Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ۲۳ نفر از اهالی رسانه و شبکه های تلویزیونی کشور ارمنستان از روز یکشنبه به ایران آمدند و قرار است طی چهار روز جاذبه های کشورمان را در منطقه آزاد ارس و محدوده جلفا به تصویر بکشانند و با زیرساخت های آن از جمله هتلها و مراکز گردشگری آشنا شوند نمایندگان و فعالان گردشگری مانند آژانسهای مسافرتی و مدیران بخش گردشگری نخست وزیری ارمنستان، فدراسیون گردشگری، نمایندگانی از وزارت اقتصاد ارمنستان این گروه را همیاری می کنند تا برخی از قراردادهای معطل مانده بین دو کشور را احیا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه نشست های مختلفی را نیز با مدیران زون های اصلی منطقه آزاد ارس و شرکت های گردشگری در استان آذربایجان شرقی داشتند. در یکی از این نشست ها،  احمد حسن‌نژاد، مدیر مرکز نوردوز سازمان منطقه آزاد ارس بیان کرد که در هفت ماه اخیر حدود  ۱۸۷ هزار ایرانی به ارمنستان تردد کرده اند و ۲۳۸ هزار ارمنستانی نیز از مرز نوردوز به ایران با هدف خرید و گردش آمده اند.

در این نشست، صفر شاسفند، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ارس بیان کرد: ارمنستان می تواند از جایگاه خود در اوراسیا استفاده کرده و دفتر مشترک ایران اوراسیا را در کشورمان ایجاد کند.

وی افزود: می توانیم با احیای جاده ابریشم در توسعه گردشگری دو کشور ایران و ارمنستان نقش داشته باشیم. این پیشنهادی بود که ارمنستان داده و ما هم درباره آن مطالعه می کنیم.

در ادامه این نشست آرمن ایسرائیلیان، مسوول بخش ایران، روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی نهاد نخست‌وزیری جمهوری ارمنستان هم بیان کرد: معتقدیم که همکاری های دو کشور ایران و ارمنستان می تواند به توسعه توریسم تجاری دو کشور کمک کند. 

وی در ادامه بیان کرد: ایران و ارمنستان قراردادهای مختلفی بین یکدیگر در چند سال گذشته امضا کرده بودند ولی هیچ وقت به صورت کامل اجرایی نشد. ما امیدوار هستیم تا کمیته گردشگری بین دو کشور شکل بگیرد و مفاد آن قرادادها نیز به صورت جدی پیگیری شود. چرا که توانسته ایم تا زیرساختهای ارمنستان را بازسازی کنیم به خصوص در مسیرهایی که به سمت ایران و گرجستان می رود. بودجه ای هم برای این زیرساختها در نظر گرفته ایم که قرار است دو برابر شود. یکی از اولویت های ما این است که تا سال ۲۰۱۸ تبادل اقتصادی با یکدیگر داشته باشیم. این تبادلات اکنون ۳۵۰ میلیون دلار است از این میزان راضی نیستیم ولی امیدواریم سازمان اوراسیا کمک کند تا در انجام این مبادلات پیشرفت کنیم. 

وی افزود: همیشه صحبت می شود که از طرف ایران و ارمنستان تصمیماتی گرفته می شود ولی در نیمه های راه به سرانجام نمی رسد به نظرم مشکل در برخی ناهماهنگی هاست. باید سازمانهای دو طرف در رفع این موانع همکاری کنند.

علیرضا نظیف یکی از اعضای انجمن دوستی ایران و ارمنستان هم بیان کرد:  دفتر انجمن در مسجد کبود ایروان برپا شده است و موازی با رایزنی فرهنگی در تلاش است که ایران را به ارمنستان بیشتر معرفی کند چون هنوز این دو کشور شناخت خوبی از یکدیگر ندارند.

همزمان با این نشست، فعالان گردشگری دو کشور ایران و ارمنستان با آژانس های مسافرتی و فعالان گردشگری ایران به خصوص آنها که در حوزه تورهای گردشگری ارمنستان و تبریز فعالیت می کردند و یا در حوزه تبادل گردشگر سلامت سالها بیمار می پذیرفتند، ظرفیت های موجود در دو کشور را برای یکدیگر تبیین کردند.

برخی از دانشگاهیانی که از ارمنستان به ایران آمده بودند نیز جلسات مشترکی با روسای دانشگاههای ارس و جلفا داشتند همچنین این هیات اقتصادی و گردشگری و رسانه ای در مدت اقامت خود به میزبانی منطقه آزاد ارس از جاذبه های ژئوپارک از جمله کلیسای سنت استپانوس، بازارچه های مرزی و ژئوسایت های دیگر دیدن خواهند کرد. 

کد خبر 4775936 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری ارمنستان میراث فرهنگی هفته کتاب هفته کتاب و کتاب خوانی گردشگری ترجمه کتاب و کتابخوانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادبیات بازار نشر ادبیات جهان رایزنی فرهنگی میراث فرهنگی نقد کتاب تازه های نشر طرح پاییزه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • گروسی: پیشنهادهای ما برای ایران «ملموس» است
  • سردار فدوی: احیای تمامی قنوات کشور در دستور کار است
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه