Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، گفت: نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد، چرا که هیچ انتهایی ندارد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم افتتاح مرکز رشد و نوآوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم کشور ما به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کند و دانشگاه به جامعه خدمات ارائه دهد، باید در یک جبهه به صورت مستمر بجنگیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید با فرهنگ‌سازی مناسب از اتکاء به درآمد‌های نفتی در کشور جلوگیری شود، گفت: کشور ما در حوزه بیوتک در منطقه مقام اول را دارد، اما مردم کشور ما به اجناس داخلی اطمینان نداشته و به سمت خرید کالا‌های خارجی سوق پیدا می‌کنند. این یک فرهنگ بسیار غلط است و باید با آن مبارزه کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه سرمایه‌گذاری خطرپذیر به معنی سرمایه‌گذاری برای خلاقیت و نوآوری افراد است، اظهار کرد: این سرمایه‌گذاری بسیار حائز و از انواع دیگر سرمایه‌گذاری‌ها مفیدتر است. در این زمینه نیز باید با ساختار شکل گرفته در کشور مانند تمرکز بر واردات، عدم تولید در کشور و ... مبارزه کنیم و در این مبارزه دانشگاه در خط مقدم قرار دارد.
ستاری در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ۳۸ درصد بار نظام آموزش عالی کشور را بر عهده دارد، گفت: این دانشگاه یکی از محور‌های مهم مبارزه است، چرا که پتانسیل قوی از دانشجویان نخبه، اساتید توانمند و ... دارد.
وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از آنجا که هزینه تحصیل خود را پرداخت می‌کنند، ارزش پول را بیشتر می‌دانند و با مفهوم کسب و کار آشنا هستند؛ بنابراین می‌توانند در زمینه نوآوری و کسب و کار موفق عمل کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید درصد قابل توجهی از درآمد خود را از محل فروش تکنولوژی، قرارداد با صنعت و استارت آپ‌ها کسب کند، اظهار کرد: دانشگاه‌های برتر دنیا نیز مقدار کمی از درآمد خود را از محل شهریه به دست می‌آورند و این موضوع باید در دانشگاه‌های کشور مورد توجه قرار گیرد.
ستاری با بیان اینکه حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید در حوزه فناوری جای قدردانی دارد، گفت: تغییر نظام‌هایی که در دانشگاه شکل گرفته، کار بسیار سختی است. اینکه دانشجو با ورود به دانشگاه به جای آن که دنبال مدرک باشد، به دنبال خلاقیت، نوآوری و تغییر در جامعه اطراف خود باشد، بسیار حائز اهمیت است و باید برای این موضوع قدردان فعالیت‌های طهرانچی بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز فعالیت‌های خوبی در حوزه دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، گفت: بحث تولید بذر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از موضوعات بسیار مهم و کاربردی است که می‌تواند نیاز کشور در این زمینه را برطرف کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بحث فناوری در دانشگاه بخشی است که از دانش، ثروت تولید می‌کند و به همین منظور بسیار قابل توجه است. دانشگاه آزاد اسلامی یک بازار بزرگ است و می‌تواند با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان بازار خود را در اختیار آنان قرار دهد، چرا که می‌تواند از محل فروش این شرکت‌ها ایجاد درآمد کند.
ستاری در پایان با تأکید بر اینکه هیچ سرمایه‌ای مهم‌تر از نوآوری نیست، گفت: نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد، چرا که هیچ انتهایی ندارد. امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی راهی را که در حوزه فناوری آغاز کرده با موفقیت طی کند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری نوآوری شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز تفاهم نامه همکاری مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و فدراسیون بسکتبال به امضای «امیرعباس لشگری» و «جواد داوری» رسید. 

لشگری در نشست انعقاد این تفاهم‌نامه با اشاره به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش گفت: هم افزایی و افزایش همکاری‌ها با وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در راستای کمک به ورزش ملی، از جمله برنامه‌های مهم مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی است که به جد پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه به منظور توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، علمی و همچنین برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی از جمله جشنواره ها، همایش ها، کلاس‌های داوری و مربیگری، مسابقه‌ها و المپیاد‌های مرتبط با رشته ورزشی بسکتبال و در راستای ارتقای سطح سلامت و تندرستی جامعه، فراهم ساختن شرایط مناسب برای شناخت و شکوفایی استعداد‌های ورزشی دانشگاه و نیز ایجاد بستر مناسب به منظور توسعه بسکتبال در دانشگاه و کشور منعقد می‌شود.

او همچنین استعدادیابی و نخبه پروری، تلاش برای حفظ و ارتقای سلامت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه ورزش دانشگاهی را بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه، نقطه عطف فعالیت‌های مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه در دوره مدیریت خود طی چهار سال اخیر عنوان کرد.


لشگری با بیان اینکه پارسال در مجموع ۲۳ تیم مردان و بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ‌های برتر کشور حضور داشتند و تاکنون ۱۰ تیم جام قهرمانی را به دست آورده اند، تصریح کرد: رقابت در لیگ‌های برتر قایقرانی (روئینگ) مردان و بانوان، کاراته مردان و بانوان و شمشیربازی مردان، هنوز به پایان نرسیده است و تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این رشته‌ها نیز مصمم به کسب عنوان قهرمانی هستند. 

رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه بسکتبال به عنوان رشته مطرح دانشگاهی، از اقبال خوبی نزد دانشجویان برخوردار است، اظهار کرد: با نظر مساعد شورای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت‌های دکتر محمدمهدی طهرانچی، امسال تیم بسکتبال ۳*۳ دانشگاه پس از چند سال دوری به لیگ برتر برمی گردد و تلاش می‌کنیم بسکتبالیست‌های مستعد دانشگاه در مدرسه‌های سما و واحد‌های آموزشی به عنوان پشتوانه به تیم‌های ملی معرفی شوند.

لشگری همچنین از برگزاری مسابقه‌های کشوری بسکتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش مردان و بانوان از ۲۹ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد سال جاری به میزبانی واحد کرمانشاه خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به در اختیار داشتن سالن‌های ورزشی مجهز و در راستای توسعه بسکتبال در کشور، از دوازدهم تا چهاردهم اردیبهشت میزبان اردوی انتخابی تیم ملی و استعدادیابی دختران بسکتبالیست کمتر از ۱۲ سال کشور به میزبانی واحد دزفول بود.

در این نشست، رئیس فدراسیون نیز به دو سال عضویت در تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه فضای فرهنگی ورزشی این دانشگاه را به خوبی می‌شناسد، توضیح داد: تیم بسکتبال دانشگاه آزاد اسلامی سال‌ها در لیگ برتر کشور، حضور درخشانی داشت و با حمایت از استعداد‌های نوجوان و جوان و همچنین نخبه پروری، یاریگر فدراسیون بود. 

داوری، انعقاد تفاهم نامه را گامی بلند در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشگاه در رشته بسکتبال و همچنین ایجاد بستر مناسب به منظور رشد این رشته مهیج مدرسه‌ای و دانشگاهی دانست. او با توجه به انعقاد تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد ارتباطات فدراسیون با دانشگاه آزاد اسلامی، گسترده‌تر شود و فعالیت‌های فدراسیون در سطح کشور توسعه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود