Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: جریان انقلاب اسلامی هنوز مقطع اول پیامبر(ص) را نگذرانده، در مرحله‌ای هستیم که به تمام معنا می‌توانیم مقابله کنیم، اما خطرهایی داریم که اگر از مسیر انقلاب منحرف شویم ما را تهدید می‌کند، بزرگ‌ترین خطرات ما تهاجم فرهنگی، بدحجابی و فضای مجازی است.

به گزارش قدس آنلاین ، آیت الله محمدهادی عبدخدایی پیش از ظهر امروز در  سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته که در حرم مطهر برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در کنار دستورات الهی قرآنی الگوهایی را نیز برای اجرای این دستورات معرفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری به روایتی از الگو بودن قرآنی پیامبر اشاره و خاطرنشان کرد: از همسر پیامبر(ص) پرسیدند اخلاق و رفتار ایشان چگونه بود؟ در جواب گفت اخلاق پیامبر(ص) عین قرآن است هر چه قرآن می‌گوید تجسم خارجی آن پیامبر گرامی اسلام است.

وی افزود: ایشان در نماز خواندن خاشع بود، بر اساس فرامین قرآنی یکی از ویژگی‌های مومن، عدم تلف کردن وقت است، پیامبر از تمام دقیقه‌ها استفاده می‌کردند، اینکه برخی موبایل را بدون هدف به دست می‌گیرند اشتباه و بیهوده است، مومن باید به رفتارهای خود فکر کند تا رفتارهای عبث را از بین ببرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مومن باید بر اساس رفتار پیامبر(ص) به گره گشایی از کار دیگران بپردازد، یادآورشد: اگر می‌توانیم بین دو نفر را اصلاح کنیم، چرا اصلاح نکنیم تا دشمنی دو شیعه را تبدیل به دوستی کنیم؟ اگر می‌توانیم واسطه ازدواج شویم  چرا این کار را انجام ندهیم؟ اینها دستورات قرآنی است.

آیت الله عبدخدایی با اشاره به طبیب روح و روان بودن پیامبر(ص)، بیان کرد: ایشان طبیبی سیار بود به دنبال اصلاح افراد بود باید پیامبر(ص) و رفتار وی را الگوی خود قرار دهیم، اما این الگو برای کسی است که ایمان به خدا و مغفرت الهی دارد.

وی ادامه داد: پیشوا و الگوی مسلمانان باید وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) باشد، نه اینکه فردی در اروپا و غرب را به عنوان الگو قرار دهیم، خواهران نیز اگر چشم به حضرت زهرا(س) دارند باید ببینند حضرت چگونه زندگی می‌کرد، لباس، عفت و حیا حضرت زهرا(س) چگونه بوده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) از جمله پیامبرانی بودند که حکومت و دوران سیاسی داشتند و در دو مقطع، عالی‌ترین روش سیاسی را پیاده کردند به همین جهت سیاستمداران باید پیامبر را الگو قرار دهند چرا که سعادت یک ملت در این است قدم در مسیر پیامبر(ص) بگذارند.

آیت الله عبدخدایی با اشاره به زندگی سیاسی پیامبر، عنوان کرد: زندگی سیاسی حضرت به دو قسمت مکه و مدینه تقسیم می‌شود، در مکه کار پیامبر(ص) صبر و مقاومت بود، شکنجه‌ها را تحمل می‌کرد اما در مدینه بر روی تمام اصول سیاست به عالی‌ترین بخش‌ها مسلط بودند و در این مسیر قدم به قدم جلوتر می‌رفتند.

وی افزود: در جنگ بدر مسلمانان 313 نفر و کفار هزار نفر مجهز بودند، سواره نظام مسلمان‌ها تنها دو نفر بودند اما در این جنگ مسلمانان دفاع و مقاومت کردند، 70 نفر را کشتند و 70 نفر را اسیر کردند به همین جهت پیامبر تجهیزات را در جنگ‌های بعد بیشتر کردند، تا جایی بیشتر کردند که در جریان تبوک مسلمانان 10هزار اسب داشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: جریان انقلاب اسلامی هنوز مقطع اول پیامبر(ص) را نگذرانده، در مرحله‌ای هستیم که به تمام معنا می‌توانیم مقابله کنیم، دشمن از این می‌ترسند که ما آنها را نابود کنیم؛ اما خطرهایی داریم که اگر از مسیر انقلاب منحرف شویم ما را تهدید می‌کند وبزرگ‌ترین خطرات ما تهاجم فرهنگی، بدحجابی و فضای مجازی است.

آیت الله عبدخدایی با اشاره به سیره زندگانی امام صادق(ع)، گفت: راوی می‌گوید، فضا تاریک بود و باران می‌بارید دیدم فردی وسیله‌ای بر پشت دارد و به زمین افتاد، نزدیک شدم تا کمک کنم دیدم امام صادق(ع) وسیله‌ای بر پشت دارند و به سمت بینوایان می‌برند، امام صادق(ع) آذوقه را زیر بالین آنها می‌گذاشتند، پرسیدم این ها شیعه‌اند؟ حضرت جواب منفی دادند؛ پس تصمیم بگیریم پیامبر(ص) وائمه(ع) را همان‌گونه که بودند الگو قرار دهیم.

فارس

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله عبدخدایی عبدخدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات

سخنران حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: حدود ۳۰ آیه قرآن کریم به حضرت حمزه سید الشهدا تطبیق داده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ ناصر رفیعی در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به سالروز شهادت حمزه سیدالشهدا(ع) و بزرگداشت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، ماه شوال را سالروز جنگ احد در مدینه دانست و اظهار داشت: جنگ احد در سال سوم هجری و به‌نوعی انتقام شکست مشرکین از مسلمین در جنگ بدر بود.

رفیعی افزود: این جنگ که در آغاز با پیروزی مسلمین همراه بود؛اما در نهایت به‌خاطر تخلف برخی، مسلمانان شکست خوردند و 70 نفر شهید شدند که حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) یکی از این شهدای والامقام است.

 وی تبیینی از جنگ احد ارائه کرد و با بیان این که روزها در گردش است و یاری خدا در گرو استقامت در تلاش و همت است، «وَأَنْ لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَی» افزود: در جنگ احد وقتی شایع شد که پیامبر(ص) از دنیا رفتند، برخی فرار کردند؛ خداوند در قرآن کریم می‌فرماید؛ «أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ … ؛ آیا اگر پیامبر بمیرد یا کشته شود به سنت پیشینیان خود باز می‌گردید؟»؛ و نشان می‌دهد که اسلام شخصیت‌محور و وابسته به فرد نیست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ضمن اشاره به ایثارها و رشادت مسلمین در جنگ احد، با بیان این که حضرت حمزه(ع) محکم پای دفاع از پیامبر ایستاد، گفت: بازشناسی و معرفی حضرت حمزه را می‌توان از چهار طریق قرآن، احادیث پیامبر، کلمات ائمه اطهار علیهم‌السلام درباره حمزه و خود زندگی ایشان دنبال کرد.

 وی گزارشی از همایش بین‌المللی حضرت حمزه و تدوین کتاب هشت‌جلدی درباره این شخصیت ولای جهان اسلام ارائه نمود و بیان کرد: در ذیل حدود 30 آیه قرآن کریم به حضرت حمزه اشاره نموده، مفسرین و روایات آن را بر حضرت حمزه تطبیق داده‌اند که از جمله آن می‌توان به آیه 23 سوره احزاب «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا» اشاره کرد.

رفیعی با بیان این که در جنگ بدر که در 17 رمضان روی داد هزار نفر از مشرکین در مقابل 313 نفر از مسلمین شکست خوردند؛ به سلحشوری‌های امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، حضرت حمزه و عبیده در این جنگ اشاره نمود و یادآور شد: آیه 28 سوره ص و آیه 19 سوره حج را می‌توان تبیینی از این رویداد مهم تاریخ اسلام دانست.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به کلمات پیامبر(ص) راجع به حضرت حمزه اشاره و با بیان این که حمزه محبوب و موردتوجه پیامبر(ص) بود، گفت: پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله می‌فرمایند؛ کسی که به مدینه بیاید و به زیارت حمزه نرود به من جفا کرده است.

وی بر اهمیت پاسداشت سالروز شهادت حضرت حمزه تأکید نمود و اظهار داشت: پیامبر خدا فرمودند: «علی قائم العَرشِ مَکتوبٌ؛ حَمزةُ أسَدُ اللّه ِ و أسَدُ رسولِهِ و سَیّدُ الشُّهَداءِ»، بر ستون عرش نوشته شده است؛ حمزه، شیرخدا و شیر رسول خدا و سیّد شهیدان است.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت به روایت نبوی «أَحَبُّ إِخْوَانِی إِلَییَ عَلِییُ بْنُ أَبِی طَالِبٍ وَ أَحَبُّ أَعْمَامِی إِلَییَ حَمْزَةُ» اشاره و حضرت حمزه را محبوب‌ترین عموی پیامبر دانست و تصریح کرد: پیامبر خدا در روایتی می‌فرمایند؛ حضرت حمزه اجازه نمی‌دهد، در روز قیامت محبینش وارد جهنم شوند؛ یعنی حضرت حمزه حق شفاعت دارد.

 وی روایات اهل‌بیت علیهم‌السلام دررابطه‌با حضرت حمزه را موردتوجه قرار داد و افزود: بر اساس شواهد تاریخی بعد از سقیفه وقتی امیرالمؤمنین علیه‌السلام از پله‌های مسجد پیامبر بیرون آمدند، در جمله‌ای نسبت به ناملایماتی که بر ایشان گذشت؛ فرمودند، «واحمزتا واجعفرا»؛ اگر حمزه و جعفر بود این جسارت‌ها انجام نمی‌گرفت.

رفیعی به فرازهایی از نامه 28 نهج‌البلاغه اشاره نمود و بیان کرد: امیرالمؤمنین علی (ع) در این نامه به معاویه می‌نویسد، ما مسلمانان افتخاراتی داریم که نخستین آن رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله است؛ افتخار دیگر ما حسن و حسین سید شباب اهل الجنه، فاطمه زهرا خیر نساء العالمین و حمزه سید الشهداست؛ حضرت در این نامه به حضرت حمزه افتخار می‌کنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات