Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه هدف مشترک سایت‌های تولیدی ایران خودرو، صفر کردن کسری قطعات خودروهای ناقص است، گفت: خودرویی که دارای 41 قطعه کسری بوده در چند ماه اخیر این کسری به 14 قطعه تقلیل پیدا کرده که اتفاق بسیار خوشایندی است و ما انتظار داریم این تعداد کسری قطعات نیز توسط شرکت ساپکو به حداقل یعنی صفر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، فرشاد مقیمی در بازدید از ایران خودرو تبریز، این شرکت را یکی از بزرگترین سایت‌های تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو دانست و افزود: ایران خودرو تبریز به عنوان قطب صنعتی استان آذربایجان شرقی قادر است ظرفیت سالانه 130 هزار دستگاه خودروی سواری را تولید کند.

وی با بیان اینکه محصولات تولیدی این سایت معطوف به ایران خودرو نباشد، افزود: خواسته ما از ایران خودرو تبریز این است علاوه بر تولید محصولات ایران خودرو، ضمن بهره‌مندی از ظرفیت های تولیدی محصولات به روز دنیا، کسب سهمیه تولید از بازارهای بین المللی و کشورهای همسایه را در برنامه خود قرار دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی کشور همواره بر سر زبان‌ها بوده و استان آذربایجان شرقی با وجود قطعه سازانی که بیش از 40 درصد قطعات خودرویی داخل کشور را تأمین می‌کنند؛ باید از ظرفیت تولید محصولات دیگر به غیر از ایران خودرو نیز بهره‌مند شود تا موجب توسعه و شکوفایی صنعت خودرو کشور بالاخص،  در منطقه آذربایجان شود.

مقیمی گفت: اصولاً صنایع مهم کشور در چند شهر صنعتی متمرکز شده که یکی از آن‌ها شهر صنعتی تبریز است.

وی تأکید کرد: خواسته ما از مهندس حاجی‌زاد به عنوان مدیرعامل سایت ایران خودرو تبریز با توجه به زیرساخت‌های مناسب و ظرفیت موجود، برآورد طرح‌های اولیه در خصوص گنجایش سایر محصولات دیگر در چرخه تولید این شرکت است و گروه صنعتی ایران خودرو حمایت کامل را در خصوص نحوه اجرایی نمودن آن خواهد داشت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: نکته دیگر که باید به آن توجه شود، مجموعه اقدامات به حداقل رساندن هزینه‌ها در بحث خودروهای کف و لغو کسری خودروهاست که دستورات لازم در این خصوص به شرکت ساپکو داده شده است.

وی خواستار هماهنگی همه جانبه بین دستگاه‌های اجرایی، انجمن قطعه سازان و سایت های تولیدی شد و مسئولیت آن را به شرکت ساپکو محول کرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه در سال 96 سایت تبریز نزدیک به 100 هزار دستگاه خودرو تولید کرده است گفت: شرکت هایی نظیر ایران خودرو تبریز باید در بازارهای خارج از کشور که نزدیک به حوزه خودرو هستند در بحث صادرات متمرکز شوند.

به گزارش روابط عمومی ایران خودرو تبریز، مقیمی بیان کرد: ترسیم برنامه منسجم پنج ساله آینده این سایت باید به گونه ای عمل شود که آثار رشد و توسعه کمی و کیفی محصول و بهره‌وری کاملاً مشهود و ملموس باشد.

وی کسب سه ستاره کیفیت محصول سورن که اخیراً توسط شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران به این شرکت اعطا شد را به همه دست اندرکاران و کارکنان مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو تبریک گفت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ادامه به حل مسائل و مشکلات بین سازمانی اشاره کرد و گفت: امروز باید جهادی فکر کرده و جهادی عمل کنیم. با روحیه اقتصاد مقاومتی می‌توان با مسائل و مشکلات مقابله کرد.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: امروز در جبهه‌ای واقع شدیم که همانند زمان جنگ کسانی آمدند و رفتند که توانستند با غیرت تمام جنگ هشت ساله را به پیروزی برسانند. پس وظیفه ما هم این است که در راه خدمت به صنعت و تولید کشور جان فشانی کنیم.

حمید حاجی زاد منصور - مدیرعامل ایران خودرو تبریز نیز در جریان این بازدید گفت: در حال حاضر 2000 خودروی سمند و سورن تجاری سازی شده و منتظر بارگیری و ارسال به سوی نمایندگان فروش در سراسر کشور هستند.

وی در خصوص موجودی پارکینگ خودروهای سایت تبریز بیان کرد: هم اکنون موجودی پارکینگ این شرکت حدود 7000 خودرو بوده که در صورت ارسال و تحویل 2000 خودروی تجاری سازی شده این عدد به کمتر از 5000 خودرو کاهش می یابد.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز یادآور شد: روزانه 300 دستگاه خودروی سمند رفع کسری قطعات شده و به پارکینگ بزرگ این شرکت هدایت می‌شوند.

حاجی‌زاد منصور گفت: میانگین تعداد قطعات کسری خودروی سمند قبل از این 41 قطعه بوده که با پیگیری های صورت گرفته این تعداد به 14 عدد تقلیل پیدا کرده است.

وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان و تعهدی که نسبت به مشتریان داریم، وضعیت آمار خودروهای کف(ناقص) به سرعت در حال کاهش است و مواردی همچون ماندگاری بیش از حد خودرو، عدم تجاری سازی محصول، کاهش تولید و تأمین قطعات مرتفع شده است.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز گفت: هم اکنون تولید روزانه این شرکت 300 دستگاه بوده که با تعامل سازنده با شرکت ساپکو و ایسیکو و همچنین رونق تولید سایت این تعداد به 450 دستگاه خودرو افزایش خواهد یافت.

حاجی‌زاد منصور تأکید کرد: با توجه به زیرساخت‌های فنی و مهندسی ایجاد شده در داخل سایت، هم اکنون ایران خودرو تبریز ظرفیت و آمادگی کامل جهت تولید محصولات دیگر گروه صنعتی ایران خودرو را با تیراژ مناسب دارد.

وی در پایان به کسب سه ستاره کیفیت محصول سورن که مهرماه سال جاری از شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران اخذ شده است، اشاره کرد و افزود: این افتخار حاصل تلاش و کوشش تمامی پرسنل بوده که امید است با اخذ ستاره سوم سمند نیز برگ زرین دیگری بر دستاوردهای این شرکت افزوده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی