Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری لرستان گفت: دوره‌های آموزشی با موضوع مهدویت برای کارمندان و پرسنل همه دستگاه‌های اجرایی لرستان برگزار شود. ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۵ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد رزم در عصر امروز جلسه هماهنگی فعالیت‌های مهدوی در لرستان، اظهار داشت: هدف از این جلسه آشناسازی و معرفت افزایی نسبت به ابعاد شخصیتی حضرت ولی عصر (عج)، تبیین وظایف منتظران، هماهنگ سازی و تقویت نظارت عام بر فعالیت‌های مهدوی و صیانت از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: برخی از موسسات با برگزاری کلاس‌های آموزشی مربوط به مهدویت در حال فعالیت هستند که در پایان دوره ها مدرکی هم صادر می‌کنند که اگر این قبیل کلاس‌ها برای کارمندان، قضات و همه پرسنل دادگستری برگزار شود اتفاق خوبی است و استقبال می‌کنیم.

مهدویت؛ انتظار استقرار عدالت/ انسان والایی خواهد آمدسه شنبه‌هایی با عطر مهدویت در زنجان + تصاویرجشن آغاز امامت امام زمان(عج) در قزوین برگزار شد

رئیس دادگستری لرستان عنوان کرد: برنامه پیشنهادی ما برگزاری دوره‌های آموزشی حکومت مهدوی برای تمام ادارات، برگزاری مسابقات فصلی ویژه منتظران ظهور هم به صورت عمومی و هم برای شرکت کنندگان در دوره‌های آموزشی و شکل گیری گروه‌های مهدی یاور در مدارس است که این فعالیت‌ها در واقع یک روش مقابله‌ای در برابر فرقه‌های ضاله هم محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: نمایشگاه‌های کتابی در رابطه با موضوع مهدویت در یک مکان ثابت به صورت دائم برگزار شود و در مناسب‌های مختلف ملی و مذهبی جایگاه‌هایی با حضور روحانیت برپا شود تا پاسخگوی سوالات مردم در رابطه با مهدویت باشند.

مباحث مهدویت را باید از مدارس آغاز کنیم‌

معاون سیاسی استاندار لرستان نیز گفت: اگر می‌خواهیم موضوع مهدویت را هدفمند دنبال کنیم باید از مدارس آغاز کنیم و عمیق‌تر به این موضوع بپردازیم چون خوراک فرهنگی خیلی مهم است.

محمود ثمینی ‌اظهار داشت: بحث مهدویت از قدیم الایام در اذهان شیعه بوده و فعالیت‌های فرهنگی مختلفی در زمان قبل و بعد انقلاب هم در این رابطه انجام شده اما در این میان، افراد سودجو و فرصت طلبی نیز بوده که با ورود در این زمینه، بعضا مجموعه‌هایی را به انحراف کشانده‌اند.

وی افزود: باید هدفگذاری و سیاست‌های کلی در استان مشخص شود و راهکارهای لازم احصا و به تمام دستگاه‌های فرهنگی ابلاغ شود.

 معاون سیاسی استاندار لرستان عنوان کرد: البته این موضوع را نباید حکومتی کنیم بلکه باید فعالیت‌های مردمی پررنگ‌تر باشد؛ یعنی آنها را بر اساس سیاست‌ها در مسیر مشخصی راهنمایی کنیم ولی کار اصلی به دست خود مردم انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم موضوع مهدویت را هدفمند دنبال کنیم باید از مدارس آغاز کنیم و عمیق‌تر به این موضوع بپردازیم چون خوراک فرهنگی خیلی مهم است.

ثمینی با اشاره به ضرورت تربیت مدرس در زمینه مهدویت، تصریح کرد: در بحث کلاس‌های آموزشی، افراد صاحب صلاحیت و جوانان علاقمند را به عنوان آموزش دهنده در نظر بگیریم اما لازم است که این افراد، متخصص باشند تا بتوانند به شبهات پاسخ دهند و بحث ظهور منجی را برای مردم شرح دهند.

 انتهای پیام/‌ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان بر تفاهم و وحدت رویه همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و فراهم سازی زمینه مشارکت مردم در پیشبرد برنامه‌های دستگاه‌ها به عنوان دو اصل خدمتگزاری در دولت سیزدهم تأکید کرد و گفت: هیچ دستگاهی نباید منفعل عمل کند و باید در اجرای برنامه‌ها شرایطی فراهم شود تا مردم در زندگی شرافتمندانه مشارکت داشته باشند.
ابوطالب شفقت در خصوص اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور در استان و تأثیر آن در توسعه لرستان افزود: اجرای کامل مصوبات سفر بر عهده مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه است و نقش حوزه استانداری نظارت، هماهنگی و راهبری است.
استاندار لرستان در این جلسه همچنین بر برنامه ریزی و اجرای مناسب برنامه‌های پشتیبانی و خدمت رسانی در روستا‌ها تأکید کرد و گفت: روستا‌ها به عنوان محل‌های مولدسازی استان و بنگاه‌های اقتصادی، زنجیره‌های ارزش ساز بوده و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.
در این جلسه دستگاه‌های ورزش و جوانان، دانشگاه علوم پزشکی، آب منطقه ای، آبفا، راه و شهرسازی، راهداری، بنیاد مسکن و شرکت ساخت و زیربنا‌های حمل و نقل گزارشاتی از تعداد مصوبات سفر رئیس جمهور و میزان تحقق آنها ارائه دادند.

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند