Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر مطالعات ۳۰۰ پروژه اشتغالزایی در این استان در حال انجام است که در صورت نهایی شدن آن‌ها تحول عظیمی در حوزه اشتغال استان پدید خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، علی اکبر لبافی ظهر امروز در نشست اقتصاد مقاومتی شهرستان تایباد اظهار کرد: هم اکنون معین‌های اقتصادی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در بیش از ۵۰۰ روستای این استان درحال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال توسعه اقدامات در شهرستان‌ها هستیم و بر این باوریم که همگرایی ایجاد شده میان ارکان مختلف و ورود معین‌های اقتصادی به این عرصه می‌تواند تحولات خوبی را در خراسان رضوی ایجاد کند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر مطالعات ۳۰۰ پروژه اشتغالزایی در این استان در حال انجام است که در صورت نهایی شدن آن‌ها تحول عظیمی در حوزه اشتغال استان پدید خواهد آمد.

وی گفت: طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان همگام با قراردادهای سرمایه گذاری در حال اجراست و برای رسیدن به اهداف پیش رو باید از سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی حمایت شود.

لبافی افزود: در این راستا سامانه‌ای الکترونیکی طراحی شده است تا مردم بتوانند اقدامات معین‌های اقتصاد مقاومتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را رصد کنند.

فرماندار تایباد نیز در این نشست گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در تایباد هم اکنون ۳۸ روستای این شهرستان زیرپوشش طرح‌های پیشنهادی معین‌های اقتصادی قرار گرفته‌اند و نیاز است مسئولین در برنامه‌های سرمایه‌گذاران با بخش خصوصی نهایت همکاری و تعامل را داشته باشند.

محسین سیاح افزود: استفاده از ظرفیت‌های مرز دوغارون و فعالان بخش خصوصی در این گذرگاه رسمی و حوزه بخش کشاورزی این شهرستان می‌تواند نقش بسزایی در ایجاد اشتغال پایدار در مناطق و روستاهای مرزی داشته باشد.

در این نشست ۱۰ تفاهم نامه با سرمایه گذاران بخش خصوصی این شهرستان به امضا رسید.

 

بیشتر بخوانید: ۱۹۵ مورد گشایش اعتبارات ارزی از آغاز سال لزوم شفاف سازی واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی خراسان رضوی سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مساحتی بالغ‌بر ۳۲ هزار مترمربع خبر داد.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه توسعه ظرفیت زیرساختی پارکینگ باران اظهار کرد: با اتمام این پروژه ظرفیت پارکینگ خودرو در مجتمع گردشگری صفه به بیش از ۲۵۰۰ خودرو افزایش پیدا کرد.

وی افزود: این پروژه از ۱۵ بهمن سال ۱۴۰۲ در مساحتی بالغ‌بر ۳۲ هزار متر مربع آغاز شد و روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه پارکینگ باران امکان و ظرفیت پارک ۱۳۰۰ خودرو به طور همزمان را دارد، تصریح کرد: در حال حاضر این مجموعه می‌تواند روزانه میزبان حدود ۶ هزار خودرو باشد.

ساکت ادامه داد: مدیریت تردد در محوطه مجتمع گردشگری صفه، احترام به آرامش محیطی در مجتمع گردشگری صفه، افزایش ظرفیت پارک خودرو، حل چالش ترافیک خودرو ناشی از نبود مکان پارک مناسب خودرو، توجه به استانداردهای ایمنی و ارتقای سطح خدمات‌رسانی در مجموعه و کاهش ترافیک در این مجموعه از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای پروژه توسعه ظرفیت زیرساختی پارکینگ باران است.

وی با اشاره به اقدامات شاخص عمرانی در این پروژه گفت: اجرای ۱۰۰ عدد بیس فولادی برای اجرای محوطه پارک خودرو، اجرای آسفالت به مساحت ۶۰۰ مترمربع، تهیه حدود ۵ تن پروفیل برای اجرای محل‌های پارک خودرو و نصب حصار به طول ۳۰۰ متر از مهم‌ترین شاخص‌های انجام شده در این پروژه است.

ساکت با اشاره به انجام اقدامات ویژه ترافیکی خاطرنشان کرد: اجرای ۴۰۰ مترمربع طرح شطرنجی به‌منظور هشدار پارک نکردن وسایل نقلیه، اجرای ۸۰ مترمربع خط‌کشی و نشانه‌گذاری محل عبور عابر پیاده، نصب ۱۴۲ عدد بولارد به منظور تعیین مسیر تردد، نصب ۹۰ گل‌میخ چدنی به‌منظور تعیین مسیر گردشگران، خریداری و نصب ۲۸۰ مانع بتنی به‌منظور اصلاح وضعیت ترافیکی، تهیه ۱۱۰ کیلو رنگ و انجام رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و موانع ترافیکی به مساحت ۶۵۰ مترمربع، استقرار ۲۰ تابلو راهنمای گردشگران در محوطه پارکینگ و انجام خط‌کشی محوطه پارک خودرو به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع از جمله مهم‌ترین اقدامات شاخص ایمنی و ترافیکی انجام شده در این پروژه است.

کد خبر 749539

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه