Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه ۵ کشور که به میزبانی گلستان برگزار شده بود، شب گذشته با معرفی نفرات برگزیده به‌کار خود پایان داد. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، شامگاه چهارشنبه مراسم اختتامیه بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه 5 کشور در استان گلستان به‌کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از 4 هزار و 680 اثر از سوی قصه‌گوهای استان‌های گلستان، گیلان، مازندران، البرز، سمنان، خراسان شمالی و تهران به این جشنواره ارسال شده بود که در مدت برگزاری این رویداد 35 قصه‌گوی برگزیده به اجرای برنامه پرداختند.

براساس اعلام قبلی 5 نفر از قصه‌گوهای برگزیده مرحله منطقه‌ای به جشنواره کشوری راه‌ پیدا‌ کرده‌اند. الهام مظفری از استان البرز با قصه «جشن تولد مار بوا»، فاطمه اوج اختری از استان تهران با قصه «هدیه ای برای خدا»، مریم احتشام از خراسان شمالی با قصه «رسم قدیم»، منیژه واحد قاضیانی از استان گیلان با قصه‌ «گلبهار» و حسین کاظمی از استان مازندران با قصه «شال و مش حسن در شب یلدا» به عنوان قصه‌گوهای برتر این جشنواره معرفی شدند.

جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی به میزبانی گلستان آغاز شدگلستان میزبان جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی برگزار می‌شودخانه آخر کلاغ قصه‌های یزد؛ جشنواره قصه‌گویی ‌به کار خود پایان داد

همچنین مریم مهدی‌پور با قصه «آواز گمشده» از استان البرز، محمدرضا برومند با قصه «طوطی و بقال» از استان تهران، فاطمه نودهی با قصه «بخاطر یک تکه پنیر» از استان خراسان شمالی، عسل نیکو با قصه «قلب مترسک» از سمنان، سمیه نورعلیشاهی از استان گلستان با قصه «بشنو از نی»، سمیه رنجبر با قصه « مهربانترین آدم برفی» از استان گیلان و ایمانه رجبی با قصه « قدم یازدهم» از استان مازندران  تشکیل شایسته تقدیر شدند.

جایزه داوران نوجوان این جشنواره نیز به سیدامین حسینی از استان تهران برای قصه « سفید آزاد» اهدا شد.

عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان نیز در اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: قصه‌گویی باید در خدمت به جامعه درآید و امروز با توجه به گسترش آسیب‌های اجتماعی نیاز داریم تا قصه‌گوها به این مقوله‌ها ورود کنند زیرا اثرگذاری آنان بر جامعه هدف بیش از سایرین است.

وی افزود: یکی از نگرانی‌ها ما در استان و البته در کشور وضعیت و تعداد کودکان بازمانده از تحصیل است که در آینده می‌تواند آسیب‌های اجتماعی فراوانی را به بار آورد.

چراغعلی گفت: مردم مناطق حاشیه‌نشین دسترسی کمتری به کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان و برنامه‌های فرهنگی و هنری دارند، باید متولیان این بخش برای اجرای برنامه‌های کانونی نیم‌نگاهی به این مناطق داشته باشند.

انتهای پیام/582/ح

R41471/P/S6,70/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار