Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@04:03:54 GMT

توازن پراکندگی کتابخانه‌های گناوه برقرار شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۰۹۲۶

توازن پراکندگی کتابخانه‌های گناوه برقرار شد

غلامرضا مهرجو روز چهارشنبه درجلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی گناوه افزود: در این شهرستان ۶ کتابخانه وجود دارد که سه کتابخانه شهری و سه واحد در روستاها مستقر هستند و این مراکز  توانسته‌اند در ترویج فرهنگ کتابخوانی گام‌های موثری برداشته و در کشور به موفقیت‌های چشمگیری نایل شوند.

وی اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با تلاش و نگاه بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه زیرساختی بویژه بخش فرهنگی با هدف ارتقای سرانه  فضای مطالعه شاهد افزایش چشمگیری هستیم که  این شهرستان از آن مستثنی نبودهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرجو  گفت: با وجود اینکه در توسعه و تجهیز کتابخانه‌های این شهرستان کارهای خوبی صورت گرفته، آمادگی داریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی وضعیت فعلی مطلوب‌تر شود.

فرماندار گناوه با بیان اینکه از شاخصه و معیارهای توسعه یافتگی کتاب است، افزود: کتاب شاهرگ حیاتی و اصل فرهنگ به شمار می‌آید که می‌تواند در کاهش و کارگشایی مسایل و مشکلات جامعه از از جمله آسیب‌های اجتماعی و بزه‌کاری نقش موثری ایفا کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر گفت: همسویی و همراهی آحاد جامعه در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه بسیار مهم است که در این ارتباط نویسندگان نقش کلیدی و اساسی باید ایفا کنند.

سیدعلی هاشمی افزود: نویسنده کتاب باید ذائقه اطلاعاتی مردم را شناسایی کند و اگر به این مهم توجه نکند بدون مشتری و نمی‌تواند در ترویج فرهنگ مطالعه مثمرثمر واقع شود.

وی اظهارداشت: والدین بویژه مادران باید خود را با مطالعه مانوس و در کنار آن  فرزندان خود را با کتاب و کتابخوانی آشنا کنند.

وی با بیان اینکه در برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که مردم حضور چشمگیری دارند نتایج خوبی از این همراهی و همدلی حاصل می‌شود، گفت: در اولین سال جشنواره کتابخوانی رضوی استان بوشهر چهارهزار، سال دوم هشت هزار و امسال ۲۶ هزار نفر مشارکت داشتند که این موید آن است که مردم استان علاقه‌مند به مطالعه هستند.

هاشمی از اقدام کتابخانه روستای چهارروستایی بخش ریگ گناوه در دعوت از مصطفی رحماندوست نویسنده برجسته کشور در هفته کتاب افزود: دعوت از این نویسنده مطرح کشور حرکتی ارزشمند و برای این روستا و استان بوشهر مایه سربلندی است.

وی بیان کرد: حضور و استفاده از نویسندگان مطرح در مناطق استان بوشهر کمک شایانی در تشویق و ترغیب و  ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در جامعه خواهد کرد.

در این نشست رئیس کتابخانه‌های عمومی شهر گناوه و ریگ و مسئولان روستاهای چهارروستایی، جزیره و محمدصالحی گزارشی از برنامه‌ها و مشکلات حوزه کاری خودرا ارایه و مطرح کردند.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.

برچسب‌ها بندرگناوه فرهنگی کتابخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندرگناوه فرهنگی کتابخانه بندرگناوه فرهنگی کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند