Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیداحمد معتمدی» روز شنبه در سیزدهمین گردهمایی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: به دلیل نتایج خوبی که دانشگاه امیرکبیر در حوزه کارآفرینی بدست آورده است، در حال جذب بودجه‌های لازم هستیم البته در حوزه مهارت افزایی نیز فعالیت‌های متعددی انجام شد اما در میانه راه قرار داریم.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر کمی و کیفی در بین پنج دانشگاه صنعتی کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده که بار اصلی این موفقیت‌ها بر دوش اعضای هیات علمی است که باوجود مشکلات مالی اثری بر فعالیت‌های آنها نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دربرنامه راهبردی قرار است این دانشگاه در سال ۱۴۰۴ جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان معرفی شود و علاوه بر آن سرمایه‌سازی دانش و شغل به عنوان دانشگاه نسل سوم نیز شناخته شود.

به گزارش روز شنبه دانشگاه امیرکبیر، معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۶ شاخص را در برنامه راهبردی خود تعیین کرده تا بتواند از دانشگاه نسل اول به نسل سوم دست برسد، اظهار داشت: اصلاح ساختار، بازنگری برنامه آموزشی، ارتقا علمی، توسعه و تحقیقات دانش بنیان، برنامه توسعه همکاری علمی و بین المللی و برنامه توسعه فیزیکی دانشگاه ازجمله این شاخص‌ها است.

وی به بازنگری ساختار دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و افزود: ساختار دانشگاه باید متناسب با اهداف آن باشد در این راستا چارت دانشگاه بازنگری شد و برای آن ۶ پردیس طراحی شده است تا بیشتر فعالیت ها به این پردیس ها واگذار شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص طرح بهره‌وری که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مطرح شده است، ‌گفت: محور اصلی این طرح حق التدریس‌ها است. البته درمجموع دانشگاه برای رسیدن به اهداف خود بازنگری برنامه‌های درسی را  آغاز کرده است تا مهارت افزایی و کارآفرینی را در برنامه های درسی قرار دهد.

معتمدی با بیان اینکه بیش از۵۰ درصد اعضای هیات علمی این دانشگاه دارای مرتبه دانشیاری و استادی هستند، تاکید کرد: تنها چند دانشگاه کشور این رویه را دنبال می کنند.

وی  افزود: در پنج سال گذشته ۱۲۵ عضو هیات علمی جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر استخدام شدند و سالانه حدود ۲۵ نفر در این دانشگاه جذب شده‌اند. همچنین ۱۵۰ نفر تبدیل وضعیت داشتیم و تعدادی از اساتید دانشگاه نیز بازنشسته شده که درحال حاضر از توان اساتید بازنشسته در فرآیندهای آموزشی و پژوهشی استفاده می‌شود.

رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۳۱ استاد همکار در دانشگاه فعالیت می‌کنند و در موضوع پژوهش نیز در حوزه‌های ارتقا، فناوری و نوآوری فعالیت‌های مختلفی صورت گرفته که این روند در رتبه بندی‌ها مشاهده می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجو کارآفرینی دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجو کارآفرینی دانشگاه ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجو کارآفرینی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی

به دنبال راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با هدف بسترسازی جهت استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در فعالیت‌های علمی و پژوهشی بخش‌های مختلف این دانشگاه، نشست تخصصی درآمدی بر هوش مصنوعی، با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. 

در این نشست که از سوی مدیریت پژوهشی معاونت آموزش و پژوهش با همکاری مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه برگزار شد، احسان احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن معرفی ظرفیت‌های مختلف هوش مصنوعی به ارائۀ توضیحاتی درخصوص مسیر‌ها و بستر‌های مختلفی پرداخت که اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، می‌توانند در حوزۀ هوش مصنوعی طی کنند. 

او همچنین با تشریح زیرساخت‌های ایجاد شده در مرکز نوآوری هوش مصنوعی، از آمادگی این مرکز برای پردازش داده‌های گسترده و همچنین کمک به افزایش اعتبار نتایج مطالعه‌های علمی خبر داد که نیازمند استفاده از بانک‌های داده‌ای با داده‌های متعدد و پرشمار هستند. 

علیرضا راستی، مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این نشست با تأکید بر اینکه مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه فرصت ارزشمندی را برای تقویت فعالیت‌های علمی مرتبط با این حوزه در اختیار دانشگاهیان قرار داده است، از برنامه‌های درنظر گرفته شده برای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی این مرکز خبر داد.

او افزود: به زودی نشست‌های دیگری برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه با مقوله هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
راستی گفت: امیدواریم این برنامه‌ها در کنار رویکرد‌های حمایتی مجموعه مدیریتی دانشگاه بتواند زمینه لازم برای آغاز فعالیت‌های مختلف حوزۀ هوش مصنوعی را در سطح شهرستان کازرون و غرب استان فارس، ایجاد کند. 
این نشست، نخستین برنامه از سلسله نشست‌هایی بود که در جهت کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در سطح فعالیت‌های دانشگاهی و همچنین کمک به رفع نیاز‌های جامعه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک