Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اخبار متعدد از قفل شدن گردنه حیران در زمان پیک سفرها، احداث تونل دوم به منظور ایجاد مسیر رفت و برگشت در دستور مطالعه قرار گرفت و نتایج آن مصوب شد. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محور اردبیل- آستارا پرترددترین محور در استان اردبیل است که به ویژه در ایام خاص سال از جمله تعطیلات آخر هفته با حجم عظیمی از تردد خودروها روبه‌رو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه ورودی مسافر و خودرو از آستارا به اردبیل با عبور از گردنه حیران و تونل احداث شده در این منطقه انجام می‌شود، تنها چاره‌ای که در سال‌های اخیر به منظور کنترل ترافیک گردنه انجام شده، یک طرفه کردن جاده است.

ترافیک حیران بار دیگر خودروها را متوقف کرداردبیل| ترافیک بار دیگر حیران را قفل کردتونل حیران مسدود شد

هر چند این راهکار کمی از حجم ترافیک روزهای تعطیل می‌کاهد، هیچ گاه کافی نبوده و رانندگان از ترافیک روزهای جمعه و تعطیل حیران واهمه دارند.

در پی تکرار این مشکل و از سویی افزایش سفرها و ترافیک جاده، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل از مطالعه احداث تونل دوم در حیران خبر داد.

علی یوسف‌زاده در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: احداث تونل دوم با هدف ایجاد مسیر رفت و برگشت در این محور انجام می‌شود که مطالعات خاتمه یافته و آماده صدور مجوز  جهت برگزاری مناقصه هستیم.

وی با بیان اینکه این تونل در کنار تونل فعلی و به فاصله 15 متر از آن احداث می‌شود اظهار کرد: با اجرای این طرح مسیر رفت و برگشت دایر شده و از بار ترافیک تا حد قابل توجهی کاسته خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان در پاسخ به این سوال که آیا احداث تونل دوم محیط زیست گردنه حیران را تهدید نمی‌کند، افزود: مطالعات نشان می‌دهد، احداث تونل برای اقلیم منطقه مشکلی به وجود نخواهد آورد.

یوسف‌زاده تصریح کرد: این پروژه آماده برگزاری مناقصه است و با توجه به اینکه تا انتهای تونل در محدوده استان اردبیل بوده، احداث تونل توسط اردبیل عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/136/ح

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در تونل‌های شهری
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود