Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - سارا اظهری؛ مهدی کرباسیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به این مطلب، گفت: در برنامه ریزی برای اکتشاف که توسط ایمیدرو صورت پذیرفت، دو نکته مهم مد نظر قرار گرفت؛ یکی ضعف ژئو فیزیک هوایی بود. ایمیدرو با شرکت اسکان (وابسته به انرژی اتمی) قراردادی منعقد کرد که نزدیک به 200هزار کیلومتر مربع ژئوفیزیک هوایی را که از سنگان شروع می‌شد، را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اکتشافات ضعیف در کشور را از مشکلات اصلی معادن دانست و افزود: سازمان زمین شناسی به دلیل عدم توجه و نداشتن بودجه، طی این سال‌ها نتوانسته وظیفه خود را به خوبی انجام دهد، به همین دلیل ایمیدرو به بحث اکتشاف ورود پیدا کرد، که با کمک شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و صنایع ملی مس، اکتشافات وسیع را شروع کردند. بعد از 270 هزار کیلومتر مربعی که اقدامات اکتشاف آن آغاز شد؛ مشخص شد دیگر معادن بزرگی در حد و اندازه سنگان، گل گهر، انگوران و ... وجود ندارد و برای تامین نیاز صنایع معدنی (فولاد،مس، آلومنیوم و ...) باید به سمت معادن کوچک و متوسط مقیاس برویم. در همان مقطع تفاهم نامه‌ای نیز  با خانه معدن امضا گردید.

کرباسیان ادامه داد: همانطور که می دانید مشکلات و مسایل معادن کوچک مقیاس نسبت به معادن بزرگ متفاوت است، لذا مسوولیت این معادن به شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران واگذار شد. اقدامات در این حوزه از مهرماه سال گذشته (همزمان با خروج من از ایمیدرو) آغاز شد. اما متاسفانه مشاهده می کنیم که مسایلی که امروز در دستور کار قرار گرفته صرفا در مرحله یادداشت و تفاهم‌نامه است و بیشتر مسوولان محلی را تهییج می کند.

رییس سابق هیات عامل ایمیدرو به چند فعالیت مثبت ایمیدرو در احیا معادن کوچک مقیاس در زمان خود اشاره کرد و گفت: یکی از حمایت‌های اصلی که انجام شد، خرید تضمینی مواد اولیه از معادن کوچک و متوسط بود که معدنداران، در تامین منابع و فروش آرامش و اطمینان خاطر داشته باشند.

وی افزود: یکی از معادنی که این طرح را اجرا کرد، کارخانجات طلای موته بود که با خرید خاک طلا از معادن متعدد در سه استان همجوار خود، باعث افزایش تولید طلای موته از حدود 250 کیلو تا حدود 600 کیلو در سال شد. شرکت میدکو نیزاز معادن کوچک اطراف جلال آباد مواد اولیه خریداری کرد. به تازگی شرکت مس و گل گهر نیز این کار را شروع کرده‌اند.

رییس سابق هیات عامل ایمیدرو دومین اقدام ایمیدرو را  فرآروی‌های موبایل عنوان کرد و گفت: در آن زمان چند واحد فرآوری موبایل در حوزه مس و سنگ آهن توسط مرکز تحقیقات تهیه شد.

کرباسیان در پایان، احیا و فعال‌سازی معادن متوسط و کوچک را  کار ویژه ای دانست و اظهار کرد: این معادن، نیازهای صنایع معدنی را تامین می کنند، لذا وزارت صنعت،معدن و تجارت نباید با تصمیم گیری‌های روزمره و هیجانی بدون گرفتن نظرات بخش خصوصی، به این معادن ضربه بزند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت معدن صنایع معدنی مهدی کرباسیان ایمیدرو توسعه معادن معادن کوچک و متوسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است