نه هزینه.

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت  استان کرمانشاه نیر با اشاره به افزایش حدود دو برابری هزینه نگهداری واحدهای تولیدی در مقایسه با سال گذشته، گفت: اگر بانک ها برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی پای کار نباشند، این واحدها نمی توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی تاکید کرد: باید با در نظر گرفتن تسهیلات ارزان قیمت و نیز معافیت های مالیاتی در جهت تقویت واحدهای تولیدی استان تلاش شود، چون اگر واحدهای تولیدی حمایت نشوند قاعدتا نمی توانند حقوق و مزایای کارگران خود را هم بالا ببرند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • نخست وزیر اسپانیا: استعفا نخواهم کرد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند