Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@01:56:15 GMT

کتابداران مردم را به حضور در کتابخانه‌ها ترغیب کنند

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۹۸۶۸

کتابداران مردم را به حضور در کتابخانه‌ها ترغیب کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زارع زاده مهریزی، عصر امروز در نشست کتابخوان ویژه کتابداران شهرستان مهریز اظهار داشت: امروز مردم بیشتر به خواندن مطالب در فضاهای مجازی روی آورده اند و در چنین شرایطی نقش کتابخانه های عمومی و کتابداران بسیار حائز اهمیت است و باید با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی، مردم را دوباره به خواندن کتاب و حضور در کتابخانه ها جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کتابداران از اقشار پرتلاش در زمینه فرهنگ مکتوب و ترویج فرهنگ کتابخوانی هستند و تلاش کنند مردمی که به مطالعه در فضاهای مجازی علاقمند شده اند را دوباره به سمت کتابخانه ها بیاورند.

مهدی دهقان زاده، بخشدار شهرستان مهریز نیز در این نشست بیان کرد: هم اکنون از مجموع 11 کتابخانه مهریز، شش کتابخانه روستایی به ارائه خدمات به روستاییان می پردازند که این آمار نشان از اهمیت کتاب و کتابخوانی در روستاها دارد.

وی ادامه داد: طی بازدیدهایی که از کتابخانه های روستایی داشته ایم، علاقه و رغبت روستاییان را به کتاب شاهد بوده ایم و بر همین اساس برنامه های متنوع و خوبی از سوی کتابخانه ها برای مردم روستاها تدارک دیده شده است.

دهقان زاده بیان کرد: کتابخانه حاج علی اکبر محبوبی گردکوه به عنوان کتابخانه شایسته تقدیر در طرح «روستاهای دوستدار کتاب» برگزیده شده است

وی ادامه داد: کتابخانه های روستایی مهریز پتانسیل و ظرفیت بالایی دارند و با تلاش می توانند در سال جاری به عنوان «روستای برتر دوستدار کتاب» معرفی شوند.

سعید قریشی، رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان مهریز نیز در این نشست اظهار داشت: حضور مسئولان در فعالیت های فرهنگی کتابخانه ها نشان از توجه مدیران به فرهنگ کتاب و کتابخوانی دارد و این مهم از اهمیت بسیاری برخوردار است.

به گزارش مهر، در این نشست کتاب‌های «بهشت فراموش شده» تالیف مهدی خدامیان آرانی توسط فرزانه بیک مسئول کتابخانه عمومی شهدای خورمیز، «سرزمین آرزوها» نوشته مرتضی عبدالوهابی به روایت فاطمه ابویی عضو نوجوان کتابخانه روضه الشهداء میرک آباد، «چگونه بخوریم، بجنبیم، بخوابیم» نوشته تام راث توسط طیبه زارع زاده مسئول کتابخانه عمومی امام هادی(ع) و «داستان های شاهنامه» به کوشش محمدرضا یوسفی توسط فاطمه اطهر قریشی عضو کودک کتابخانه عمومی مجتمع فرهنگی هنری معرفی و به اشتراک گذاشته شد.

کد خبر 4775424

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شهرستان مهریز فرمانداری مهریز بوشهر زلزله شهرکرد ایلام شیراز گرگان هفته وحدت قزوین خطبه های نماز جمعه سفر استانی تئاتر کودک و نوجوان بارش برف بیرجند قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان