Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در مراسم اختتامیه دوره رسته ای مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین (ع) این نیرو در اصفهان با بیان اینکه دانشگاه امیرالمومنین در سال های اخیر پیشرفت قابل قبولی داشته است، گفت: رزمندگان و پیشکسوتان مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین برای انقلاب اسلامی زحمات زیادی کشیده اند و جانفشانی ها کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه این مجتمع در دوران دفاع مقدس شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، اظهار کرد:  مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین که امروز با تلاش ، همت و مجاهدت تبدیل به دانشگاه شده است، می بایست بیش از گذشته به نقش آفرینی تاثیر گذار و تعیین کننده  در ماموریت های نیروی زمینی سپاه بپردازد.
 
فرمانده نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اینکه امروز نیروی زمینی سپاه به تجهیزات نظامی مدرن مجهز شده است، گفت: برای بکارگیری تجهیزات اگر نیروی کارآمد و توانمند حضور نداشته باشد،  تجهیزات نظامی کاربری نخواهد داشت؛ از این رو مهارت در صحنه نبرد اهمیت بسیاری دارد.

سردار پاکپور با اشاره به اهمیت توانمندی یگان های زرهی در صحنه نبرد یادآور شد: یگان های با تجربه می توانند بهترین عملکرد را در صحنه نبرد رقم بزنند و پرورش مهارت ها و توانایی ها در صحنه نبرد نیازمند یک نیروی نظامی کارکشته است. مهارت ها در صحنه نبرد به دست می آید و گسترش بنیان این مهارت ها وظیفه دانشگاه است.

 حملات سایبری ‌آمریکا را خنثی کردیم 

سردار غلامرضا جلالی، در پاسخ به سئوالی در مورد محصولات تراریخته و اثرات زیانبار آن در کشور، گفت: تراریخته در واقع ترکیبی از  حوزه بیوتکنولوژی است که ورود این محصولات در برخی از حوزه‌ها هم به دلیل حضور عناصر سودطلب و مفسده‌جو از مسیر کلی خارج شده است.

براساس آنچه تسنیم نوشته است، سردار جلالی با بیان اینکه در مجموع به نظر می‌رسد در حوزه تراریخته می‌توانیم توسعه تحقیق و پژوهش  برای رسیدن به فن آوری‌ها نو و قابل اطمینان  داشته باشیم، گفت: کشت آزمایشی محصولات تراریخته در کشور باید کاملا  محدود شود،  به دلیل اینکه این اقدام می‌تواند دستاوردهای خطرناکی برای کشور و مردم داشته باشد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت:  آمریکایی‌ها در اظهارات اخیر خود بعد از سرنگونی پهپاد اعلام کردند که ما پاسخ انهدام پهپاد توسط ایران را در حوزه سایبری داده‌ایم، ما بعد از بررسی‌ها متوجه شدیم که سپر دفاعی ایران در تجهیزات حساس توانسته این حملات را شناسایی و متوقف کند،در واقع ما هیچ اثر خارجی از این حملات دشمن ندیدیم. 

سردار جلالی در پاسخ به این سوال که کدام کشور بیشترین حملات سایبری را به تاسیسات هسته‌ای ایران داشته است، گفت: در حوزه هسته‌ای بعد از حمله استاکس‌نت در این مقیاس حمله‌ای نداشته‌ایم و اقدامات دفاعی که در حوزه هسته‌ای انجام شده توانسته هر نوع تهدید از این جنس را کنترل، مدیریت و خنثی کند، اگر برخی نفوذهای سطح پایین سایبری را حذف کنیم در سطوح عملیاتی و راهبردی هیچ حمله جدی نداشتیم که این موضوع نتیجه اجرای راهبردهای موفق پدافند سایبری است.

27215

کد خبر 1319846

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرلشکر محمد حسین باقری سپاه پاسداران نیروهای مسلح پدافند غیرعامل حسن روحانی تیم ملی فوتبال ایران ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ باشگاه استقلال قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی زلزله استان کردستان باشگاه پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟

طبق آمار‌های بانک مرکزی، خانوار‌های حاضر در دهک‌های هزینه‌ای بالاتر که ثروتمندان کشور را تشکیل می‌دهند، از دهک‌های پایین، که همان افراد با سطح درآمد و هزینه کمتر هستند، تورم بیشتری را تجربه کرده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، هفته گذشته بود که مرکز آمار ایران، با انتشار گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده، از آمار نرخ تورم در نخستین ماه سال جاری رونمایی کرد. در گزارش مرکز آمار، نرخ‌های تورم به تفکیک دهک‌های هزینه‌ای نیز محاسبه و ارائه شده‌اند.

علت تفاوت تورم دهک‌ها به شیوه هزینه‌کرد آن‌ها برمی‌گردد؛ خانوار‌های ایرانی با هر سطح درآمد و هزینه، سبد مصرفی متفاوتی دارند و از برخی کالا‌ها و خدمات بیشتر و از برخی از آنها، کمتر مصرف می‌کنند. از سوی دیگر، میزان افزایش قیمت‌ها در دسته‌بندی‌های گوناگون این کالا‌ها و خدمات متفاوت است و همین تفاوت سبب اختلاف تورم‌های ثبت شده برای دهک‌های هزینه‌ای است.

طبق آمار‌های بانک مرکزی، خانوار‌های حاضر در دهک‌های هزینه‌ای بالاتر که ثروتمندان کشور را تشکیل می‌دهند، از دهک‌های پایین، که همان افراد با سطح درآمد و هزینه کمتر هستند، تورم بیشتری را تجربه کرده‌اند.

بررسی‌ها حاکی از آن هستند که در حالی نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به فروردین ۱۴۰۳ در کل کشور معادل ۳۸.۸ درصد بوده، دهک اول کمترین نرخ تورم سالانه، معادل ۳۴.۷ درصد را ثبت کرده و این رقم در بالاترین دهک هزینه‌ای در سطح ۴۰.۱ درصدی قرار گرفته است. به این ترتیب، اختلاف بیشترین و کمترین نرخ تورم سالانه دهک‌های هزینه‌ای برابر با ۵.۶ واحد درصد بوده که در مقایسه با اسفند ماه سال گذشته ۰.۲ واحد درصد افزایش پیدا کرده است.

افزایش نرخ تورم با بالا رفتن در دهک‌های هزینه‌ای، در بررسی نرخ‌های تورم ماهانه و نقطه به نقطه فروردین ماه نیز دیده می‌شود.

نرخ تورم ماهانه در فروردین ۱۴۰۳ برای دهک هزینه‌ای اول برابر با ۲.۴۴ درصد بوده و این رقم با افزایش تدریجی در دهک‌های بالاتر، به ۲.۷۷ درصد در دهک هزینه‌ای دهم رسیده است.

نرخ تورم نقطه به نقطه نیز در دهک اول کمترین میزان خود یعنی ۲۸.۱ درصد را ثبت کرده است. با این وجود، این بار دهک نهم شاهد بیشترین تورم نقطه به نقطه به میزان ۳۱.۶ درصد بوده است.

چرا نرخ تورم دهک‌های بالاتر بیشتر است؟

مهم‌ترین علت اختلاف نرخ تورم در بین دهک‌ها، ضریب اهمیت کالا‌های و خدمات در سبد مصرفی این خانوارهاست. طبق داده‌های مرکز آمار، کالا‌های خوراکی، آشامیدنی و دخانیات، اهمیت بیشتری در سبد مصرفی خانواده‌های دهک‌های پایین‌تر دارد، اما در دهک‌های بالاتر، اهمیت کالا‌های غیرخوراکی بیشتر می‌شود.

آمار‌ها نشان می‌دهند که ضریب اهمیت خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات در دهک اول ۴۲.۴ درصد بوده و این رقم در دهک دهم به ۲۱.۶ درصد کاهش یافته است. در مقابل، دهک اول ۵۷.۶ درصد از هزینه‌های خود را به کالا‌های غیرخوراکی و خدمات و اختصاص داده و این میزان در دهک دهم برابر ۷۸.۴ درصد بوده است.

از آنجا که در فروردین ماه امسال، نرخ تورم نقطه به نقطه و سالانه کالا‌های غیرخوراکی و خدمات، بالاتر از کالا‌های خوراکی بوده، دهک‌های بالاتر که هزینه بیشتری برای این کالا‌ها می‌کنند، شاهد نرخ تورم بیشتری بوده‌اند.

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟