Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امید امیدی روز چهارشنبه در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی افزود: از این تعداد ۸۳ طرح، برنامه محور بوده اند و برنامه زمان بندی، پیش بینی و برآورد اعتبار برای آن انجام شده است.

وی با اشاره به ثبت ۲۷ طرح در سامانه نیپا ( نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی) ادامه داد:‌ مابقی طرح ها نیازمند تعیین تکلیف و پیگیری مشکلاتی همچون بانک و خدمات زیرساختی بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۶۲ طرح اقتصاد مقاومتی در لرستان پیگیری می شود تصریح کرد: انتخاب طرح های اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغالزایی و دانش بنیانی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: همچنین برنامه عملیاتی توسعه چهار ساله لرستان در قالب ۳۲۲ شاخص اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و با تاکید بر شاخص های اقتصادی  در دست اجرا است.

امیدی افزود: ۱۰ پروژه برنامه محور اقتصاد مقاومتی استان در سیل فروردین ماه امسال خسارت شدیدی متحمل شدند و سه ایستگاه پمپاژ آب به طور کامل تخریب شد.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی لرستان توسعه اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد