Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@16:53:52 GMT

ورود محصولات زیستی ایرانی به بازارهای جهانی

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۳۴۸۵

ورود محصولات زیستی ایرانی به بازارهای جهانی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقل از معاونت عملی و فناوری، یک نماد ملی برای محصولات زیستی ایرانی تعریف می شود. نمادی ایرانی و بومی که در همه دنیا با یک نام و نشان شناخته می شود. تلاش ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق توسعه تولید محصولات زیستی در کشور به سمت تعریف یک نماد ملی حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران باید خودکفا شود. این یک شعار نیست. یک باور است که باید در ذهن و دل همه ایرانیان بنشیند. باوری که می تواند ایران را به خودباوری و استقلال برساند. استقلالی که اساسی ترین نیاز کشور در روزهای تحریم و تنهایی است.

در این میان تلاش برای خودکفایی ایران در میان دانشمندان و متخصصان توجیه بیشتری دارد. دانشمندانی که می توانند با تولید محصولات مورد نیاز کشور، ایران را به کشوری توانمند و خودکفا تبدیل کنند. نخبگان و سرآمدان علمی که با تجاری سازی ایده های خود آینده کشور را تضمین می کنند.

زیست بوم فناوری و نوآوری یکی از زیرساخت هایی است که برای توسعه علمی و فناوری در کشور ایجاد شده است. زیست بومی که هدف آن کمک به صاحبان ایده و خلاقانی است که در مرز دانش فعالیت می کنند و مسیر پیشرفت علمی کشور را هموار می سازند.

ایران کشوری است که در حوزه زیست فناوری توسعه یافته و جزء کشورهای پیشرو در این زمینه است. پیشرفت هایی که نام محصولات زیستی ایرانی را در دنیا بلندآوازه کرده که این مهم با تلاش مدیران، بازیگران و سرآمدان زیستی در کشور محقق شده است.

تعریف برندی ایرانی برای محصولات زیستی تولید شده در کشور یکی از اهدافی است که ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می کند. برندی که بتواند کالاها و محصولات تولیدی ایرانی را در یک قاب مشترک تعریف کند. یک قاب ایرانی و بومی که نام ایران را به بازار جهانی زیستی معرفی کند.

تعریف نماد ایرانی برای محصولات بومی یک ضرورت انکارناپذیری است که می تواند به شناساندن توانمندی‌های ایران در حوزه علم و فناوری، موثر باشد. محصولاتی که با تلاش های صورت گرفته در زیست بوم فناوری و نوآوری پلو به پهلوی محصولات مشابه خارجی می زنند و چیزی کم از این محصولات ندارند.

انتهای پیام/

169 / 167 محصولات زیستی بازار جهانی فناوری تحریم تولید توسعه محصول

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محصولات زیستی بازار جهانی فناوری تحریم تولید توسعه محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی