Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: نوع مدیریت پسماند در شرایط فعلی منطبق با اصول زیست محیطی و اقتصادی نیست و باید این شکل مدیریت پسماند تغییر کند؛ برای این کار نیاز به همراهی مردم داریم. 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ پیروز حناچی صبح امروز ضمن بازدید از بخش های مختلف مجتمع پردازش و دفع پسماند آرادکوه در کهریزک با حضور در جمع تعدادی از مدیران این مجموعه گفت: حضرت علی (ع) می فرمایند خداوند آن کسی را رحمت کند که می داند از کجا آمده است، کجا هست و به کجا می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم که هم اکنون در مدیریت شهری هستیم می دانیم یکی از مهم ترین معضلات شهر تهران پسماند است و در تلاش هستیم تا این مشکلات را برطرف کنیم.

وی افزود: نوع مدیریت پسماند در شرایط فعلی منطبق با اصول زیست محیطی و اقتصادی نیست و باید این شکل مدیریت پسماند تغییر کند؛ برای این کار نیاز به همراهی مردم داریم. شهردار تهران با قدردانی از عملکرد سازمان مدیریت پسماند عنوان کرد: تلاش های مجموعه مدیریت پسماند و اجرای طرح «کاپ» جای قدردانی دارد. توصیه من این است تلاش کنیم برنامه های مدیریت پسماند با روح حاکم بر برنامه سوم شهرداری انطباق داشته باشد تا اعضای شورای شهر هم در اجرای برنامه ها با ما همراهی کنند. به اعتقاد من مشروعیت مدیریت شهری به رای مردم است و ما باید در این زمینه با اعضای شورای شهر که منتخبان مردم هستند، همراه باشیم.

وی به برخی از پروژه های مدیریت پسماند که به دلیل وجود تحریم ها اجرای آن ها با مشکل مواجه شده است اشاره کرد و گفت: به هر حال شرایط ما عادی نیست و در تمام زمینه ها این مشکل وجود دارد و امیدوارم از این شرایط عبور کنیم. به هر حال باید مشکلات را گام به گام حل کنیم و برنامه ریزی های ما بر مبنای تغییرات تدریجی صورت بگیرد.  حناچی بر توجه بیشتر به تبلیغ و ترویج شیوه درست مدیریت پسماند از مبدا تاکید و تصریح کرد: باید با استفاده از رسانه های عمومی و شبکه های اجتماعی اقدامات تبلیغی و ترویجی انجام دهیم و مردم را تشویق کنیم که زباله های خود را از مبدا تفکیک و به طور کلی، زباله های کمتری هم تولید کنند. از سوی دیگر، با استفاده از ظرفیت استارت آپ ها شیوه های جدید بازیافت و مدیریت پسماند را انجام دهیم. به عقیده من، تغییر شیوه مدیریت پسماند با این اقدامات تحقق پذیر است. همچنین، باید با اقدامات تشویقی کاری کنیم که مردم با ما همراه شوند و همزمان از موضوع تبلیغات غافل نباشیم. 

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود به بارندگی های اخیر در تهران اشاره کرد و گفت: در موضوع بارش های اخیر، انتشار فیلم هایی در شبکه های اجتماعی از زحمات کارگران شهرداری در باز کردن مسیل ها، تاثیر بسیاری بر همراهی و کمک های مردمی داشت. به طور حتم، در سایر موارد نیز می توانیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم.

شهردار تهران ادامه داد: به عقیده من، موضوع پسماند بسیار مهم است و اقدامات و برنامه ها در این زمینه باید با جدیت پیگیری شوند. خوب است افرادی که دست اندرکار و تصمیم ساز هستند را یک بار به مجموعه آرادکوه دعوت کنیم تا از نزدیک با سختی های این کار آشنا شوند.

وی با تاکید بر تبلیغ و معرفی اقدامات انجام شده در زمینه بازیافت پسماند گفت: ضمن تبلیغ اقدامات مثبت، اگر انتقادی هم وارد است باید آن را بپذیریم. به عنوان مثال، موضوع زباله گردها و کودکانی که در سطل های بزرگ سرک می کشند تصویر خوبی نیست و باید کاری کرد شاهد چنین صحنه هایی نباشیم.    

بیشتر بخوانید: مدیرکل محیط زیست لرستان:مردم وسمن ها به وضعیت زیست محیطی شهر پلدختر توجه ویژه داشته باشند عملیات اجرایی سه پروژه مهم مدیریت شهری تبریز آغاز می شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت تبلیغات زباله زیست محیطی کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  باقر مهرعلیلو گفت: در این پایش وضعیت زیست محیطی واحدها از جمله نحوه مدیریت پساب تولیدی واحد، استفاده از سیستم آبپاش در فرایند تولید، میزان فضای سبز و  میزان ذرات محیطی واحدها مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: ۷ واحد شن  و ماسه در شهرستان چایپاره فعال هستند و بر اساس ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، در صورت عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی مشمول یک درصد عوارض سبز می شوند.
 

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست