Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری تایم ترک در روز دوشنبه، اسماعیل چاتاکلی سخنگوی وزرات کشور ترکیه این مطلب را در پاسخ به پرسش خبرنگار آناتولی بیان کرد.

چاتاکلی با اشاره به اینکه اعضای اروپایی داعش بعد از طی تشریفات قانونی اخراج، به کشورهای متبوع خود بازگردانده می‌شوند، تأکید کرد: روند اخراج اعضای اروپایی گروه تروریستی داعش، به دنبال اظهارات هفته گذشته سلیمان سویلو وزیر کشور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت کشور ترکیه با بیان اینکه افراد اخراج‌شده، تابعیت کشورهای آلمان و دانمارک را دارند، افزود: دو داعشی را هم در شمال سوریه دستگیر کردیم که بعد از طی پروسه قانونی، به آلمان بازگردانده خواهند شد. روند اخراج تروریست‌های خارجی به کشورهای خود با قدرت تمام ادامه خواهد شد.

هفته پیش سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که آنکارا از روز دوشنبه آتی، اعضای خارجی داعش را به کشورهایشان مسترد خواهد کرد.

سویلو گفت: حتی داعشی‌هایی که شهروندی آنها در کشورهای متبوعشان لغو شده است، بازگردانده خواهند شد.

وی گفت: ما این افراد را مسترد خواهیم کرد و این کار از روز دوشنبه شروع خواهد شد.

وزیر کشور ترکیه روز شنبه گذشته نیز گفته بود، کشورش برای داعشی‌های خارجی هتل نیست.

وی افزود: ترکیه عناصر خارجی داعش را که در رأس العین و تل ابیض و در جریانعملیات «چشمه صلح» دستگیر کرده، به زندان‌های منطقه عملیات «سپر فرات» واقع در شمال سوریه منتقل کرده است.

سویلو گفت: هلند و انگلیس اقدام به سلب تابعیت از شهروندان داعشی خود کردند. همه (کشورهای اروپایی) به منظور شانه خالی کردن از مسؤولیت‌هایشان به ساده ترین راه متوسل شدند.

ترکیه چند هفته پیش با انجام عملیات موسوم به چشمه صلح برای مقابله با شبه‌نظامیان کُرد سوری به شمال سوریه حمله و در جریان آن شماری از داعشی‌های خارجی را دستگیر و زندانی کرد.

برچسب‌ها سوریه اروپا داعش ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه اروپا داعش ترکیه سوریه اروپا داعش ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام «ناوگان آزادی ۲» به نوار غزه به دلیل تاخیر در روند کار به تعویق افتاد
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • تکذیب انتقال حماس به کشورهای دیگر از سوی سخنگوی این جنبش
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند