Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@21:17:22 GMT

فرمانداران نسبت به آزادسازی سواحل گیلان اقدام کنند

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۵۸۶۷

فرمانداران نسبت به آزادسازی سواحل گیلان اقدام کنند

ایسنا/گیلان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم آزادسازی سواحل در اختیار نهادها و اشخاص، گفت: آزادسازی سواحل به فوریت در دستور کار فرمانداران شهرستان های ساحلی قرار گیرد.

علی اوسط اکبری مقدم در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، با اشاره به تاکید اخیر وزارت کشور مبنی بر ساماندهی سواحل، اظهار کرد: آزادسازی سواحل به فوریت در دستور کار فرمانداران شهرستان های ساحلی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان گیلان بالغ بر ۲۷۰ کیلومتر نوار ساحلی دارد، تصریح کرد: بخش عمده ای از این نوار تحت تصرف نهادهای دولتی و اشخاص است و ساحل آزاد خیلی کم داریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان آزادسازی حریم دریا را اولویت وزارت کشور دانست و افزود: این مسئولیت بر عهده سازمان بنادر بوده و فرمانداران مکاتبات لازم را درخصوص آزادسازی سواحلی که به صورت مشهود توسط افراد یا نهادها تصرف شده است انجام دهند.

اکبری مقدم با تاکید بر لزوم مدیریت یکپارچه سواحل و رعایت حریم ۶۰ متری دریا، اضافه کرد: ساماندهی شناگاه ها در قالب مدیریت یکپارچه سواحل از طریق واگذاری به بخش خصوصی انجام می شود تا بتوانیم هزینه های دولتی را کاهش دهیم.

وی حوادث ناگوار در سواحل گیلان را مربوط به خارج از شناگاه ها دانست و گفت: در راستای مدیریت یکپارچه سواحل در حوزه عمرانی به دنبال شناسایی مناطق مستعد شناگاه در نوار ساحلی هستیم.

رحیم حیدری، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان نیز، با اشاره به نزدیکی سواحل استان به طبیعت و مردم، اظهار کرد: سواحل گیلان ظرفیت های اقتصادی و فرهنگی و گردشگری فراوانی دارد.

وی با اشاره به نوار ساحلی ۲۷۰ کیلومتری استان گیلان، افزود: با برنامه ریزی و تمهید مقدمات مناسب می توانیم از این موهبت خدادادی برای توسعه استان استفاده و مشکل اشتغال را برطرف کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان حمل و نقل، صنایع دستی، طرح های بوم گردی، تجارت و... را از جمله زیرساخت های گردشگری دانست و تصریح کرد: اگر برای مدیریت گردشگران برنامه نداشته باشیم با آثار مخرب زیست محیطی و فرهنگی و در نهایت توسعه نامتوازن مواجه خواهیم شد.

حیدری با اشاره به گرایش گردشگران برای حضور در سواحل به ویژه در ایام تعطیلات، خاطرنشان کرد: ستاد ساماندهی سواحل به ریاست وزیر کشور و در استان های ساحلی به ریاست استاندار برگزار می شود لذا برنامه ریزی ها و سیاستگذاری های لازم توسط کمیته های ستاد ساماندهی سواحل اتخاذ و اجرا می شود.

وی با بیان اینکه گردشگری ساحلی با هدف تکریم باورها، هنجارها، آداب و رسوم بومی و محلی انجام خواهد شد، گفت: متاسفانه مغروقین در سواحل دریا همه در خارج از شناگاه ها بوده که نشان دهنده یک آسیب فرهنگی است.

فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان نیز در ادامه، از طراحی ۹ فعالیت در کمیته فرهنگی ستاد ساماندهی سواحل استان خبر داد و یادآور شد: برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و هنری، کارگاه های آموزشی، جشنواره های فرهنگی و تفریحی، جنگ شادی، برنامه های مناسبتی، جشنواره مجسمه های شنی، جشنواره بازی های بومی و محلی و طرح جمع آوری زباله از جمله این برنامه هاست.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۶ برنامه و امسال ۱۸۴ برنامه در سواحل استان اجرا کردیم، گفت: شاهد رشد ۱۷.۵ درصدی برنامه های فرهنگی و هنری در سواحل استان هستیم.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان از اجرای ۱۸ تئاتر در ساحل ۹ شهرستان گیلان طی امسال خبر داد و اضافه کرد: باید در اجرای برنامه های فرهنگی و هنری سواحل تنوع داشته باشیم و تصدی گری امور را به بخش خصوصی واگذار کنیم و خودمات متولی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نوار ساحلی خزر شناگاه طرح های سالم سازی دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گاز قسمتی از کرج قطع می‌شود
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ماسه‌خواری پرونده همیشه باز در سواحل مازندران
  • گاز قسمتی از کرج قطع می شود
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است
  • عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی ارزیابی می‌شود
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود