Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:17:11 GMT

به نام ِ نامی ِ «ناصر»

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۱۸۰۰

به نام ِ نامی ِ «ناصر»

«باید تأسف خورد بر شهری که مردانی چون سیدحسن رزّاز را در دامان خود پرورده است که نه‌تنها از لحاظ شکست‌ناپذیری در کشتی، بی‌بدیل بود، بلکه تنها قهرمان ایرانی دارای درجه اجتهاد از شهر نجف به‌حساب می‌آید. به اینها می‌توان افزود آزادیخواهی‌اش در عصر مشروطه و حبس‌شدنش در باغشاه و مبارزاتش با رضاخان و تسلطش بر ردیف‌های موسیقی ایرانی و درستکاری‌ اسطوره‌ای‌اش را که از او یَل یَل‌ها می‌ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش ایسنا، ابراهیم افشار، روزنامه‌نگا‌ر، در روزنامه همشهری نوشت: «در این تهران درندشت که هزاران خیابان، میدان، بزرگراه، کوی و محله دارد، فقط نام ۴ ورزشکار در طول این ۸۰سال بر خیابان‌هایش گذاشته شده است. بله، فقط ۴ ورزشکار که تازه یکی از آنان نیز در این سال‌ها تغییر یافته است. غیر از ناصر حجازی که اسمش به‌تازگی روی خیابانی در بلوار فردوس تهران نامگذاری شده است، غلامرضا تختی، میرمهدی ورزنده، دکتر ضیا‌ءالدین شادمان، ستاره بسکتبال نسل اول ایران تنها ورزشکارانی بودند که نامشان روی خیابان‌هایی از این شهر نشسته بود. البته بعد از حذف نام شادمان و تغییر آن به شادمهر، اکنون از خیل قهرمانان ورزش کشور فقط نام ۳ ورزشکار بر سر خیابان‌ها چسبانده شده است. حالا اگر میدان پرسپولیس را هم که اخیرا روی میدان پیروزان نامگذاری شده به اینها افزون کنیم، باز هم اختصاص ۴ اسم ورزشی از حدود ۲۷۰۰خیابان اصلی و فرعی در تهران، نازل‌بودن تعداد قهرمانان را نشان می‌دهد. این در حالی است که میرمهدی ورزنده، بنیانگذار ورزش‌های نوین در ایران که نامش بر خیابان فرعی بسیار کوچکی حوالی امجدیه حک شده است، دین بسیاری بر گردن تاریخ تهران دارد و در این میان صدالبته باید تأسف خورد بر شهری که مردانی چون سیدحسن رزّاز را در دامان خود پرورده است که نه‌تنها از لحاظ شکست‌ناپذیری در کشتی، بی‌بدیل بود، بلکه تنها قهرمان ایرانی دارای درجه اجتهاد از شهر نجف به‌حساب می‌آید. به اینها می‌توان افزود آزادیخواهی‌اش در عصر مشروطه و حبس‌شدنش در باغشاه و مبارزاتش با رضاخان و تسلطش بر ردیف‌های موسیقی ایرانی و درستکاری‌ اسطوره‌ای‌اش را که از او یَل یَل‌ها می‌ساخت.

بر این شهر باید گریست که حتی یک کوچه و یک کوی و یک خیابان فرعی‌اش به نام سیدحسن شجاعت نیست. شاید اگر تختی اکنون زنده بود و نام این همه خیابان و میدان و محله و ورزشگاه را به اسم خود مزین می‌دید، از «آسیدحسن دست‌بالا» شرم می‌کرد. یادمان باشد نخستین کسی از خیل ورزشکاران که نامش بر خیابانی در تهران نشست، دکتر ضیاءالدین شادمان بود؛ مردی از نخستین نسل ستاره‌های بسکتبال و والیبال ایران که در نخستین المپیک (۱۹۴۸ لندن) حضور داشت و نخستین مترجم و مولف مقررات و آیین‌نامه‌های این دو رشته در ایران بود. او که در سال‌هایی نیز ریاست فدراسیون‌های بسکتبال و والیبال را به‌ عهده داشت، دارنده مدرک دکترای اقتصاد کارگری از دانشگاه سوربن پاریس بود و هنگامی که در سال‌های ۱۳۴۲ تا ۴۴ شهردار تهران شد، با تصمیماتی آتشین برای پاکسازی مدیران متخلف جنگید. «سیّد» وقتی استاندار استان مرکزی شد، نخستین‌ بار برای مسجدجمکران برق و جاده آسفالته کشید. او از نخستین نسل تهیه‌کننده‌ها و مجریان برنامه روزانه اخبار ورزشی در ایران بود و البته نخستین گزارشگر مسابقات ورزشی به‌ صورت زنده محسوب می‌شد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابراهیم افشار ناصر حجازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین،‌ محسن هرمزی در مورد سرانجام مطالعات تغییر در اجرای طرح ترافیک در شهر تهران با تأکید بر اینکه ما در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران میراث دار کم و کاستی‌هایی هستیم، گفت: حوزه طرح ترافیک در سال‌های اخیر با توجه به مقتضیات زمانی به‌روزرسانی نشده است.

به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود

وی با بیان اینکه در به‌روزرسانی طرح ترافیک قواعد را در سال جدید در دستور کار قرار دادیم؛ بگونه‌ای که موضوع به‌روز رسانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می شود، افزود: بعد از نهایی شدن تغییرات، طرح اصلاحی باید در نهادهای بالادستی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد و بعد از آن نسبت به ابلاغ و اجرایی کردن طرح جدید اقدام می‌کنیم.


در طرح ترافیک جدید چیزی به نام طرح «زوج و فرد» نخواهیم داشت

هرمزی با تأکید بر اینکه جزئیات تغییرات بعد از نهایی شدن به اطلاع شهروندان می‌رسد، اظهار کرد: اما باید بگویم که بر اساس مطالعات جدید یک طرح ترافیک خواهیم داشت و چیزی به نام طرح «زوج و فرد» نخواهیم داشت و همچنین قواعدی مبتنی بر حوزه برقی سازی را وضع می‌کنیم؛ یعنی خودروها و موتورسیکلت‌های برقی قابلیت تردد بدون محدودیت خواهند داشت. در محدوده بازار و منطقه ۱۲ نیز محدودیت‌هایی برای تردد موتورسیکلت‌های بنزینی ایجاد خواهد شد.

طرح جدید ترافیکی کمکی به شب مردگی خیابان‌های پایتخت

معاون حمل و نقل شهرداری تهران تصریح کرد: طرح جدید ترافیکی را به نحوی مدیریت خواهیم کرد که از شب مردگی خیابان‌ها کم کنیم؛ زیرا طرح ترافیک سال‌ها باعث شده که به شب مردگی خیابان‌ها کمک کند.

کد خبر 846911 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم شهرداری تهران طرح ترافیک

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس)
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • جزئیات تغییرات طرح ترافیک جدید در پایتخت/ طرح «زوج و فرد» حذف می شود؟
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت؟
  • زوج و فرد از طرح ترافیک پایتخت حذف شد
  • حذف زوج و فرد در طرح جدید ترافیک پایتخت