Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- دانشمندان به تازگی توانستند برگی اختراع کنند که می‌تواند کربن دی اکسید را دریافت و به سوخت تبدیل کند. این برگ کار خود را به کمک هوش مصنوعی انجام می‌دهد. درختان و گیاهان همیشه برای انسان مفید بوده‌اند و سودهای فراوانی را برای ما به ارمغان آورده‌اند. در گذشته از برگ آن‌ها برای پوشش و از میوه آن‌ها برای خوراک استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوب درختان و گیاهان همیشه برای ساختن خانه و ابزارهای گوناگون مورد استفاده قرار می‌گرفت. امروزه هم بخش‌های مختلف درخت برای انسان مفید است.
 
 به گزارش ایتنا و به نقل از اوبرگیزمو، پدیده دریافت کربن دی اکسید توسط گیاهان و پس دادن اکسیژن به هوا یکی از مهم‌ترین کارهای گیاهان است. چندی پیش دانشمندان توانستند برگی اختراع کنند که کاری شبیه به شعبده‌بازی انجام می‌دهد. این برگ کربن در اکسید را دریافت می‌کند و سوخت به انسان تحویل می‌دهد.
 
شایان ذکر است که این برگی که به دست دانشمندان اختراع شده است، کربن دی اکسید را فقط به سوخت تبدیل نمی‌کند بلکه وظیفه اصلی خود یعنی تبدیل کربن دی اکسید به اکسیژن را کماکان با قدرت انجام می‌دهد. این برگ بر مبنای فناوری هوش مصنوعی کار می‌کند و به دست دانشمندان و پژوهشگران توانمند دانشگاه واترلو اختراع شده است.  
ییمین وو، سرپرست گروه پژوهشی دانشگاه واترلو، اطهار داشت: «کارایی این فناوری مبتنی بر هوش منصوعی در تبدیل انرژی خورشیدی به سوخت در حال حاضر 10 درصد است. این میزان کارایی در مقایسه با کارایی برگ هنگام انجام عمل فتوسنتز (حدود یک درصد) خیلی عالی است. گام بعدی که تیم پژوهشی ما می‌خواهد بردارد این است که با شرکت‌های صنعتی وارد مذاکره شود و این سیستم را در مقیاس بزرگ و صنعتی پیاده کند.»
 
وی در ادامه صحبت‌‎های خود افزود: «در صورتی که این سیستم به صورت صنعتی و با مهندسی پیاده شود، خیلی راحت می‌تواند به تولید سوخت مایع کمک کند. گروه پژوهشی دانشگاه واترلو قصد دارد در حین همکاری با شرکت‌های صنعتی، کارایی این برگ‌ها را بهبود ببخشد و تولید سوخت توسط آن‌ها را افزایش دهد.»
 
استفاده از این برگ‌ها به صورت صنعتی و در مقیاس گسترده ممکن است کمی طول بکشد. این برگ‌ها نه‌تنها به تولید سوخت در شرکت‌های صنعتی کمک می‌کند، بلکه محیط آن‌ها را هم از نظر زیست‌محیطی پاک‌تر و زیباتر می‌نماید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی دی اکسید کربن برگ اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند، گفت: جلوگیری از واردات و توسعه صادرات دو راهبرد مهم فعالیت‌های مناطق آزاد است.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر بعد از ظهر روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان‌سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالان اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانی که در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می شوند تمام بخش ها و دولت آنان بسیج می شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانی که رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومان جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • هوش مصنوعی دوربین‌ها را شاعر کرد!
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد