Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: قبوض کاغذی ۶۵ درصد از مشترکان آب زیرپوشش این شرکت حذف شده است. به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد عباس زاده معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: از ۷۴۰ هزار مشترک آب در این استان تاکنون قبوض کاغذی ۴۸۱ هزار مشترک حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: صرفه جویی ناشی از حذف هر برگ قبض کاغذی با احتساب هزینه‌های جانبی ۱۰ هزار ریال است و میزان حذف قبوض کاغذی آب تا پایان آذر ماه امسال به ۹۰ درصد می‌رسد.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: یکی از روش‌های اعلام و پرداخت بهای آب مصرفی به مشترکان استفاده از دستگاه‌های کنتور خوان پیشرفته در محل زندگی مشترکان، چاپ رسید‌های کوچک و امکان پرداخت قبض از طریق کارت‌خوان است.

عباس زاده افزود: فقط در نقاطی که استفاده از این سیستم به دلیل نبود آنتن ممکن نباشد، قبض کاغذی صادر می‌شود.
او تصریح کرد: ارسال پیامکی قبوض نیز از دیگر روش‌هاست و در حال حاضر شماره تلفن همراه بیش از نیمی از مشترکان آب شهری در ۷۳ شهر زیرپوشش این استان در سامانه ارسال قبض پیامکی ثبت شده است.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با بیان اینکه مشترکان از طریق تماس با شماره ۱۵۲۲ می‌توانند از ریز قبض مصرفی آب مطلع شوند، گفت: ۹۹.۳۲ درصد از قبوض آب در خراسان رضوی به صورت غیرحضوری پرداخت می‌شود.
ماموریت شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، آبرسانی و اجرای شبکه فاضلاب در ۷۳ شهر این استان به جز کلانشهر مشهد است.
یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در ۷۳ شهرستان خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب هستند.
۳۴ دشت از مجموع ۳۷ دشت آبی خراسان رضوی در وضعیت ممنوعه و بحرانی قرار دارد.   منبع:ایرنا   انتهای پیام//ف.س   حذف قبوض کاغذی آب تا پایان آذر ماه امسال به ۹۰ درصد می‌رسد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب وزارت نیرو اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید ملااسماعیلی افزود: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور به آدرس qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل می‌شوند.

وی ادامه داد: نیاز است دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود تنها سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

ملااسماعیلی گفت: بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) شوند و کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

وی از ثبت ۵۵ هزار و ۵۱۴ مورد درخواست صدور مجوز کسب و کار الکترونیکی در استان مرکزی خبر داد و گفت: ثبت این مجوزها منجر به صدور ۳۱ هزار و ۷۶۳ مجوز کسب و کار الکترونیکی در استان شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی بیان کرد: از مجموع درخواست‌های صدور مجوز الکترونیکی در استان، ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد مربوط به مجوزهای ثبت محور (اعلانی) بوده است.

ملااسماعیلی یادآور شد: بر اساس اعلام مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در استان مرکزی از ابتدای زمستان سال گذشته تا کنون ۶ هزار و ۱۴۸ مورد معادل ۱۱ و ۹ دهم درصد از کل مجوزهای صنفی قدیمی موجود در استان به شناسه یکتا تبدیل شده‌اند.

وی افزود: در این راستا نیاز است با برگزاری میزهای خدمت در محل اتحادیه‌های اصناف، بازار و محل برگزاری نماز جمعه، با استفاده از ظرفیت اتاق‌های اصناف، تعاون و مراجع صدور مجوزها در سطح هر شهرستان، تسریع در تبدیل مجوزهای قدیمی صورت گیرد.

کد خبر 6100777

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد