Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، ارسلان زارع در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان استان، مدیران عامل بانک ها و مدیران دستگاه های اجرایی در سالن غدیر استانداری برگزار شد، ضمن تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ع) اظهار داشت: در شرایط پیچیده اقتصادی جامعه و در پی تحولات بین المللی ، دشمنی های استکبار جهانی و تشدید تحریم‌های غیر اخلاقی، غیرقانونی و ظالمانه علیه ملت بزرگ ایران و نظام جمهوری اسلامی؛ محدودیت ها و مشکلاتی در بخش های مختلف مخصوصا اقتصادی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راهبرد اقتصادی کشور با تدبیر رهبر معظم انقلاب تحت عنوان اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رییس جمهوری و دولت تدبیر و امید نیز است، افزود: با ایستادگی و مقاومت ملت و تلاش و همکاری بخش خصوصی و حمایت دولت انشاالله همانند گام اول انقلاب از این مرحله سخت و دشوار نیز گذر خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در استان با همکاری مردم، نمایندگان مجلس شورای، حمایت های دستگاه های اجرایی، سازمان های مردم نهاد و همت بخش خصوصی کوشش های فراوانی شده افزود: نرخ بیکاری کشور در سال 97 که 12 درصد بود، در استان گیلان 11.4 درصد ثبت شده که با تلاش های صورت گرفته و نتیجه بخش در شش ماه اول سال جاری  این رقم در استان به 9.6 درصد رسید که کاهشی معنادار است.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه عمده بیکاران استان جوانان و تحصیلکردگان هستند گفت: با وجود محدودیت ها و مشکلاتی که بود حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در ردیف های مختلف در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی پرداخت شده که باعث تثیت اشتغال واحدهای صنعتی و تولیدی و ایجاد شغل های جدید شده است.

وی با اشاره به بازگشت بیش از 360 واحد راکد و نیمه راکد در سال جاری به چرخه تولید خاطر نشان کرد: با ابتکار جانشین ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان گیلان ، برای 196 واحد نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد  و اشتغالزا، برای دریافت 852 میلیارد تومان تسهیلات به بانک ها معرفی شدند.

وی با بیان اینکه برای اشتغال روستایی در استان تسهیلات به میزان 528 میلیارد تومان اعلام که 332 میلیارد تومان آن ابلاغ شده اظهار داشت: انتظار داریم با دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باقیمانده سهم استان و همچنین 500 میلیارد تومان برای اتمام طرح های قبلی که پرونده در کارگروه اشتغال به بانک ها معرفی شدند، اختصاص پیدا کند.

نمایند عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه بعضی از استان ها نتوانستند همه سهم تخصیصی را جذب کنند عنوان داشت: باتوجه به مستعد بودن استان و در مجموع حدود 900 میلیارد تومان پرونده آماده صورت در کارگروه داریم و انتظار داریم سهم قابل توجهی برای فعالیت و بهره برداری و اشتغال استان گیلان اختصاص پیدا کند.

استاندار گیلان با اشاره به واحدهای تحت تملک شستا مانند چوکا و چوب اسالم در گیلان که از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند اظهار داشت: تزریق سرمایه و همچنین حل مشکل بدهی معوق آن واحدها برای جلوگیری از تنش های احتمالی که فرصتی خوبی برای استقلال این واحدهاست، اهمیتی دوچندان دارد.

وی با بیان اینکه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در استان گیلان سه طرح مشخص زراعت چوب، نوغانداری و تولید ماهی در استخرهای کوچک شناسایی و در ستاد اقتصاد مقاومتی هم تصویب شده، گفت: در صورت حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با پرداخت تسهیلات کم بهره در قالب شرکت های تعاونی یا اشخاص آمادگی برای ایجاد شش هزار فرصت شغلی برای طرح های فوق قابل ارائه است.

زارع به درخواست نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی اشاره و خاطر نشان کرد: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی و مدیران عامل بانک ها می بایست پیوسته پیگیری های لازم را برای حل مشکلات واحدهای تولید و صنعتی انجام دهند تا استان بتواند سهم بیشتری را اخذ کند و میزان نرخ بیکاری کاهش یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال بخش خصوصی بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا

به گزارش فارس؛ سیدامیر سیاح رئیس مرکز مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار با اعلام این مطلب افزود: امیدواریم تا 25 اردیبهشت یک میلیون و 600 هزار مجوز کاغذی مانده در دست مردم در این مدت زمان باقی مانده به شناسه یکتا تبدیل شوند و شاهد تبدیل بیش از 2 میلیون پروانه کاغذی اعم از صنفی و غیرصنفی در کشور به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا باشیم.

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار درباره صدور مجوز به واسطه نبودن امکان صدور آن از طریق درگاه ملی مجوزها گفت: تعداد مجوزهای کاغذی که هنوز به صورت کاغذی صادر می شود و در درگاه نیست بسیار کم است.برای آنها تسهیلاتی قائل می شویم اما لازم است صادرکنندگان چنین مجوزهایی زودتر به درگاه متصل شوند.

اما تا آن زمان این امکان مهیا می شود که صاحبان چنین مجوزهایی بتوانند به فعالیت خود ادامه ادامه دهند.

وی بیان کرد: اگرچه برای صدور تبدیل مجوزها براساس قانون از 26 اردیبهشت ماه 1403، فردی که شناسه یکتا ندارد به منزله بدون مجوز است اما با تندی برخورد نمی‌کنیم بلکه کاری می کنیم تا در فرصت باقی مانده همه وارد درگاه شوند و درصد کمی را که باقی مانده اند با آرامش و ارسال پیامک به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا دعوت می‌کنیم.

فردی که بخواهد خارج از کنترل و نظارت حکومتی و به صورت زیرزمینی کار کند، به تدریج خدمات دولتی وی قطع می شود.

وی افزود: مهمترین مزیت این طرح برای فعال اقتصادی این است که می تواند بدون حضور و 24ساعته از خدمات دولتی بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم رخ دهد
  • ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا