Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ده‌وزمی روز چهارشنبه در نشست کارگروه معدن زیرمجموعه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کردستان با اشاره به اینکه میزان اشتغالزایی معدن طلای ساریگونی قروه یک هزار و ۴۰۰ نفر است، اظهار داشت: طرح توسعه این معدن در این سفر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه ۴۰۳ پروانه بهره‌برداری واحدهای معدنی در استان صادر شده که از این تعداد ۱۵۰ معدن فعال است،  اضافه کرد: ۱۰۷ واحد معدنی سنگ لاشه در استان دیگر فعالیت ندارند و ۱۰۳ پروانه هم به دلیل فعال نبودن باطل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دره وزمی با بیان اینکه میزان ذخیره قطعی واحدهای معدنی استان ۶۴۴ میلیون تن است، یادآور شد: اشتغال اسمی واحدهای معدنی استان کردستان هم ۱۰۴ هزار نفر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان مساحت کل پروانه‌های بهره‌برداری واحدهای معدنی استان را ۴۴۷ کیلومتر مربع اعلام کرد و گفت: ۱۶.۶ کیلومتر مربع مجموع مساحت سینه‌کار (درگیر استخراج) است.

دره‌وزمی با بیان اینکه ۶۲ پروانه اکتشاف هم به وسعت ۱۱۴.۴ کیلومتر مربع در استان صادر شده است، تاکید کرد: ۱۷ گواهی کشف صادر شده که مجموع ذخایر آنها حدود ۴۰ میلیون تن است و چهار پهنه اکتشافی در استان نیز تعریف شد که در سه پهنه پرواز ژئوفیزیک انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه مساحت این چهار پهنه ۱۲ هزار و ۷۲۰ کیلومتر مربع است، اظهار داشت: ۴۴ درصد کل مساحت استان تحت مطالعات نوین اکتشافی قرار گرفته است.

برچسب‌ها صنعت و معدن کردستان معادن قروه استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن کردستان معادن قروه استانداری کردستان صنعت و معدن کردستان معادن قروه استانداری کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی