Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله عابدینی گفت: با افزایش قیمت بنزین مبالغ بسیاری در اختیار دولت قرار می گیرد که دولت باید از این فرصت در ایجاد اشتغال حقیقی برای مردم استفاده کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در خطبه های نماز جمعه که امروز (جمعه ۲۴ آبان) در مسجدالنبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: در خصوص موضوع بنزین و سوخت آنچه باید مورد توجه همه ما باشد، این است که بنزین و نفت سرمایه تکرار شدنی نیست و نباید این سرمایه را بی رویه مصرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه قزوین ادامه داد: مصرف بی رویه این سرمایه، اسراف است و خداوند متعال هم فرموده است آنها که اسراف می کنند، برادران شیطان هستند.

 

وی اضافه کرد: دولت برای جلوگیری از اسراف در مصرف سوخت و بنزین وظیفه دارد که وسایل عمومی را سهل الوصول کند و حمل و نقل عمومی به راحتی در دسترس مردم باشد و معیشت مردم را بهبود بخشد.

 

آیت الله عابدینی افزود: با افزایش قیمت بنزین مبالغ بسیاری در اختیار دولت قرار می گیرد که دولت باید از این فرصت در ایجاد اشتغال حقیقی برای مردم استفاده کند.

 

وی تأکید کرد: باید در کمک به مردم کرامت آنها حفظ شود و مردم انتظار دارند به جای صحبت های تبلیغاتی کارخانه های در حال تعطیلی دوباره فعال شوند و اشتغال ایجاد شود و کشاورزی و تولید داخلی رونق بگیرد.

 

امام جمعه قزوین با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج اظهار کرد: امنیت جامعه ما مدیون بسیج است و این فرهنگ بسیجی است که امنیت کشورهای منطقه را هم تأمین کرده و اگر این فرهنگ نبود، سوریه نجات پیدا نمی کرد.

 

وی عنوان کرد: با توجه به وجود تروریست ها در کشور عراق، اگر حشدالشعبی نبود معلوم نبود که سرنوشت این کشور با وجود شرارت های بسیار چه می شود و در واقع حشدالشعبی از بسیج ایران الهام گرفته شده و باعث نجات آنها شده است.

 

آیت الله عابدینی اعلام کرد: مقام معظم رهبری فرموده اند جمهوری اسلامی به برکت فرهنگ و عمل بسیجی شکست ناپذیر است و بسیجی کسی است که در هر جای جهان اسلام شرایط را خطرناک دید، خود را مسئول دانسته و از مسلمانان، مستضعفان و مظلومان حمایت کند.

 

وی با تبریک ولادت پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: پیامبر (ص) رسول حریت، آزادگی، عدالت، رحمت و عقلانیت در مقابل دشمنان خدا و مردم بودند و امام صادق (ع) هم مفسر و روشنگر حقایق قرآنی بودند.

 

امام جمعه قزوین یادآور شد: در حدیثی از امام صادق (ع) آمده است خداوند متعال جنس مومن را بهشتی آفریده و اگر خدا به بنده ای خیر عنایت کند، جسم و روح او را از آلودگی های اخلاقی و عملی پاک کرده و این فرد سخن حق را از ناحق تشخیص می دهد.

 

وی توضیح داد: وقتی پیامبر گرامی اسلام متولد شدند جهان برای ولادت ایشان آماده بود و بشارت آمدن ایشان در تورات و انجیل آمده بود و حضرت عیسی (ع) هم آمدن پیامبر را بشارت داده و فرموده بود پیامبر پس از خودم که نامش احمد است را بشارت می دهم و همین بشارت ها بود که باعث شد تا مسیحیان و یهودیان منتظر ظهور آن حضرت باشند.

 

آیت الله عابدینی در ادامه به اظهارنظر یکی از مقامات کشور در خصوص پیامبر گرامی اسلام اشاره کرد و گفت: اینکه گفته شده هر چه کافران عهد و پیمان خود را با پیامبر(ص) می شکستند اما باز هم پیامبر پای عهد و پیمان با آنها می ایستاد، اشتباه است، پیامبر (ص) به شدت با پیمان شکنان برخورد می کرد به طوری که آنها را از خانه هایشان بیرون کرد و حتی اجازه نداد به جز وسایل ضروری چیز دیگری با خود ببرند و با اینکار آنها را تنبیه و تحقیر کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: خداوند سبحان فرموده است باید کاری کنید که دشمنان از شما جدیت، درشتی و خشونت ببینند و با این دستور خداوند متعال چگونه می شود پیامبر در مقابل پیمان شکنی کفار لبخند زده باشند.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد هفته وحدت هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد کنفرانس وحدت اسلامی هفته کتاب و کتابخوانی قیمت بنزین امام جمعه قزوین اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری