Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت گفت: سالانه بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه بیماران دیالیزی تحت پوشش سازمان است.

به گزارش ایسنا، حنان حاج محمودی گفت: امروزه با شیوع به نسبت بالای بیماری دیابت در کشور، اقدامات پیشگیرانه از جمله اصلاح شیوه زندگی، بیش از پیش ضرورت دارد و پیشگیری از دیابت باید از سطح یک شروع شود که به نحوی با آموزش بیمار از سوی پزشک و فرهنگ سازی در زمینه سبک زندگی مناسب از جمله تغذیه، ورزش و موارد دیگر می‌توان این بیماری را در کشور کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت افزود: بیشترین تعداد بیمه شدگان مصرف کننده انسولین ابتدا در تهران و سپس درخراسان رضوی و اصفهان قرار دارند.

وی تصریح کرد: در مجموع ۱۲ درصد از هزینه‌های دارویی سازمان صرف درمان بیماران دیابتی می شود، درحال حاضر تنها بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین در سازمان نشان‌دار شده اند، لذا شناسایی و نشان دار کردن تمامی بیماران دیابتی و پیگیری وضعیت کفایت درمان این بیماران به منظور پیشگیری از بیماری های قلبی و کلیوی در دستور کار قرار دارد.

حاج محمودی اظهار داشت: هر سال بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه بیماران دیالیزی سازمان می شود، که بخش عمده‌ای از آنها ناشی از عوارض درمان کنترل نشده دیابت است.

مدیرکل دفترمدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: سازمان درهرماه به طور متوسط مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برای درمان دیابت های وابسته به انسولین به ازای هربیمه شده هزینه می کند. همچنین در هر ماه به طور متوسط هزینه هر بیمار دیالیزی ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان می شود که انتظار می رود با درمان دارویی فوق از هزینه های دیالیز پیشگیری شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی گفت: درخصوص خدمات آزمایشگاهی، چهار کد تشخیصی اختصاصی دیابت در فهرست تعهدات موجود است که این چهار کد در مجموع سالانه بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان هزینه در بر داشته که این میزان شش درصد از مجموع هزینه‌های آزمایشگاهی سازمان را شامل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیابت انسولین دياليز سازمان بیمه سلامت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ بر اساس تماس‌های تلفنی بیمه شدگان با سامانه ۱۶۶۶ و پیگیری امور بیمه‌ای مشخص شده است که برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوءاستفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند.

این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.

از سوی دیگر تاکید شده است که شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6094889 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی