Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: واکسن روتاویروس یکی از واکسن های مورد نیاز کشور است که برای پیشگیری از ابتلای کودکان زیر ۵ سال به اسهال کاربرد دارد. واکسیناسیون با این واکسن جزء برنامه های ایمن سازی بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران قرار دارد و در ایران نیز از ۱۰ سال گذشته مطالعات برای تولید و اضافه شدن واکسن روتاویروس به برنامه واکسیناسیون کشور انجام شده و قرار است این واکسن به برنامه وا کسیناسیون کودکان در کشور اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر سیاری، متخصص کودکان و معاون سابق بهداشت وزارت بهداشت در زمان وزارت حسن هاشمی درباره اهمیت واکسن روتاویروس گفته بود: سالانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال  در دنیا به علت ابتلا به روتاویروس جان خود را از دست می‌دهند، البته در ایران آمار دقیقی از فوت کودکان مبتلا به روتاویروس نداریم، 

سیاری گفت: در حال حاضر بیشتر کشورهای دنیا برای پیشگیری از ابتلای کودکان به این بیماری از واکسن استفاده می‌کنند اما در کشور ما با وجود ضرورت هنوز این واکسن به سیستم واکسیناسیون اضافه نشده است. این واکسن در حال حاضر تولید داخل نیست و کشورهایی همچون هلند و فرانسه آن را تولید می‌کنند.

 روتاویروس، از جمله ویروس‌هایی است که در فصل پاییز شیوع بیشتری یافته وکودکان را گرفتار می‌کند. ابتلا به این ویروس با دو علامت تنفسی و اسهال و استفراغ همراه است.

رئیسی درباره واکسن پنوموک نیز گفت: واکسن پنوموک نیز که برای پیشگیری از ذات الریه و سینه پهلو کاربرد دارد نیز قرار است به برنامه واکسیناسیون کشور اضافه شود. پنوموکوک که میکروب آن باعث بیماری مننژیت و ذات‌الریه در کودکان می‌شود. بیماری خطرناکی است و در برخی از کسانی که سیستم دفاعی ضعیفی دارند ممکن است باعث مرگ و میر شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: در مورد واکسن روتاویروس و پنوموک به این شرط قرارداد واردات بستیم که فناوری تولید آن به ایران بیاید چون این تجربه ثابت شد که با توجه به تحریم ها و مشکلات اقتصادی باید از  قدمت چندین دهه تولید واکسن در انستیتوپاستور و موسسه رازی در کشور استفاده کنیم بنابراین به این شرط قرارداد واردات بستیم که تولید داخل داشته باشیم. الان قراردادها در حال تکمیل است و واردات شروع نشده است بسیار امیدواریم که اواخر سال آینده این تکنولوژی وارد کشور شود، همزمان با تولید، واردات هم انجام می شود، مقدمات کار فراهم شده است تا این واکسن ها در انستیتوپاستور ایران تولید شوند.

برچسب‌ها تولید واکسن سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید واکسن سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تولید واکسن سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده