Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی گفت: اهتمام جدی دولت، امیدآفرینی و ایجاد نشاط در بین مردم و بویژه جوانان است.

به گزارش برنا آذربایجان غربی، محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی در مراسم افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مجموعه ورزشی شهید باکری ارومیه گفت:  امروز آذربایجان غربی در تلاطم اقتصادی شکل گرفته توسط دشمنان نظام روزهای آرام و با صلابت اقتصادی را طی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استان آذربایجان غربی در شاخص های اقتصادی مهمی چون کاهش نرخ بیکاری، کاهش تورم، رشد سرمایه گذاری، رشد صادرات، رشد نرخ مشارکت اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار رتبه های برتر کشوری را به خود اختصاص دهد. این محقق نمی شد مگر با وحدت و همراهی مردم و توجه ویژه دولت تدبیر و امید.

وی اظهار کرد: مردمان این دیار که آزمون پس داده هایی سربلند و جان برکف هستند، در برابر عقب ماندگی های ناشی از جنگ و سوئ مدیریت همواره مشی صبر و قناعت در پیش داشته اند و امروز که دولت تدبیر و امید با سرمایه گذاری های تاریخی و توجه به موضوعاتی چون احیای دریاچه ارومیه و بهبود شاخص های زیربنایی توسعه در مقام جبران کم کاری های مستولی شده تاریخی بر این مردم برآمده، بیش از پیش همراه و همدل در تحقق آرمانهای انقلاب هستند.

شهریاری گفت: ورزش در این دیار اگر چه با والیبال تنفس می کند و ستاره های درخشان ورزش ایران، پرورش یافته مکتب بزرگانی چون کارگرپیشه هستند اما تنوع ورزشکاران در رشته های گوناگون و کسب افتخارات جهانی به همت سیامند رحمان ها گویای نقش آفرینی مثبت دولت و مردم در این عرصه است. فوتبال این سرزمین با تیم نود ارومیه جان گرفته و می رود تا تاریخ ساز شود‌.

وی خاطر نشان کرد: افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری به عنوان مطالبه ای تاریخی از سوی علاقمندان ورزش و تکمیل ورزشگاه مهاباد و دهها پروژه دیگر در اقصی نقاط استان بیانگر اهتمام جدی دولت به امیدآفرینی و نشاط در بین مردم و بویژه جوانان است. سرمایه گذاری های انجام شده در ایجاد زیرساخت های ورزشی و میزبانی از رویدادهای جهانی،منطقه ای و ملی امروز آذربایجان غربی را به مهد ورزش ایران بدل ساخته است.

شهریاری اضافه کرد: با همه دستاوردهای تاریخی که آذربایجان غربی در حوزه های اقتصادی در چند سال اخیر کسب کرده و بر مدار برنامه ریزی مبتنی بر عقلانیت،برابری و شفافیت قرار گرفته، زخم عقب ماندگی در حوزه هایی چون زیرساخت های آموزشی و حمل و نقلی و نیز سرانه پایین درآمدی تاول زده و موجب شده تا توسعه مدنظر به طور کامل در استان محقق نگردد.

وی بیان کرد: آذربایجان غربی برای حفظ روزهای ماندگار در شاخص های اقتصادی نیازمند توجه ویژه دولت است. ضعف در حوزه زیرساخت های اساسی توسعه استان به ویژه راه، حمل و نقل زمینی و ریلی، بهداشت و آموزش به دلیل ناکافی بودن سرمایه گذاری های بخش عمومی  از جمله در حوزه زیرساخت های شهرک ها و نواحی صنعتی، شکاف شاخص های توسعه یافتگی استان با میانگین کشوری و نیز کمبود منابع بانکی به منظور تامین مالی بنگاه های اقتصادی نیازمند تسهیلات سرمایه ثابت و در گردش، می طلبد تا دولت عنایت ویژه ای به این استان داشته باشد.

وی ادامه داد: اصلاح لوایح اقتصادی ارائه شده توسط دولت یا طرح های مرتبط با هدف ایجاد توازن به نفع استان های کمتر توسعه یافته، ارائه لایحه ای به منظور رفع محرومیت استان های کمتر توسعه یافته، مستثنی نمودن استان آذربایجان غربی از برخی ممنوعیت های قانونی در صادرات و واردات مرتبط با فرآوری محصولات کشاورزی، ایجاد زیرساخت های اقتصادی این استان با استفاده از منابع اعتباری صندوق توسعه ملی و سایر منابع اعتباری به منظور ارتقای امنیت ملی و سطح معیشت ساکنان استان های مرزی از دیگر موضوعاتی است که می توان برای پایداری استان در جدول توسعه برای آنان تدبیر نمود

بیشتر بخوانید: وضعیت امروز دریاچه ارومیه رضایت مردم را در پی داشته است اعلام آمادگی آذربایجان‌غربی برای عملیات امداد و نجات و بازسازی مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی

خبرنگار: سینا پسران افشاریان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • درخشش تیراندازان آذربایجان‌غربی در مسابقات آزاد کشور
  • مسابقات آزاد تپانچه؛ ارشدنیا بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد