Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سعید رسولی در هفتمین کنفرانس بین‌المللی ایستگاه‌های آینده اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها اظهار داشت: این کنفرانس با حضور نمایندگان راه‌آهن کشورهای ترکیه، عراق، سوریه، مقدونیه، روسیه، اسپانیا، ایتالیا، بلژیک، آلمان، فرانسه ، قزاقستان و چین برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امروزه تصور اداره شهرهای بزرگ توسعه یافته بدون نظام حمل و نقل ریلی دور از ذهن است گفت: در اثر حاضر شهرسازی‌های مبتنی بر حمل و نقل همگانی در کشورهای پیشرفته بر پایه حمل و نقل ریلی بنا شده و توسعه شهرها با رویکرد توسعه پایدار صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایستگاه‌های راه‌اهن ایفاکننده نقش اصلی این توسعه هستند و به عنوان نقاط مهم شهری در واقع محل تلاقی شهر و ریل بوده و بسیاری از خدمات علاوه بر دسترسی به حمل و نقل در آن ارائه می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه نشان داده در صورتی که جابجایی مردم به صنعت حمل و نقل ریلی منتقل شود تنها راه حل برون‌رفت از مشکلات تردد مردم در کلانشهرها ترافیک و آلودگی‌های زیست محیطی همان ایجاد نظام شهرنشینی بر پایه حمل و نقل است، گفت: وظیفه راه‌آهن به عنوان متولی صنعت حمل و نقل ریلی بسیار مهم است چرا که برای توسعه شبکه ریلی در کلانشهرها و شهرهای پرجمیعت و اتصال آنها به شهرهای اقماری و یکپارچگی حمل و نقل ریلی بهینه‌سازی ایستگاه‌های قطار و جانمایی درست ایستگاه‌ها بسیار مهم است.

رسولی با تاکید بر اینکه ایستگاه‌های راه‌آهن به عنوان دروازه ارتباط بین شهر و ریل هستند گفت: در ایستگاه‌ها در کنار ارائه خدمات نوین و افزایش سطوح دسترسی و حمل و نقل درب به درب با تجاری سازی فضاهای ایستگاه‌ها از طریق توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال برای ساکنین باید جذابیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: در حقیقت شهرسازی مبتنی بر ریل یک نقشه دستیابی برای مراکز مسکونی، تجاری و چندکاربردی به مرکزیت اطراف ایستگاه حمل و نقل با توجه به استراتژی رشد هوشمند است.

مدیرعامل شرکت راه‌اهن ادامه داد: توسعه حمل و نقل ابزاری برای افزایش محبوبیت شهرها است که جوامع پویایی بیشتری را ایجاد می‌کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بدون شک بخش دولتی در صنعت حمل و نقل ریلی از توانمندی‌های سرمایه‌گذاری‌های لازم برخوردار نیست گفت: برای تحقق کامل اهداف تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ضروری است تا این بخش با انجام سرمایه‌گذاری‌های مورد نیاز دسترسی آسان مردم به حمل و نقل ریلی را فراهم کند.

وی گفت: کاهش حجم ترافیک شهری، افزایش کیفیت هوا و کاهش هزینه‌های حمل و نقل و در نتیجه افزایش کیفیت زندگی از اثرات مثبت سرمایه‌گذاری در حمل و نقل ریلی است.

وی ادامه داد: طرح چهار ایستگاه جدید آ‌ماده شده و به فراخوان گذاشته شده است که امیدواریم با استفاده از تجارب سایر کشورهای موفق این پروژه‌ها را به ثمر برسانیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آلودگی هوا ترافیک راه آهن صنعت وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟