Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مدیریت شهری باید به مثابه شتاب‌دهنده بزرگ استارتاپ‌ها (کسب و کارهای نوپا) شود نه اینکه مانع آنها شود.
سورنا ستاری روز سه‌شنبه با حضور در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ما به شهر مانند کارخانه بزرگ نوآوری نگاه می‌کنیم، اظهارداشت: مدیریت شهری باید به عنوان سکوی (پلتفورم) واگذاری خدمات به استارتاپ‌های نوآور تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های مدیریت شهری، تبدیل چالش‌های شهری به فرصت افزایش اشتغال و رشد استارتاپ‌ها را از جمله ویژگی‌های تبدیل مدیریت شهری به این پلتفورم دانست.
ستاری، بهبود خدمت‌رسانی و افزایش رضایت اجتماعی، شفاف‌سازی و جلوگیری از فساد را از دیگر ویژگی‌های ایجاد شهرهای هوشمند و تبدیل مدیریت شهری به حامی استارتاپ‌ها عنوان کرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه چه شما بخواهید و چه نخواهید، جوانان نوآور فعالیت خود را انجام می‌دهند، از اعضای شورای اسلامی شهر تهران خواست مقابل فعالیت‌های استارتاپی جوانان نایستند.
وی ادامه داد: فعالیت استارتاپ‌ها یک فرصت استثنایی در اختیار شماست که صاحب شهر بشوید.
ستاری اظهارداشت: شهرها در آینده وضعیت متفاوتی خواهند داشت و حتی وضع نظام آموزشی به طور کامل متحول می‌شود.
وی گفت: هم‌اکنون نیز حتی افرادی که آموزش تخصصی ندیده‌اند با استفاده از گوشی همراه خود کار می‌کنند و بسیاری از خدمات را از جمله خریدها و رزرو هتل و ... را از این طریق انجام می‌دهند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: این نوع فعالیت به دلیل زیرساختی است که شهر در اختیار آنها قرار داده است.
ستاری با بیان اینکه به استارتاپ‌ها به عنوان تامین نیروی انسانی نگاه می‌کنیم، اظهارداشت: در حال حاضر ۴ هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان با ۹۰ هزار میلیارد تومان درآمد و ۳۰۰ هزار شغل مستقیم داریم که توسط جوانان نخبه و نوآور ایجاد شده است.
وی گفت: ۷۰۰ تا ۸۰۰ جوان نخبه را از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا به کشور بازگرداندیم و بسیاری از استارتاپ‌های شهر را این جوانان تاسیس کرده‌اند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه نظام تامین مالی در اقتصاد دانش‌بنیان متفاوت است، افزود: در این نظام دیگر بانک‌ها عامل نیستند.
ستاری با اشاره به اینکه سال گذشته بانک‌ها برای شروع به کار استارتاپ‌ها ۱۲ هزار میلیارد تومان وام دادند، اظهارداشت: به دنبال یکهزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری هستیم.
وی ادامه داد: در این نظام اقتصادی، جوانان سرمایه‌گذاری می‌کنند و سرمایه آنها مغزهایشان است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری در کشور گفت: تا سال ۱۴۰۰، یک میلیون فضای استارتاپی، ۲۰۰ شتاب‌دهنده و ۷۰۰هزار شغل مستقیم و هشت کارخانه نوآوری خواهیم داشت.
ستاری تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۲هزار جوان نخبه به کشور بازخواهند گشت.
وی با طرح این سوال که آیا شهرداری می‌خواهد جلوی این حرکت بایستد یا اینکه خودش این حرکت را ایجاد کند، افزود: تهران جزء ۵۰ شهر استارتاپی دنیا است اما درآمد شهرداری از استارتاپ‌ها تنها یک و نیم درصد است که اگر شهرداری مقابل آنها نمی‌ایستاد و خود با آنها همراهی می‌کرد، این درآمد به ۴۰درصد می‌رسید.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه تهران و فضاهای اطراف می‌تواند نواحی فوق‌العاده‌ای برای فعالیت استارتاپ‌ها باشد، اظهارداشت: دانشگاه‌ها و نیروی انسانی فوق‌العاده و جمعیت ۱۵ تا ۱۶ میلیونی می‌تواند فضای فوق‌العاده‌ای برای استارتاپ‌ها ایجاد کند و شهرداری‌های خودشان از این فضا کسب درآمد کنند.
ستاری با اشاره به فعالیت ۴۰  پارک علمی و فناوری در کشور گفت: در حال حاضر در دانشگاه صنعتی شریف بیش از ۵۰۰شرکت علمی و فناوری، چهار پژوهشکده، پنج مرکز نوآوری و هفت شتاب‌دهنده فعال هستند.
وی با بیان اینکه در اطراف تهران در شهرستان پردیس کارخانه نوآوری در محل یک کارخانه قدیمی و متروک ایجاد شده است، اظهارداشت: بزرگ‌ترین مرکز استارتاپی منطقه در این محل در ۱۸هزار متر مربع ایجاد شده که موجب اشتغال یکهزار و ۱۰۰ نفر در قالب ۵۰۰ تیم استارتاپی و ۹ شتاب‌دهنده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین به تبدیل خانه تاریخی سرهنگ ایرج به محل استقرار هفت تیم استارتاپی اشاره کرد.
ستاری با تاکید بر اینکه در آینده شهرداری‌ها می‌توانند خدمات بیشتر و ارزان‌تری با استفاده از استارتاپ‌ها ارائه دهند، گفت: استارتاپ‌ها می‌توانند مدیریت آلودگی هوا، کیفیت و مصرف آب و خدمات ورزشی، سلامتی و سایر خدمات را به شهر ارائه دهند. برچسب ها: استارتاپ‌ ، سورنا ستاری

منبع: خرداد

کلیدواژه: استارتاپ سورنا ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: برگزاری کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای بدون حمایت ریاست و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط رئیس سازمان انرژی اتمی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی ثابت معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس انجمن هسته‌ای ایران بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاحیه نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان که با حضور برخی مقامات داخلی و خارجی برگزار شد، اظهار کرد: دنیای امروز با چالش‌های بسیار بزرگی روبه رو است و شاید هیچ زمانی مثل امروز دچار چالش خودساخته نبوده است.

وی گفت: چالش‌هایی مثل محیط زیست، تغییرات اقلیمی و بحث اسیدی شدن آب اقیانوس‌ها و دیگر ابر چالش‌ها و موضوعاتی مل امنیت انرژی و امنیت تأمین غذا، آب و موضوعاتی که مستقیماً به حیات بشری ربط دارد، چالش‌هایی است که الان در سطح جهان رو به رو هستند.

کریمی ثابت افزود: اندیشمندان معتقدند پاسخ به چالش‌ها یک پاسخ جهانی است. چالش‌های جهانی پاسخ‌های جهانی نیاز دارد و کنفرانس‌ها و نشست‌های بین‌المللی بستری مناسب برای طرح چنین موضوعات و یافتن راه حل‌هایی برای این موضوعات است. بدون شک فناوری هسته‌ای یکی از فناوری‌های کاملاً اثبات شده است که می‌تواند خیلی خوب و دقیق به برخی از این چالش‌ها پاسخ بدهد.

معاون سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اگر خلاصه بیانیه این نشست را بگویم تا ۲۰۵۰ تولید برق هسته‌ای را سه برابر خواهد شد؛ یعنی در بیست و پنج سال آینده و این موضوع نویدبخش است که دنیا از مزایا و شرایط بهتری می‌تواند با استفاده از این فناوری مواجه شود.

کریمی ثابت گفت: انجمن هسته‌ای ایران در چارچوب دکترین جمهوری اسلامی ایران که می‌گوید فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچکس و با شعار فناوری هسته‌ای برای توسعه پایدار، این همایش و کنفرانس را برنامه‌ریزی و در حال اجرایی کردن آن است.

وی افزود: همه اذعان دارند که رشد و توسعه نیازمند نگاه به نیازهای نسل آینده است. می‌دانیم که بیش از نیمی از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار فناوری هسته‌ای می‌تواند آنها را تسهیل کند و دسترسی را امکان پذیر کند.

معاون سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در همین راستا کشور ما تولید ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد و برگزاری این برنامه‌ها و کنفرانس‌ها در همین راستا است. نگاه مسئولان ایران به مسائل محیط زیست و رشد اقتصادی کشور همه باعث شده که تمرکز روی فناوری هسته‌ای و ۲۰ هزار مگاوات جدی باشد.

کریمی ثابت بیان کرد: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور کارش را آغاز کرده و واقعیت این است که با ارائه مقالات و مطالبی که عرضه می‌شود می‌توانیم این نکته را اذعان کنیم که فناوری هسته‌ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده است.

وی افزود: برگزاری این کنفرانس بدون حمایت ریاست محترم سازمان و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط آقای اسلامی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم همه همکارانم که در این کنفرانس شرکت کردند بتوانند فضای مناسبی را داشته باشند که تبادل نظر کنند. از آخرین دستاوردهایی که در صنعت هسته‌ای در حال انجام است آگاه و اقشار مختلف در صنعت و دانشگاه‌ها از آن بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 751149

دیگر خبرها

  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • اقدام عجیب یک مجموعه شهری معروف پایتخت در جذب نیرو: ۲ ماه کار، بعد اخراج!
  • شهر و حیات مدنی