Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، نعمت‌الله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در حاشیه بازدید از انبارهای سازمان تعاون روستایی استان تهران در منطقه امین‌آباد شهرری اظهار کرد: پایانه عرضه مستقیم گوشت طیور در منطقه امین‌اباد شهر ری تا پایان سالجاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در این منطقه پایانه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی روستائیان نیز تا سال 1400 در این منطقه به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برنامه‌ریزی شده است که پایانه صادراتی نیز در این مکان ایجاد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران ادامه داد: انبارهای تعاون روستایی در منطقه امین‌آباد دارای 30 هزار هکتار وسعت است و همچنین 70 هزار متر مربع سالن مسقف دارد که در صورتی که از آن به درستی استفاده شود ظرفیت‌های مناسبی برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی دارد.

ترکی تصریح کرد: بر اساس بازسازی که در این منطقه انجام می‌شود علاوه بر اینکه تولیدکنندگان تعاونی‌ها و اتحادیه‌های محصولات کشاورزی می‌توانند محصولات خود را به طور مستقیم در این مکان عرضه کنند در بلندمدت با توجه به وسعت این منطقه امکان ایجاد پایانه صادراتی خواهیم داشت.

بنابراین گزارش، این پایانه صادراتی یک مرتبه نیز در سال 1391 توسط صادق خلیلیان وزیر کشاورزی وقت افتتاح شد و به دنبال عرضه مستقیم محصولات کشاورزی بودند و در کنار این بارانداز سامانه الکترونیکی نیز ایجاد شده بود اما بعد از طی مدتی این بارانداز تعطیل شد و دولت دوباره با تجهیز و بازسازی آن قصد افتتاح مجدد و بهره‌گیری مجدد از آن دارد.

بنابراین گزارش، این بارانداز سازمان تعاون روستایی استان تهران با داشتن 70 هزار متر مربع سالن مسقف سرپوشیده و انبار و 30 هزار هکتار اکنون تبدیل به محلی برای ذخیره‌سازی کالاهای غیر کشاورزی تبدیل شده است. همچنین بخشی از انبارهای این منطقه به سازمان چای ایران اجاره داده شده و انبارها به محل نگهداری چای سنواتی شده و به سازمان چای کشور اجاره داده شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • عرضه محصولات خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در کوهبنان
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • متن کامل گزارش نهایی تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان