Web Analytics Made Easy - Statcounter

نزدیک انتخابات ریاست جمهوری بود که تصاویری مبنی از سند ۲۰۳۰ برای آموزش دادن مسائل جنسی به کودکان در روستاهای کشور منتشر شد اما آن زمان دولت به سختی درباره این کار موضع گرفته و این کار را خیالی دانسته و پرونده سازی مخالفان علیه دولت نامید، از آن روزها ۲ سال نگذشته است که هر از چند گاهی بحث تربیت جنسی کودکان توسط برخی روانکاوان مطرح می شود، همانطور که اخیرا کارگاه تربیت جنسی کودکان در یک کافه کتاب در انزلی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، نزدیک انتخابات ریاست جمهوری بود که تصاویری مبنی از سند ۲۰۳۰ برای آموزش دادن مسائل جنسی به کودکان در روستاهای کشور منتشر شد اما آن زمان دولت به سختی درباره این کار موضع گرفته و این کار را خیالی دانسته و پرونده سازی مخالفان علیه دولت نامید، از آن روزها ۲ سال نگذشته است که هر از چند گاهی بحث تربیت جنسی کودکان توسط برخی روانکاوان مطرح می شود، همانطور که اخیرا کارگاه تربیت جنسی کودکان در یک کافه کتاب در انزلی برگزار شد.

 

نکته جالب این است که مربی روانکاو در این جلسه به والدین می گوید خود تحریکی جنسی یک امر طبیعی است و در راستای کشف اندام جنسی کودک توسط خودش بوده و والدین نباید موضع سختی در این باره بگیرند و اگر کودک سعی کرد شبیه سازی جنسی با عروسک خود انجام دهد، والدین نباید مانع شوند و تنها این موضوع زمانی بد است که کودک آن را در بین جمع انجام دهد و اگر در خلوت آن را انجام دهد مشکلی پیش نمی آید و آن کودک از لحاظ روانی سالم است.

نکته عجیب تر این است که این مربی خانم می گوید حتی از لحاظ شرعی نیز تا قبل از سن بلوغ برای کودکان برای خود تحریکی گناهی نمی نویسند و از لحاظ شرعی در انجام چنین حرکاتی مشکلی نیست!!

در پاسخ به این مربی باید چند نکته را متذکر شد تا اینگونه افکار در جامعه به راحتی تبلیغ و ترویج نشود؛

 

۱. اگر پدر و مادری چشم را بر روی خود تحریکی کودکان ببندند، قبح این عمل برای کودک ریخته شده و ممکن است این عمل را جلوی چشمان خواهر و برادر و حتی بقیه بچه ها و بزرگترهای فامیل تکرار کند و نظم، حرمت، قداست و اقتدار خانواده به راحتی توسط این کودک از بین برود.

 

۲. خود تحریکی کودک کنجکاوی های جنسی او را صدچندان خواهد کرده و به جای اینکه مشغول کودکی و بازی های سالم کودکی و علم آموزی و مهارت آموزی خود باشد به فکر بازی های خطرناک با محوریت جنسی بیفتد نظیر رابطه جنسی با کودکان هم سن و سال، رابطه با اشیاء و حتی رابطه با حیوانات که تبعات سنگین و بسیار خطرناکی برای کودک دارد.

 

۳. کودکی که از کودکی فکر و ذهن اش مسائل جنسی باشد، در سنین بلوغ بسیار خطرناکتر از بقیه هم سن و سالان خود شده و از آن جایی که هنوز نمی تواند ازدواج کند ممکن است به انحرافات جنسی خطرناکی مبتلا شود؛ بسیاری از نوجوانان دختر وپسری که در گرداب مسائل جنسی فرو افتاده اند افرادی بودند که در کودکی خود تحریکی بسیاری داشته و نتوانسته اند خود را کنترل کرده و به تبعات سنگین بسیاری نظیر قتل، گرفتن بیماری های خطرناک مانند ایدز، هپاتیت و سوزاک و بسیاری از موارد دیگر گرفتار شده اند، یک گشت ساده در دادگاه ها این مسائل را بسیار روشن خواهد کرد و نشان خواهد داد نوجوانانی که نتوانسته اند میل جنسی خود را کنترل کنند چه بلاهایی بر سر خانواده های مختلف آورده اند.

۴. فقها و مراجع عظام تقلید برای دادن یک فتوا پنجاه سال آیات و روایت را از جنبه های مختلف بررسی کرده و با تقوای الهی که شرط مرجعیت است یک فتوا را اعلام می کنند، جالب اینجاست که این مربی خانم با داشتن کمترین سواد اسلامی فتوا می دهد “خود تحریکی کودکان” از لحاظ شرعی مشکلی ندارد؟!، حرف این مربی تربیتی مانند این است که فردی بدون داشتن سواد پزشکی و تخصص قلب بگوید فلان قرص فشار بزرگسالان برای قلب کودکان ضرری ندارد و کودکان می توانند آن را استفاده کنند!، متاسفانه عده ای از ما ایرانیها یاد گرفته ایم که در هر حوزه ای نظر تخصصی بدهیم بدون اینکه کمترین سر رشته تخصصی از آن داشته ایم.

۵. شبکه ای خزنده متصل به دستگاه های استکباری درصدد هستند فرهنگ ناب ایرانی اسلامی ملت ایران را تغییر دهند و باید مشخص شود این دست اظهارات آیا برداشت های شخصی یک مربی تربیتی است یا یک برنامه مدون طراحی شده توسط دولت های غربی برای ایران؟، فهمیدن این نکته نیاز به کارهای اطلاعاتی امنیتی دارد و باید کارشناسان مربوط آن را بررسی کنند.

۶. از سویی دیگر بر عملکرد این اماکن در فضای حقیقی و مجازی کمترین نظارت ممکن وجود دارد؛ و بیشترین آسیب های شبکه های اجتماعی نیز در خلأ نظارتی به وجود آمده است.

۷. نکته مهم و آخر این است که علوم انسانی تدریس شده در دانشگاه های ما به ویژه علوم تربیتی به هیچ وجه اسلامی نبوده و به کرات شاهد هستیم که فارغ التحصیلان رشته هایی نظیر روانشناسی با مسائل دینی زاویه ای آشکار داشته و دین را باعث عقب ماندگی ملت ایران می دانند و در بسیاری از موارد جای فقها نشسته و سعی دارند ارزش ها را ضد ارزش معرفی کنند، در بسیاری از موارد مسائلی که با دین تضاد ۱۸۰ درجه ای دارد در کلینک ها تجویز می شود از ترویج دوستی های اجتماعی( دختر و پسر) گرفته تا ترویج خود تحریکی جنسی برای کودکان و نوجوانان، حتی دیده شده برخی روانشناسان روابط جنسی بدون آداب شرعی را برای دختران و پسران بد ندانسته و آنها را به ازدواج سفید ترویج می کنند.

برخی از روانشناسان ما افکار “فروید” را ترویج کرده و دین را افیون توده ها می دانند. متاسفانه باید اذعان کرد که هنوز انقلاب اسلامی ایران به بسیاری از متون درسی دانشگاهی به ویژه علوم انسانی نرسیده و با وجود تاکیدهای مکرر رهبر معظم انقلاب هنوز اتفاق خاصی برای اصلاح کتب درسی و اصلاح برخی استادان شیفته فرهنگ غربی صورت نگرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟

کودکان فرانسوی به خوش رفتار بودن مشهورند. آن ها به ندرت کج خلقی و جیغ و داد می کنند، بد غذا نیستند و به همسایه ها مؤدبانه سلام می کنند.

اما آن راز سرّی چیست که والدین فرانسوی با آن چنین فرزندانی تربیت می کنند؟

نخستین سال زندگی کودک

به گزارش روزیاتو، در فرانسه تازه مادرها بعد از ۱۰ هفته مرخصی زایمان به سر کار بازمی گردند. اگر مدت بیشتری در خانه بمانند، ممکن است هزینه ی بیشتری متحمل شوند. بر اساس قوانین فرانسه، مادران می توانند بیشتر از ۱۰ هفته مرخصی زایمان داشته باشند و کماکان شغل خود را هم داشته باشند.

با این حال، دراینصورت مرخصی بعد از ۱۰ هفته بدون حقوق خواهد بود. بعد از دوران مرخصی زایمان، کودک به یک مهدکودک سپرده می شود. کودکان فرانسوی از سن کم با افراد جدید آشنا می شوند، امری که به آن ها کمک می کند بعدها در زندگی سریع تر سازگار شوند و استقلال بیشتری داشته باشند.

کودکان فرانسوی در تخت خود می خوابند

والدین فرانسوی به کودک خود یاد می دهند که در تخت خودش و حتی در اتاق خوابی جداگانه بخوابد. اگر کودک در نیمه های شب از خواب بیدار شود و شروع به گریه کردن کند، پدر و مادر معمولاً چند لحظه ای صبر می کنند تا مطمئن شوند که واقعاً نیازی به حضور آن ها در کنار کودک شان هست یا نه. با این شیوه، کودک رفته رفته به تنها خوابیدن عادت می کند.

آزادی عمل جایگاه مهمی دارد

والدین فرانسوی تا جایی که کودک توان مدیریت امور خود را داشته باشد به او آزادی عمل می دهند. در فرانسه به ندرت می توانید پدر و مادری را در زمین بازی مشغول بازی کردن با کودک خود ببینید. والدین در دعواهای میان کودکان مداخله نمی کنند و اجازه می دهند که آن ها خودشان این موقعیت را رفع و رجوع کنند.

پدر و مادرهای فرانسوی میان شیطنت های معصومانه و بدرفتاری واقعی تمایز قائل می شوند. تنها بدرفتاری است که با تنبیه مواجه می شود تا کودک بتواند فرق این دو را متوجه شود.

پدربزرگ ها و مادربزرگ ها نوه داری نمی کنند

پدربزرگ ها و مادربزرگ ها در تربیت نوه ها نقش حمایتی دارند. دورهمی های خانوادگی معمولاً در تعطیلات آخر هفته یا تعطیلات مناسبتی برگزار می شود. پدربزرگ ها و مادربزرگ های فرانسوی را بیشتر مشغول نوشیدن قهوه در کافه می توان دید تا درگیر مراقبت مداوم از نوه های خود.

چیزی تحت عنوان غذای کودک وجود ندارد

غذا یکی از بخش های اساسی زندگی فرانسوی ها است و وقت ناهار در این کشور می تواند ۲ ساعت به طول انجامد. فرانسوی ها قویاً معتقدند که اعضای خانواده باید دست کم یک وعده در روز را در کنار هم بخورند.

والدین و کودکان از یک غذای یکسان می خورند چون در فرانسه چیزی تحت عنوان غذای کودک وجود ندارد. پدر و مادرها کودک خود را مجبور به خوردن چیزی که دوست ندارد نمی کنند، اما به آن ها اصرار می کنند که غذا را دست کم بچشند و امتحان کنند.

خوش رفتاری اهمیت زیادی دارد

خوش رفتار بودن از اهمیت زیادی برخوردار است و کودکان فرانسوی این را خوب می دانند. آن ها به مهمان ها و همسایه سلام می کنند، در صف بی قراری نمی کنند و در اتوبوس صندلی خود را به سالمندان می دهند. آن ها از سن کم این ۴ جمله ی مؤدبانه را یاد می گیرند: ممنونم، روز بخیر، خواهش می کنم و خداحافظ.

تکنیک آموزش در خانه

والدین فرانسوی معتقدند که کودکی دوران فوق العاده ای است که کودک در آن یاد می گیرد که خیالبافی کند، دنیا را کشف کند و مؤدب و مسئولیت پذیر باشد. به همین دلیل پدر و مادرهای فرانسوی عجله ای برای آموزش خواندن و شمارش به کودک خود ندارند.

تعطیلات آخر هفته روز خانواده است

به عقیده ی فرانسوی ها تعطیلات آخر هفته بهترین زمان برای رفتن به پیک نیک در پارک، درست کردن کباب یا دوچرخه سواری به همراه خانواده است. آن ها اهمیت زیادی برای فعالیت های خانوادگی تعطیلات آخر هفته قائل هستند و از قبل برای آن برنامه ریزی می کنند.

کودکان فرانسوی پول توجیبی می گیرند

کودکان فرانسوی معمولاً هنگام رفتن به فروشگاه به همراه والدین خود بی قراری نمی کنند و وقتی پدر و مادر با درخواست آن ها برا خرید چیزی مخالفت می کنند، جیغ و داد به راه نمی اندازند. آن ها از ۷ سالگی پول توجیبی می گیرند و اجازه دارند که آن را هر طور که مایل اند خرج کنند. مبلغ این پول توجیبی ماهانه معمولاً بر اساس سن کودک تعیین می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • ادعای عجیب تن‌هاخ: ما جذاب‌‌ترین تیم لیگ هستیم!‏
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!