Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@04:46:43 GMT

در علم و فناوری شکست معنا ندارد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۵۴۷۰

به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف به همراه جمعی از نمایندگان مجلس در بازدید از پژوهشگاه فضایی ایران  و در جمع مدیر و کارکنان این پژوهشگاه با تقدیر از تلاشهای ارزشمند صورت گرفته در سازمان فضایی ایران بر لزوم سرمایه گذاری در فناوری های پیشرفته تاکید کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم قله های علم و فناوری را فتح کنیم راهی جز رسیدن به فناوری های پیشرفته نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل در سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور فناوری‌های پیشرفته در اولویت قرار گرفتند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر در گذشته متوقف شویم، مطمئنا با چالشهایی روبرو خواهیم شد، تاکید کرد: در علم و فناوری شکست معنا ندارد و تا به بن بست نرسیم پیشرفت نخواهیم کرد. کسانی که از شکست صحبت می کنند  یا از فناوری سررشته ای ندارند و یا توقعات بیجا از این حوزه دارند.

وی با بیان اینکه پیشرفت در علم و فناوری باید با امید و ایمان ادامه پیدا کند، تصریح کرد: پژوهشگاه فضایی باید وظیفه ستادی قائل باشد و با دیگر مراکز پژوهشی و تحقیقاتی و نیز دانشمندان و نخبگان جوان ارتباط و  همکاری مستمر داشته باشد.

عارف با بیان اینکه در امور پژوهشی موازی کاری‌ها باعث رقابت می‌شود، خاطرنشان کرد: نباید از انقلاب صنعتی چهارم غافل شویم و وزارت ارتباطات می تواند در ورود به انقلاب صنعتی چهارم پیش قدم باشد.

وی افزود: بر این باور هستیم که با سمت و سویی که کشور در حوزه  فناوری  فضایی می گیرد می توانیم در میان کشورهای برتر در این حوزه قرار بگیریم و در کمتر از ۲۰ سال که از اجرای این سیاست ها گذشته است وضعیت خوبی در این حوزه داریم.

عارف با اشاره به بازدیدی که از توانمندی ها و فعالیت های پژوهشگران فناوری فضایی در پژوهشگاه فضایی ایران داشته، تصریح کرد: ما امیدواریم با انجام این فعالیت ها به جایگاهی که در شأن ایران است در دنیا برسیم.

رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه در حال حاضر یک پله از هم گرایی فناوری ها در حال عبور هستیم، گفت: با سمت و سویی که دنیا در حوزه فناوری فضا گرفته است این فناوری جایگاه خاصی دارد و ما اگر بخواهیم مطالبات و نیازهای کشور را در زمینه های مختلف تامین کنیم و به کشورهای منطقه نیز سرویس دهیم و همچنین در دنیا نیز حرفی برای گفتن داشته باشیم، حتما باید در این زمینه سرمایه گذاری کنیم.

وی در همین زمینه ادامه داد: این سرمایه گذاری نباید محدود به سرمایه گذاری دولتی باشد و راهبرد اصلی کشور باید استفاده از تمامی توانمندی ها و پتانسیل ها با حمایت بخش خصوصی باشد و امیدواریم وزارت ارتباطات، دولت و مجلس حمایت جدی تری نسبت به فناوری فضایی که اولویت کشور است داشته باشند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمدرضا عارف پژوهشگاه فضایی ایران فراکسیون امید مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • اصفهان، اقلیم معناست
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد