Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@16:33:38 GMT

روسیه مرگ"البغدادی"راتاییدنمیکند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۸۲۶۰

مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه تأکید کرد، این کشور اطلاعات قابل اطمینانی، از جمله نمونه ژنتیکی که بتواند کشته شدن "ابوبکر البغدادی" رهبر گروه تروریستی داعش را مورد تایید قرار دهد، در اختیار ندارد. ناطقان: "سرگئی ناریشکین" مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری «تاس» اعلام  کرد که این کشور اطلاعاتی در اختیار ندارد که بتواند کشته شدن "ابوبکر البغدادی" رهبر گروه تروریستی داعش در سوریه را مورد تایید قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام بلندپایه روس در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «ما اطلاعاتی در اختیار نداریم، چه رسد به نمونه‌های ژنتیکی، که بتواند برای تایید کشته شدن البغدادی کافی باشد.»  

در اواخر ماه اکتبر "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا از به هلاکت رسیدن ابوبکر البغدادی در یک عملیات کاملاً دقیق نظامیان آمریکایی در استان ادلب سوریه خبر داد. در آن زمان هم وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اطلاعات موثقی درباره کشته شدن رهبر گروه تروریستی داعش ندارد.جامه جهانی در واکنش به این خبر، هلاکت البغدادی، در صورتی که واقعاً اتفاق افتاده باشد را با اهمیت، ولی نه اقدامی تعیین کننده ارزیابی کرده و خواستار ادامه مبارزه با تروریسم شد.


روسیه باید فعالانه توانایی دفاعی خود برای مقابله با آمریکا را تقویت کند

مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه همچنین اعلام کرد که پیمان کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی (استارت-3) که مدت اعتبار آن در فوریه سال 2021 به اتمام خواهد رسید، به احتمال زیاد تمدید نخواهد شد و به دنبال سرنوشت تاسف بار پیمان نابودی موشک‌های برد متوسط و کوتاه‌تر، به موجودیت خویش پایان خواهد داد.

به گفته ناریشکین، با توجه به چشم‌اندازهای پیش روی، باید فعالانه‌تر و با دقت زیاد «توانایی دفاعی روسیه را تقویت کرد، برای اینکه واشنگتن که اخیراً به ابتکارعمل رئیس جمهور "دونالد ترامپ" از پیمان نابودی موشک‌های برد متوسط و کوتاه‌تر خارج شده، تاکنون علاقه‌مندی خود برای تمدید پیمان کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی را نیز اعلام نکرده است و مقامات بلندپایه سیاسی و نظامی آمریکایی بطور علنی نسبت به چنین اتفاقی ابراز تردید می‌کنند.  

در ماه جولای گذشته "مارک اسپر" رئیس پنتاگون در مصاحبه‌ای اعلام کرد که در صورت تمدید پیمان استارت-3 ، تمامی تسلیحات نظامی جدید روسیه که توان بالقوه راهبردی این کشور را تقویت می‌کند، باید در سند جدید گنجانده شود. وی درباره آمادگی طرف آمریکایی برای اعلام تسلیحات نظامی مشابه خود صحبتی به میان نیاورد. منبع: تسنیم برچسب ها: روسیه ، البغدادی ، کشته شدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روسیه البغدادی کشته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»

وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه گفت این کشور گفت‌وگوهایی را درباره پیوستن به معاهده سه‌جانبه «آکوس»، پیمانی میان آمریکا، انگلیس و استرالیا انجام داده است.

به گزارش ایسنا، پیمان سه‌جانبه «آکوس» در سال ۲۰۲۱ جهت تسهیل انتقال فناوری نظامی میان ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا و مبارزه با قدرت فزاینده چین ایجاد و در عین حال ارتش آمریکا متعهد شد تا به کانبرا برای دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای کمک کند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مرحله اول پیمان «آکوس» جهت ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای به استرالیا بوده است و مرحله دوم آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی می‌باشد.

«شین وون-سیک» وزیر دفاع کره جنوبی پس از نشستی میان وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ملبورن گفت: «کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.»

وی افزود: «طی جلسه‌ای که داشتیم، پیرامون احتمال شراکت در مرحله دوم آکوس گفت‌وگو و رایزنی شد. ما از فعالیت‌های مرحله دوم آکوس حمایت و از نظر دیگران نسبت به در نظر گرفتن عضویت کره جنوبی به عنوان شریکی در مرحله دوم این پیمان استقبال می‌کنیم.»

طبق گزارش اخیر نشریه پالتیکو، مشارکت امنیتی «آکوس» ممکن است تا پایان سال میلادی گسترش یابد و کانادا و ژاپن را هم شامل شود. عضویت هند، نیوزیلند و کره‌جنوبی هم به‌عنوان اعضای بالقوه مطرح شده است.

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا هم به نوبه خود عنوان کرد: «کره جنوبی کشوری با فناوری بسیار چشمگیر است که در آن ارزش‌های مشترکی داریم. همزمان با اینکه مرحله دوم آکوس توسعه می‌یابد، فرصت‌هایی در آینده وجود خواهد داشت و ما شاهد اجرای آن در رابطه با ژاپن نیز هستیم.»

«فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در جریان سفر به واشنگتن در اوایل ماه آوریل و دیدار با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه مشترکی را منتشر کرد که در آن هر دو تاکید کردند که شراکت دفاعی آکوس همکاری با ژاپن را در حوزه فناوری‌های پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، زیردریایی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری در نظر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • حمله ارتش اوکراین به مناطق مسکونی «کورسک» روسیه/ ۲ نفر کشته شدند
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند