Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران از روند نزولی مواد پروتئینی و اقلام اساسی در بازار خبر داد. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، یدالله صادقی ظهر امروز در حاشیه جلسه تنظیم بازار استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به روند نزولی قیمت مواد پروتئینی در بازار اظهار داشت: قیمت گوشت گوساله مخلوط ماه گذشته 97 هزار تومان بوده که با کاهش 6 درصدی اکنون به قیمت 91 هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین گوشت گوساله که ماه گذشته با قیمت 88 هزار تومان در بازار عرضه می‌شد اکنون با کاهش 15 درصدی به قیمت  74 هزار و 500 تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران همچنین با اشاره به کاهش 5 درصدی قیمت مرغ نیز افزود: گوشت مرغ تازه نسبت به ماه قبل که 13 هزار و 900 تومان بوده به 13 هزار و 200 تومان کاهش پیدا کرده است.

گوشت تازه گوسفندی با قیمت تنظیم بازار در بیرجند توزیع می‌شودتعزیرات: کارخانه‌ها گوجه را کیلویی 500 تومان می‌خرند اما قیمت رب را کاهش نمی‌دهندقیمت عمده فروشی 60 قلم میوه و صیفی در تهران + سند

صادقی سپس تصریح کرد: گوسفند زنده که ماه گذشته  43 هزار تومان بوده اکنون با کاهش 16 درصدی هر کیلو با قیمت  36 هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به کاهش سایر اقلام اساسی گفت: قند و شکر نیز روند نزولی قیمت‌ها را تجربه کرده‌اند برای مثال هر بسته شکر 900 گرمی که ماه گذشته به قیمت 6 هزار و 500 تومان در فروشگاه‌ها عرضه می‌شد اکنون با 15 درصد کاهش به 5 هزار و 500 تومان رسیده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد:  انواع چای نیز یک درصد کاهش قیمت داشته است و در مورد سایر کالاهای اساسی همچون برنج نیز به‌ویژه در مورد برنج هندی با کاهش قیمت روبه‌رو بودیم اما در مقابل برنج تایلندی 7 درصد افزایش قیمت داشته است که طبق فرایندی که از روز گذشته پیرامون تسریع در روند تخصیص ارز به واردکنندگان برنج پیدا کرده امیدواریم با واردات برنج قیمت این محصول نیز تعدیل شود.

صادقی در پایان با اشاره به کاهش قیمت رب گوجه فرنگی در آینده نزدیک افزود: طبق اعلام سازمان حمایت از مصرف‌کننده قیمت مصوب 16 هزار و 500 تومان است اما قیمتی که در جلسه تنظیم بازار اعلام شده 14 هزار و 500 تومان است که با توجه به کاهش قیمت گوجه‌فرنگی نیازمند تجدیدنظر است که کارخانه‌ها طبق آن باید قیمت‌ها را بر مبنای گوجه ارزانی که خریداری می‌کنند اعلام کنند و از این‌رو همچنان که سازمان تعاونی روستایی نیز اعلام کرده پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این محصول با قیمت 10 هزار تومان به بازار عرضه شود.

انتهای پیام/220/ح

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • دلار باز هم نزولی شد
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی