Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا حسین زاده مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: با توجه به موقعیت و ظرفیت‌های خاص این شهرستان در تولید زعفران، بازار منطقه‌ای گل زعفران حلقه مفقوده رونق این محصول در گناباد است که هم افزایی بیشتر سایر بخش‌های دست اندرکار را می‌طلبد.

او تصریح کرد: گناباد با برخورداری از سه هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشت زعفران از مناطق مستعد تولید این محصول در خراسان رضوی و کشور به شمار می‌رود و طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان و پژوهشگران از بین زعفران تولیدی ۸۵ نقطه کشور زعفران گناباد از نظر عطر و طعم از کیفیت بالاتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: با توجه به کیفیت زعفران تولیدی گناباد و از طرفی همزمانی برداشت محصول این شهرستان با شهرستان‌های همجوار خراسان رضوی و خراسان جنوبی، گناباد با برنامه ریزی صحیح قابلیت تبدیل به قطب تولید گل زعفران در این منطقه را دارد.

حسین زاده افزود: ثبت نظام آبیاری مبتنی بر قنات روستای سنوی گناباد توسط سازمان خوار و بار کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) بیانگر اصالت و کیفیت مطلوب زعفران این شهرستان است و باید از این ظرفیت برای شناساندن محصول زعفران این شهرستان در سطوح ملی و بین المللی بیشتر بهره گرفت.

او ادامه داد: بازار سنتی فروش گل زعفران در روستای سنوی گناباد از قدیم و سال‌های بسیار دور مشتریانی از شهرستان‌های همجوار نظیر تربت حیدریه داشته است و متقاضیان از شهرستان‌های همجوار برای خرید این محصول مراجعه می‌کردند، ولی هم اینک این بازار باید از نظر کمی و کیفی توسعه یابد و به قطب عرضه این محصول تبدیل شود.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: برداشت زعفران در گناباد از دهم آبان ماه آغاز شده است و پیش بینی می‌شود افزون بر ۱۲ تن زعفران از این اراضی تولید و برداشت شود و از هر ۸۵ کیلوگرم گل زعفران به طور معمول یک کیلو زعفران خالص برداشت می‌شود و حدود ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه جمع آوری و استحصال زعفران این شهرستان در سال زراعی98 خواهد بود.

انتهای پیام//ف.س   بیش از ۱۲ تن زعفران از اراضی گناباد برداشت خواهد شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی زعفران اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی