Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عبدالمهدی مستکین» شامگاه  چهارشنبه در حاشیه آیین بزرگداشت حافظ در اراک در گفت‌وگو با ایرنا افزود: نام سه شخصیت برجسته دیگر کشور شامل «فریدالدین محمد عطار نیشابوری»، «ابوریحان بیرونی» و «حکیم فارابی» نیز تا یک ماه آینده به ثبت جهانی می رسد.

وی ادامه داد: «فخر الدین عراقی» و «امیرکبیر» نیز 2 نفر از مشاهیر با ارزش کشور هستند که از خطه استان مرکزی برخاسته و نامشان در فهرست جهانی به ثبت رسیده است و «حکیم نظامی» نیز که متعلق به شهرستان تفرش از توابع این استان عالم‌پرور است در آینده نزدیک به ثبت جهانی می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بخش فرهنگی کمیسیون ملی سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد( یونسکو) خاطرنشان کرد: ۲۳ اثر فرهنگی ملموس و ۲ اثر طبیعی کشور نیز تاکنون موفق به ثبت جهانی در سازمان یونسکو شده‌اند.

مستکین یادآور شد: استان مرکزی در طول تاریخ بیشترین مفاخر و مشاهیر کشور را به خود اختصاص داده و از این منظر پرورنده اصحاب علم و ادب و دانایی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: امیرکبیر که در طول سه سال و ۲ ماه حکومت در دربار شاهان قاجار بیشترین تحولات را در کشور به‌وجود آورد از جمله مفاخر و مشاهیر بنام استان مرکزی است.

 مدیر بخش فرهنگی کمیسیون ملی سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد( یونسکو) با یادآوری مرمت خانه امیرکبیر در روستای هزاوه از توابع اراک، گفت: استان‌ها و شهرهای تاریخی باید با برنامه‌هدفمندداشته‌های فرهنگی و تاریخی خود را به گونه‌ای معرفی کنند که آن خطه به یکی از مقصدهای گردشگری و فرهنگی کشور تبدیل شود و ضمن بهره‌مندی از سرمایه‌های معنوی و فرهنگی بستر رونق گردشگری و درآمدزایی فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب در اراک به‌عنوان یک رخداد مهم فرهنگی بود که در طول 6 روزبرگزاری آن 12 میلیارد ریال فروش داشت.

حجت الاسلام «عباس دانشی» افزود: استان مرکزی میزبان نخستین دوره نمایشگاه کتاب سال است درصورتی که در استان‌های همجوار چهاردهمین دوره این نمایشگاه را برگزار می‌کنند و نیاز است که به سرعت تاخیرها در این حوزه جبران شود.

وی ادامه داد: دهمین نمایشگاه کتاب در استان مرکزی برگزار شد در صورتی که در استان‌های دیگر نمایشگاه‌ کتاب بیستمین دوره را در تقویم خود دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد:  دستگاه‌های اجرایی باید برای تبدیل شدن استان فرهنگی مرکزی به قطب برگزاری نمایشگاه و برنامه‌های هنری و ادبی حضور فعالانه داشته باشند.

حجت الاسلام دانشی گفت: استان مرکزی تا پایان سال میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد استانی خواهد بود.

سازمان علمی، فرهنگی ملل متحد (UNESCO) یکی از سازمان های تخصصی وابسته به سازمان ملل متحد است که درسال ۱۹۴۵ تشکیل شد.

هدف این سازمان کمک به صلح و امنیت در جهان از راه همکاری بین المللی در زمینه های آموزشی و علمی و فرهنگی وتربیتی به منظور افزایش احترام به عدالت و قانون مداری و حقوق بشر، بر پایه منشور سازمان ملل متحد است.

۱۹۵ کشور عضو یونسکو هستند و مقر آن در پاریس پایتخت فرانسه است و دفترهایی در کشورهای مختلف دارد.

برچسب‌ها استان مرکزی فرهنگی دفتر میراث فرهنگی و هنری یونسکو  انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی فرهنگی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان مرکزی فرهنگی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:بابک شکارچی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
وی افزود: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت.

دیگر خبرها

  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت
  • در هوای مهاجرت ۷۰ میلیون ایرانی!/کلاه‌ها را به احترام ایران از سر بردارید/خطر دوقطبی شدن در موضوع تعطیلات